Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 More katanas + dismemberment, οπότε θα το τιμήσω, αλλά σε sale. Τώρα κοίταξα το ποστ μου και τελικά το πήρα κανονικά χτες. Δεν το έχω μετανιώσει πάντως. Chop and gore and Wang jokes. Just like I wanted. Μόνο που δεν ξέρω ποιο melee όπλο να χρησιμοποιώ συνήθως (είναι και τα διάφορα elemental upgrades) οπότε...λίγο το ένα, λίγο το άλλο...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αρκετά polished παιχνίδι, και μιλάμε για αρκετά μικρό studio. Χαβαλές, gore και genji style Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι το frame pacing δεν είναι καθόλου καλό με G-Sync, με V-Sync είναι κομπλέ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Genji style το dash αλλά μόνο horizontal. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. (ε οκ, θα ήταν λίγο OP μετά)
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 http://steamcommunity.com/app/324800/discussions/0/341537388323793629/ Upcoming Patch 1.1.1.0Hi,We are working on a first quick patch. I'll update this thread in real-time as we go.Estimated ETA: ~17 OctoberNotes:Fixed cutscene FOV, when playing with non standard FOVFixed game stuck on loading on 2 core CPUsAdded safe mode (add -safe to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurationsAdded option to disable alienfx (add -noalienware to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurationsAdded option to disable videos (add -novideos to properties->general->set launch options) in order to fix startup crashes on some configurationsFixed PAX MP avatar skinFixed weapon select menu blur constantly rendering on screen, even when weapon select menu is hiddenAdded HDR Display Brightness sliderFixed co-op bug, which in rare cases could corrupt savesAdded lobby filtering by difficulty and player levelAdded list of previous saves, so in case of corrupted save you can load previous oneLocalization fixesFixed hitching of intro movie
aekoupoli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μου φαινεται σαν να εχει μια θολουρα γενικα.mafia 3 στυλ.βγαινει με καποιο setting?η μονο με κανα sweet fx?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μόλις βρήκα την Ameonna. Εκεί που κάθεται, το clipping της αρκούδας και δεν έχω θέματα συνήθως αλλά damn...very apparent.
Oroku Saki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Επαιξα την πρωτη πιστα. Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. Φαινεται πως το παιχνιδι ειναι φιταγμενο για gtx 970 οπως αλλωστε ειπε η ιδια η εταιρια και οχι για ps3 σαν το mafia 3 αλλα θα το συνεχισω σε λιγες μερες αφου τελειωσω μαζι του.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Επαιξα την πρωτη πιστα. Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. Φαινεται πως το παιχνιδι ειναι φιταγμενο για gtx 970 οπως αλλωστε ειπε η ιδια η εταιρια και οχι για ps3 σαν το mafia 3 αλλα θα το συνεχισω σε λιγες μερες αφου τελειωσω μαζι του. Και για να ανταμειψεις την εταιρια που και μικρη σε μεγεθος ειναι και εριξε δουλεια,το παιζεις το παιχνιδι απο το Θειο
Anuminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εχει γραφικαρες στο very high με 100% resolution scale οχι τη θολουρα και ξεπερασμενα textures του mafia 3. παιξε Star Citizen, θα μεινεις μια ώρα με το στόμα ανοιχτό απο την ποιότητα τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 V-Sync + Triple Buffering(Απενεργοποιημένα και τα δύο in-game) από NVIDIA CP για να 'ναι τελείως smooth η κίνηση. 1
cyrax2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το resolution scale αν είναι 100 είναι καλο??
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Στα 100 που είναι το default σημαίνει ότι έχεις native ανάλυση.
cyrax2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 απο εκει ,και μετα απο τα 150 και παρανω τι εινε >??
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Είναι σαν να αυξάνεις την ανάλυση. 1080P + 200 = 4K.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα