Προς το περιεχόμενο

Shadow Warrior 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

More katanas + dismemberment, οπότε θα το τιμήσω, αλλά σε sale. :)

Τώρα κοίταξα το ποστ μου και τελικά το πήρα κανονικά χτες. :P

Δεν το έχω μετανιώσει πάντως. Chop and gore and Wang jokes. Just like I wanted. ^_^

Μόνο που δεν ξέρω ποιο melee όπλο να χρησιμοποιώ συνήθως (είναι και τα διάφορα elemental upgrades) οπότε...λίγο το ένα, λίγο το άλλο...

Δημοσ.

Αρκετά polished παιχνίδι, και μιλάμε για αρκετά μικρό studio. Χαβαλές, gore και genji style :P Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι το frame pacing δεν είναι καθόλου καλό με G-Sync, με V-Sync είναι κομπλέ.

Δημοσ.

http://steamcommunity.com/app/324800/discussions/0/341537388323793629/

Upcoming Patch 1.1.1.0
Hi,

We are working on a first quick patch. I'll update this thread in real-time as we go.
Estimated ETA: ~17 October

Notes:

Fixed cutscene FOV, when playing with non standard FOV
Fixed game stuck on loading on 2 core CPUs
Added safe mode (add -safe to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurations
Added option to disable alienfx (add -noalienware to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurations
Added option to disable videos (add -novideos to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurations
Fixed PAX MP avatar skin
Fixed weapon select menu blur constantly rendering on screen, even when weapon select menu is hidden
Added HDR Display Brightness slider
Fixed co-op bug, which in rare cases could corrupt saves
Added lobby filtering by difficulty and player level
Added list of previous saves, so in case of corrupted save you can load previous one
Localization fixes
Fixed hitching of intro movie

Δημοσ.

Επαιξα την πρωτη πιστα. Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. Φαινεται πως το παιχνιδι ειναι φιταγμενο για gtx 970 οπως αλλωστε ειπε η ιδια η εταιρια και οχι για ps3 σαν το mafia  3 αλλα θα το συνεχισω σε λιγες μερες αφου τελειωσω μαζι του.

Δημοσ.

Επαιξα την πρωτη πιστα. Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. Φαινεται πως το παιχνιδι ειναι φιταγμενο για gtx 970 οπως αλλωστε ειπε η ιδια η εταιρια και οχι για ps3 σαν το mafia  3 αλλα θα το συνεχισω σε λιγες μερες αφου τελειωσω μαζι του.

Και για να ανταμειψεις την εταιρια που και μικρη σε μεγεθος ειναι και εριξε δουλεια,το παιζεις το παιχνιδι απο το Θειο :D

Δημοσ.

Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. 

παιξε Star Citizen, θα μεινεις μια ώρα με το στόμα ανοιχτό απο την ποιότητα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...