Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου.

Έχω το LG G4, το πήρα 408 ευρώ και για εμένα είναι μεγάλο ποσό, επειδή δεν έχω εισόδημα και το πήρα με οικονομίες από τα χαρτζιλίκια.

Παρόλα αυτά, το μόνο που έχω πάνω είναι ένα tempered glass. Το μόνο που μπορεί να πάθει και να κοστίσει είναι να σπάσει η οθόνη.

Έκανα αυτή την επιλογή επειδή μαζί με το τηλέφωνο, πέρα από οθόνη, επεξεργαστή κλπ πληρώνεις και αίσθηση στο χέρι, κάτι που οι θήκες απλά σκοτώνουν.

Πρόταση μου. Βάλε γυαλί από Spigen μπροστά, και πίσω βάλε skin από dBrand. Όχι μόνο θα σταματήσει το κινητό να γλιστράει από χέρι, και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια αλλά θα γίνει και πιο όμορφο, και δεν θα έχει δακτυλιές. Γύρω γύρω δεν παθαίνει τίποτα.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ θέλω να βάλω skin dbrand στο κινητό για να μη χρειάζεται να έχω την spigen που το κάνει τούβλο. Αυτές υπάρχουν στην Ελλάδα ή πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία παραγγελίας από εξωτερικό; 

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ θέλω να βάλω skin dbrand στο κινητό για να μη χρειάζεται να έχω την spigen που το κάνει τούβλο. Αυτές υπάρχουν στην Ελλάδα ή πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία παραγγελίας από εξωτερικό;

Δεν είναι διαδικασία. Εμένα σε 2 εβδομάδες μου το είχαν φέρει σπίτι. Πλέον με την εταιρία που έχουν για τις αποστολές μπορεί και σε 3-4 μέρες να το έχεις σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...