firepc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σωστα έλεγες για αυτό και πήγα σε 100αρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος έχω δει αρκετές ταινίες και ότι έχω παίξει είναι εξαιρετική χωρίς να παρατηρώ ghosting η άλλα θέματα. Η ανάλυση είναι όσο πρέπει αλλά θέλει πιο δυνατή κάρτα για σωστή αξιοποίηση των 100hz και βλέπω για καμιά 6700xt η 3070 θα δούμε για Δεκεμβριο. Το 2 το είχα πάρει 4 ευρώ μαζί με το talos principle από humble πριν κάτι μήνες σύνολο 9 ευρώ πάνω κάτω και τα 2. Οταν τελειωσω το metro exodus, βαζω το 1 👍 Να πετσοκοψω τπτ 😝 1
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Ενας χαμουλης στο παιχνιδι ατελειωτοι εχθροι με τον Wang να κοβει κολους κυριολεκτικα. Το παιχνιδι ειναι απολαυστικοτατο παρα πολλα οπλα skills να διαλεξετε το gameplay που θελει ο καθενας 2
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Παρτε ενα βιντεο απο το πρωτο Trial Infusion με το αγαπημενο μου katana Nobitsura Ka-ge. Τρελα διασκεδαστικο το παιχνιδι οσο το μαθαινω τοσο καλυτερο γινεται 2
Arkin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μετα απο ενα συνεχομενο καψιμο αρκετων ωρων τις τελευταιες μερες τελειωσα αυτο το καταπληκτικο FPS παιχνιδι. Δωστε του μια ευκαιρια και σας εγγυωμαι οτι θα περασετε πολυ καλα. Εδω αναλυτικο review Kαι ενα ακομα βιντεακι δικο μου να σας ανοιξει η ορεξη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα