Προς το περιεχόμενο

Shadow Warrior 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και ανακοινωθηκε το 3 ειπα να το πιασω. Δειχνει να προσφερει mindless fun ο χαρακτηρας αρκετα καφρος και πολυ γρηγορο pace και το performance εξαιρετικο. Εβγαλα DOF/Motion Blur/Film Grain/Chromatic Aberration και καθαρισε η εικονα. Εβαλα και RIS και θα φτιαξω και ενα reshade για λιγο καλυτερο gamma και contrast και θα δεσει το γλυκο. Για να δουμε.

Spoiler

2020-07-09-16-51.png
2020-07-09-16-52.png
2020-07-09-17-01-01.png
2020-07-09-17-13.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι ωραίο παιχνίδι είναι ρε σεις αυτό!! Πραγματικά διασκεδαστικό. Όντως ένα reshade το θέλει, όχι ότι stock είναι άσχημο βέβαια. Εγώ όμως το έχω από το game pass, μπορώ να βάλω reshade; γιατί άντε να βρεις που είναι το .exe τώρα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Τι ωραίο παιχνίδι είναι ρε σεις αυτό!! Πραγματικά διασκεδαστικό. Όντως ένα reshade το θέλει, όχι ότι stock είναι άσχημο βέβαια. Εγώ όμως το έχω από το game pass, μπορώ να βάλω reshade; γιατί άντε να βρεις που είναι το .exe τώρα..

Δυσκολα να σε βοηθησω εδω. Ενας αχταρμας ειναι το file system των UWP παιχνιδιων. 4 ευρω το ειχα παρει απο humble μεσω steam. Το reshade του το θελει σιγουρα κυριως για αντιθεση και καλυτερο gamma για clarity με το RIS ειμαι κομπλε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

And thats why they call it UWP (U Wont Play)😁

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν γίνεται απ' ότι είδα. Πρέπει να γίνεις φακίρης και να ψάχνεις να αλλάξεις τα permissions των φακέλων για να έχεις access στο .exe, και λένε στο reddit ότι ακόμη και έτσι δεν δουλεύει πάντα. Βαριέμαι να ασχοληθώ, και έτσι εντάξει θα το παίξω το game, δεν πειράζει. Αν το game pass συνεχίσει να έχει αυτό το μαύρο χάλι ακόμη και όταν πάει στα 10 ευρώ η συνδρομή, θα φύγει νύχτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τραγουδαρα εχουν βαλει στο menu μολις ανοιγει το παιχνιδι. Κουμπωσα και reshade. Vibrance και levels μαζι με RIS 50% για clarity.

Reshade

reshade.png

No Reshade

2020-07-10-21-21-01.png

Reshade

reshade-2.png

No Reshade

2020-07-10-21-21-02.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Γουσταρω πολυ το συστημα μαχης που εχει. Μηδενικο stutter με πολυ γρηγορο pace με την μουσικαρα απο πισω να σε πορωνει ακομα πιο πολυ. Με το looting ασχολουμαι οταν παω στην βαση οταν ειμαι σε χαρτη σε αποστολη ασχολουμαι μονο με την μαχη. Μικρο παιχνιδι σε GB και ομως τοσο ομορφοι κοσμοι με τοσο πραγμα μεσα να κανεις. Με το dash η περιηγηση σε καθε χαρτη γινεται ευχαριστη υποθεση. Επισης απο οτι καταλαβα τα drops ειναι εντελως τυχαια για το wanglopedia γιατι ξανα επαιξα free roam εναν χαρτη και droparan νεο υλικο. 

Spoiler

2020-07-11-19-40.png
2020-07-11-20-06-02.png
2020-07-11-20-12.png

Spoiler

2020-07-11-20-42.png
2020-07-11-20-51-01.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαμουλης το πιο βαρυ level και οταν σκανε οι εχθροι παλι καλα που υπαρχει το freesync και σωζει την κατασταση. Αποκλειστικα με ποντικι τετοια παιχνιδια και η απολαυση ειναι εγγυημενη.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Χαμουλης το πιο βαρυ level και οταν σκανε οι εχθροι παλι καλα που υπαρχει το freesync και σωζει την κατασταση. Αποκλειστικα με ποντικι τετοια παιχνιδια και η απολαυση ειναι εγγυημενη.

δεν σε παει 100fps αυτο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν σε παει 100fps αυτο?

Με όλα ultra όχι εδώ πέφτει μέχρι τα 50 όπως βλέπεις στο βίντεο. Συνήθως στα 75 80 είναι το πιο πάνω level είναι το πιο βαρύ του παιχνιδιού και οι εχθροί έρχονται κατά δεκάδες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με όλα ultra όχι εδώ πέφτει μέχρι τα 50 όπως βλέπεις στο βίντεο. Συνήθως στα 75 80 είναι το πιο πάνω level είναι το πιο βαρύ του παιχνιδιού και οι εχθροί έρχονται κατά δεκάδες. 

παντως ωραιο game φαινεται

Παιζω το Metro Exodus αλλα παει πολυ αργα, αυριο μαλλον θα το τελειωσω.

Θελω ομως κατι πιο γρηγορο μετα το Μ.Ε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

παντως ωραιο game φαινεται

Παιζω το Metro Exodus αλλα παει πολυ αργα, αυριο μαλλον θα το τελειωσω.

Θελω ομως κατι πιο γρηγορο μετα το Μ.Ε.

Θα το ευχαριστηθείς έχει πολύ γρήγορο pace πολλά όπλα για ότι στυλ θέλεις skills και αναβαθμίσεις. Η ιστορία είναι περίεργη ο βασικός χαρακτήρας είναι τέρμα κάφρος αλλά υπάρχουν πολλά diary από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε στο παιχνίδι που αν και φαίνεται επιφανειακο εκ πρώτης όψης τελικά έχει ζουμί και μπόλικο lore. Δεν έχω παίξει το 1 το οποίο είναι prequel του 2. Σε γραφικά είναι εξαιρετικό αλλά με τον χαμό που γίνεται στην οθόνη γονατίζει τα πάντα. Είναι βαριά ανάλυση τα 3440x1440 αλλά με το freesync όλα κυλάνε ομαλά ακόμα και όταν γίνεται χαμός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα το ευχαριστηθείς έχει πολύ γρήγορο pace πολλά όπλα για ότι στυλ θέλεις skills και αναβαθμίσεις. Η ιστορία είναι περίεργη ο βασικός χαρακτήρας είναι τέρμα κάφρος αλλά υπάρχουν πολλά diary από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε στο παιχνίδι που αν και φαίνεται επιφανειακο εκ πρώτης όψης τελικά έχει ζουμί και μπόλικο lore. Δεν έχω παίξει το 1 το οποίο είναι prequel του 2. Σε γραφικά είναι εξαιρετικό αλλά με τον χαμό που γίνεται στην οθόνη γονατίζει τα πάντα. Είναι βαριά ανάλυση τα 3440x1440 αλλά με το freesync όλα κυλάνε ομαλά ακόμα και όταν γίνεται χαμός. 

Ειδες που σου ελεγα να ξεχασεις τα 144 γτ δεν θα πιανεις ουτε τα 100? Και μιλαμε και για παιχνιδι του 2016

Το 1 το εχω και θα παρω και το 2 σε μια μειωση τιμης. Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο την 34αρα?

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Ειδες που σου ελεγα να ξεχασεις τα 144 γτ δεν πιανεις ουτε τα 100? Και μιλαμε και για παιχνιδι του 2016

Το 1 το εχω και θα παρω και το 2 σε μια μειωση τιμης. Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο την 34αρα?

Σωστα έλεγες για αυτό και πήγα σε 100αρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος έχω δει αρκετές ταινίες και ότι έχω παίξει είναι εξαιρετική χωρίς να παρατηρώ ghosting η άλλα θέματα. Η ανάλυση είναι όσο πρέπει αλλά θέλει πιο δυνατή κάρτα για σωστή αξιοποίηση των 100hz και βλέπω για καμιά 6700xt η 3070 θα δούμε για Δεκεμβριο. Το 2 το είχα πάρει 4 ευρώ μαζί με το talos principle από humble πριν κάτι μήνες σύνολο 9 ευρώ πάνω κάτω και τα 2. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...