Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το s7 edge και το μόνο που με ανησυχεί πλέον είναι η προστασία της οθόνης.
Υπάρχουν αξιοπρεπή tempered glass? Μου φαίνεται αρκετά εύθραυστο και θα ήθελα να ξέρω τι επιλογές υπάρχουν.

Δημοσ.

Πάρε ένα Tempered Glass και μία θήκη Flip!

μισω τις φλιπ θηκες, ηλπιζα σε κατι πιο βολικό

το τεμπερντ θα προστατεψει και από πλαινα χτυπήματα?

Δημοσ.

μισω τις φλιπ θηκες, ηλπιζα σε κατι πιο βολικό

το τεμπερντ θα προστατεψει και από πλαινα χτυπήματα?

κανε μια ασφαλεια και εχε το γυμνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε μια ασφαλεια και εχε το γυμνο

Ναι και για να σου αλλαξουν σπασμενη οθονη πρεπει να κανεις ταμα

Επεξ/σία από kataramenos32
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8460356/Samsung-Clear-Cover-Silver-G935F-Galaxy-S7-Edge.html

Αυτήν έχω βάλει. Του δίνει αρκετή προστασία, χωρίς να το κρύβει. Οι τέσσερις μεταλλικές γωνίες το προστατεύουν ικανοποιητικά. 

κοντα 30ευρω (με μεταφορικα και αντικαταβολη) για μια απλη θηκη? τοσα εχει 12μηνη ασφαλια για οτι κ αν παθει

Ναι και για να σου αλλαξουν σπασμενη οθονη πρεπει να κανεις ταμα

μιλας απο προσωπικη εμπειρια που εχετε κανει ασφαλεια κινητου και δεν σε καλυψαν?

Δημοσ.

πολλα μαγαζια το κανουν απο που θα το παρεις?

μεταχειρισμενο θα το παρω, ειτε απο συμφορουμιτη ειτε απο καιζερ

Δημοσ.

μεταχειρισμενο θα το παρω, ειτε απο συμφορουμιτη ειτε απο καιζερ

ρωτα τους ισως γινετε και σε μτχ ασφαλεια αφου θα το παρεις απο κει... παντως στο καιζερ προσφερουν τετοια υπερεσια σε καινουριες συσκευες

Δημοσ.

Τα καλύτερα προστατευτικά προιόντα είναι αυτά της Spigen. Είναι ανθεκτικά και στιβαρά. Αυτά τα γελοία προιόντα της samsmung δεν προστατεύουν απολύτως τίποτα. Η Spigen έχει καλά tempered glasses που εφαρμόζουν ειδικά στο s7 edge.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδικά οι Spigen θήκες ναι μεν κάνουν το κινητό λίγο γουρουνόπουλο (σε βάρος & γενικά μεγάλο στα χέρια) αλλά από θέματα design και προστασίας/ποιοτητας σκίζουν imo.

Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Εγώ πχ έχω την neohybrid στο note 4, (δεν μου έχει πέσει ευτυχώς), μου προσθέτει όγκο/βαρος (28% δεν το λες και λίγο) αλλά νοιώθω μια ασφάλεια ρε παιδί μου.

Το s4 μου το είχε σώσει πολλές φορές η neohybrid που είχα επίσης.. Είχε πέσει δεν ξέρω και εγω πόσες φορές και η συσκευή (και λόγω screen protector) δεν έπαθε το παραμικρό.

Πάντα βέβαια παίζει ρόλο που,πως από ποια γωνία θα πέσει..Απο αυτό δεν σε προστατεύει σχεδόν τίποτα. Τουλάχιστον όχι θήκη που να βλέπεται κιόλας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...