john4ever7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχω ένα iMac (21.5-inch, Mid 2014 - έκδοση 10.11.4) και ένα iPhone 5s ( iOS 9.3.1). Προσπαθώ να στείλω φωτογραφίες απ το iMac στο iPhone με το Airdrop και δεν μπορεί να στείλει. Πατάω στην γραμμή να συνδέσω το iPhone στον Mac και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα Δοκιμάζω και απο το iPhone να συνδεθώ στον iMac αλλα κι εκεί μου βγάζει ότι ΄Ή σύνδεση απέτυχε΄΄. Παλιότερα είχε ξαναστείλει και δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία είδα ότι δεν λειτουργεί. Έχω κάνει και επαναφορά της μονάδας Bluetooth και επαναφορά όλων των συνδεδεμένων συσκευών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσο airdrop θα εμφανιστεί στο Finder και όχι στο Bluetooth. Το Bluetooth βοηθάει το airdrop αλλα δεν ειναι αυτό το μέσο που γίνεται η μεταφορά αρχείων, αλλα το wifi. Αν θέλεις να στείλεις μέσο Bluetooth δοκίμασε το : αποστολή αρχείου σε συσκευή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσο airdrop θα εμφανιστεί στο Finder και όχι στο Bluetooth. Το Bluetooth βοηθάει το airdrop αλλα δεν ειναι αυτό το μέσο που γίνεται η μεταφορά αρχείων, αλλα το wifi. Αν θέλεις να στείλεις μέσο Bluetooth δοκίμασε το : αποστολή αρχείου σε συσκευή ... Το έχω δοκιμάσει κι αυτό. Έπιλέγω το iPhone και μόλις πατάω αποστολή, μου βγάζει για λίγο Συνδεδεμένο και μετά Μη Συνδεδεμενο και γράφει απο κάτω ότι η συσκευή δεν διαθέτει τις απαραίτητες υπηρεσίες. Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις Κοινής Χρήσης;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πρέπει να έχεις και στις 2 συσκευές wifi +Bt ανοικτά και να πας όπως αναφέρει ο john4ever7 μέσω Finder στο Airdrop και από εκεί θα σου εμφανίσει τη συσκευή για να κάνεις drag and drop το αρχείο προς μεταφορά...και προϋπόθεση είναι βέβαια να τρέχουν αναβαθμισμένο λογισμικό και οι 2 συσκευές. Αν πάλι δεν γίνεται κάνε ένα hard restart (home button + power button μαζί πατημένα μέχρι να κάνει restart )στο iphone και ένα (P+R+CMD+OPTION πατημένα όλα μαζί μετά το πρώτο chime (χαρακτηριστικός ήχος εκκίνησης) κατά την εκκίνηση του mac) στον mac και δοκίμασε ξανά, ίσως έφαγε κόλλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πρέπει να έχεις και στις 2 συσκευές wifi +Bt ανοικτά και να πας όπως αναφέρει ο john4ever7 μέσω Finder στο Airdrop και από εκεί θα σου εμφανίσει τη συσκευή για να κάνεις drag and drop το αρχείο προς μεταφορά...και προϋπόθεση είναι βέβαια να τρέχουν αναβαθμισμένο λογισμικό και οι 2 συσκευές. Αν πάλι δεν γίνεται κάνε ένα hard restart (home button + power button μαζί πατημένα μέχρι να κάνει restart )στο iphone και ένα (P+R+CMD+OPTION πατημένα όλα μαζί μετά το πρώτο chime (χαρακτηριστικός ήχος εκκίνησης) κατά την εκκίνηση του mac) στον mac και δοκίμασε ξανά, ίσως έφαγε κόλλημα. Δοκίμασα αυτό που μου είπες, αλλά δεν έκανε κάτι. Πάλι δεν το βρίσκει στο Airdrop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν έχεις βάλει κάποιο antivirus βγαλτο. Δοκίμασε στο system preferences ->bluetooth--> να κανεις remove το iPhone και να το ξανακάνεις pair. To ίδιο και στο iPhone. YΓ. Αν και ο μονος τροπος ειναι να της βάλεις στο Photos και να τις κανεις syncronize μεσο itunes. Aλλιως με εφαρμογή που θα εγκαταστησεις στο iphone και θα στελνεις οποιοδηποτε αρχειο μεσο αυτης και του browser στον mac. Δοκιμασες να τις κάνεις share απο το photos μεσο Airdrop? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john4ever7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αν έχεις βάλει κάποιο antivirus βγαλτο. Δοκίμασε στο system preferences ->bluetooth--> να κανεις remove το iPhone και να το ξανακάνεις pair. To ίδιο και στο iPhone. YΓ. Αν και ο μονος τροπος ειναι να της βάλεις στο Photos και να τις κανεις syncronize μεσο itunes. Aλλιως με εφαρμογή που θα εγκαταστησεις στο iphone και θα στελνεις οποιοδηποτε αρχειο μεσο αυτης και του browser στον mac. Δοκιμασες να τις κάνεις share απο το photos μεσο Airdrop? Φίλε ευχαριστώ. Έβγαλα το antivirus που είχα και αφού έκανα ζευγοποίηση, μετά πήγα να συνδέσω μέσω bluetooth το κινητό με τον mac και μου έβγαζε ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή. Μετά τα έκλεισα και τα ξανανοιξα και τα δύο και τελικά συνδεθήκανε και δουλεύουνε και τα δύο μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εδω τα antivirus ακομα και σε windows pc δημιουργουν προβλήμτα. Σε mac που δεν χρειαζεται,αν ειναι ενημερωμενο το mac os,φαντάσου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα