Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 κ γω στο 6s είπα θα σταματήσω για καμιά διετία-τριετία.Από 8 κ πάνω όταν βγει παίζει να μπω στο πειρασμό.
κβαντικος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Συνεχίζεις και πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Πες μου τι πρέπει να συγκρίνω. Απλά και ξεκάθαρα. Μα δεν ειναι δικος μου ο ρολος να σου πω τι πρεπει να συγκρινεις. Αμα δεν ξερεις τι να συγκρινεις τοτε...μη συγκρινεις. Εγω ακομα περιμενω να μου εξηγησεις πως ακριβως συγκρινοντας καπιταλιστικες χωρες με αλλες καπιταλιστικες χωρες αποφανθηκες οτι ο καπιταλισμος ειναι σουπερ...
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μα δεν ειναι δικος μου ο ρολος να σου πω τι πρεπει να συγκρινεις. Αμα δεν ξερεις τι να συγκρινεις τοτε...μη συγκρινεις. Εγω ακομα περιμενω να μου εξηγησεις πως ακριβως συγκρινοντας καπιταλιστικες χωρες με αλλες καπιταλιστικες χωρες αποφανθηκες οτι ο καπιταλισμος ειναι σουπερ... Αν και off topic, πιστεύω πως αν τις συγκρίνει με μη καπιταλιστικές χώρες θα βγει ακόμα πιο σούπερ ο καπιταλισμός!
Belisarius Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αληθεια???? Και αυτα τα καινουρια Lumia 950 και 950XL που ακουω, εχουν ακομα καλυτερη καμερα απο του Lumia 530? Ευχαριστω για την πληροφορια θα το ψαξω και μόνος το θεμα. Με βλεπω να μπαινω και στον κοσμο την Microsoft στα κινητα, απο εκει που περυσι τον Μαιο ειχα ενα μόνο LG E400 φετος τον Μαιο θα εχω 4 "ναυαρχιδες".... Τωρα εσυ μου το χαλας. Αλλά θα το ψαξω το θεμα και ισως το αγορασω και εγω(αν και καλο θα ηταν ο jimarass να μου απαντησει στην ερωτηση αν αυτα τα Lumia 950 και 950XL που ακουω, εχουν ακομα καλυτερη καμερα απο του Lumia 530, ωστε να παρω ενα απο αυτα για καλυτερη συγκριση) και θα τα συγκρινω ιδιοις ομμασιν και θα δω αν τα γελια σου ειχαν δοση αληθειας. Παντως εχω ακουσει και απο αλλους οτι τα Lumia εχουν καταπληκτικη καμερα. Τα ακριβά Lumia σαν τα 950 ναι. Τα φθηνά Lumia σαν το 640 έχουν μια decent κάμερα για τα λεφτά τους. Το ότι το 530 βγάζει καλύτερες φώτος από το 6s είναι από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα. Για να καταλάβεις τραβάει video στα 480p, δεν έχει flash και τα mp είναι 5 (που δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο). Το πιθανότερο είναι ότι ο τύπος τρολάρει αν και με wp κατόχους ποτέ μην παίρνεις όρκο ότι δεν το πιστεύουν αυτό που λένε. Λογικά τρολάρει, χθες στο ίδιο τοπικ έγραφε ότι έχει Iphone λόγω δουλειάς και πως όλα το android τα αντέγραψε από το ios αλλά τα wp έχουν την καλύτερη κάμερα και σήμερα ξεφουρνίζει το Lumia 530 ως παράδειγμα... Είναι σαν να πω κι εγώ ότι όλα τα Galaxy έχουν καλή κάμερα χωρίς να υπολογίζω ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις ποιότητας λόγω software και hardware...
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 «Η μείωση πωλήσεων του iPhone οφείλεται στην κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και στην γενικότερη πτώση της αγοράς smartphone που θεωρείται δεδομένη τη φετινή χρονιά.» Οχι,δεν οφείλεται στην οικονομική κατάσταση του Ελληνα που χειροτερεύει συνεχώς.Ούτε στους μισθούς που μειώθηκαν έως 50%. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις οπως αυτοί που έχουν ακόμα χρήματα στην άκρη και κάποιο ποσοστό ανθρώπων που δεν τους επηρέασε η «κρίση».
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 «Η μείωση πωλήσεων του iPhone οφείλεται στην κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και στην γενικότερη πτώση της αγοράς smartphone που θεωρείται δεδομένη τη φετινή χρονιά.» Οχι,δεν οφείλεται στην οικονομική κατάσταση του Ελληνα που χειροτερεύει συνεχώς.Ούτε στους μισθούς που μειώθηκαν έως 50%. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις οπως αυτοί που έχουν ακόμα χρήματα στην άκρη και κάποιο ποσοστό ανθρώπων που δεν τους επηρέασε η «κρίση». Μα δεν είναι για την Ελλάδα το άρθρο! Εδώ μπορεί να είχαμε και αύξηση!
Mercyful_Fate Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μα δεν ειναι δικος μου ο ρολος να σου πω τι πρεπει να συγκρινεις. Αμα δεν ξερεις τι να συγκρινεις τοτε...μη συγκρινεις. Εγω ακομα περιμενω να μου εξηγησεις πως ακριβως συγκρινοντας καπιταλιστικες χωρες με αλλες καπιταλιστικες χωρες αποφανθηκες οτι ο καπιταλισμος ειναι σουπερ... Συγκρίνοντας με τα διάφορα συστήματα που υπήρξαν τους προηγούμενους αιώνες, από το απόλυτα κλειστό κομμουνιστικό/σοσιαλιστικό στυλ Σ. Ένωσης, τα πιο ανοικτά/φιλικά σοσιαλισιτκά στυλ Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, ακόμα και τα φεουδαρχικά ακόμα παλαιότερα. Με οποιοδήποτε σύστημα συγκρίνεις, το μέσο επίπεδο διαβίωσης τώρα είναι μακράν καλύτερο (χωρίς, ξαναλέω, να λείπουν οι αδικίες και οι ανισότητες). Θα θέλαμε να βρούμε ένα καλύτερο οικονομικό και κοινωνικό σύστημα? Σίγουρα. Μπορούμε να το βρούμε στο μέλλον? Πιθανόν. Αλλά αυτό θα έρθει μετά από ζημώσεις και αλλαγές που είναι πολύ αργές και θέλουν 10-ετίες να κινηθούν, και όχι με ανατροπές και κάψιμο έως τα θεμέλια όπως νομίζουν κάποιοι, ξεκινώντας πάλι από το μηδέν. Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι μια συνεχής εξέλιξη του "παλιού" σε κάτι "νεότερο", και όχι reset και ξεκίνημα από το μηδέν.
PostHelper Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Συγκρίνοντας με τα διάφορα συστήματα που υπήρξαν τους προηγούμενους αιώνες, από το απόλυτα κλειστό κομμουνιστικό/σοσιαλιστικό στυλ Σ. Ένωσης, τα πιο ανοικτά/φιλικά σοσιαλισιτκά στυλ Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, ακόμα και τα φεουδαρχικά ακόμα παλαιότερα. Με οποιοδήποτε σύστημα συγκρίνεις, το μέσο επίπεδο διαβίωσης τώρα είναι μακράν καλύτερο (χωρίς, ξαναλέω, να λείπουν οι αδικίες και οι ανισότητες). Συγχεεις τα πραγματα. Το μεσο επιπεδο διαβιωσης ειναι καλυτερο(ισως βασικα) τωρα, λογω τεχνολογικης αναπτυξης, λογω της επιστημης δηλαδη. Και οχι λογω του καπιταλισμου. Τωρα συγκρισεις καπιταλισμου με κομμουνισμο ειναι σαν να συγκρινουμε την Σκυλλα με τη Χαρυβδη. 1
russianpa50 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Πρώην χρόνια πελάτης επί 10+ χρόνια τώρα όχι ...καλα να πάθει να ακουγε τον τζομπς που τα έλεγε και την φιλοσοφία του και την τακτική και τα σχεδια του να ακολουθήσουν πιστα αν θέλουν προκοπή
russianpa50 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ίσως με πολύ λίγες αλλαγές προς το καινούριο και την εξέλιξη των κινητών ανταγωνισμού αλλά όχι ριζικές αλλαγές του κωλου... Αρε απλ με έχεις απογοητεύσει πολύ άσχημα ...
DJTaurus Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Έπρεπε να σημειώσει η Apple μια μικρή πτώση μετά από τόσα χρόνια για να επιστρέψουν τα doom n gloom άρθρα από εγκεφαλικά ανάπηρους δημοσιογράφους που περίμεναν υπομονετικά στην γωνία τους για να γράψουν την παπαρ… τους. Γιατί μόνο κάποιος εγκεφαλικά ανάπηρος θα είχε την απαίτηση η Apple να συνεχίζει να σημειώνει έσοδα ρεκόρ από κάθε άλλη εταιρία στον πλανήτη μας για τόσο μεγάλο διάστημα. 50 οικονομικά σερί τρίμηνα είναι αυτά. Give us a break Losers. Κάποια στιγμή θα σταματούσε η ξέφρενη πορεία της. Μόνο που κανένας δημοσιογράφος δεν σας είπε ότι και η αγορά των smartphone στο σύνολο της παρουσίασε flat πωλήσεις χωρίς να μεγαλώνει η εγκατεστημένη βάση. Nα μας εξηγήσουν οι ειδήμονες πως θεωρούν λίγα τα 51.2εκ iPhone που πουλήθηκαν και γιατί η Apple παρέμεινε πρώτη σε πωλήσεις στην αγορά της Κίνας ΕΧΟΝΤΑΣ το μεγαλύτερο market share…. και ας μην μιλήσουμε για μέση τιμή πωλησης των iPhone σε σχέση με κορεατοΚινέζους. Αλλά αυτά δεν θα τα διαβάσετε. Το μόνο που έχει σημασία είναι η πτώση της Apple. Ποια πτώση δλδ… 3 πουλάκια κάθονταν… τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple ήταν σε απόλυτη αντιστοιχία με το guidance που είχε δώσει 3 μήνες πριν αλλά who cares DOOMED. H Apple σημείωσε άλλο ένα τρίμηνο τρομακτικά έσοδα και οι γνωστοί του forbes/WSJ μιλάνε για Doomed. Στο ίδιο έργο θεατές… για να δούμε το τρομακτικά άθλιο 3μηνο της Apple: Έσοδα: AAPL = 50.6B > GOOG+MSFT+FB = 46.2B Καθαρά κέρδη: AAPL = 10.5B > GOOG+MSFT+FB = 9.47B Καθαρά κέρδη Apple Vs Samsung δλδ Mobile Vs Mobile,Tv,Ημιαγωγούς,Ψυγεια κτλ…. 10,5δις Vs 5,81δις… Καθαρά κέρδη Apple Vs Samsung δλδ Mobile Vs Mobile 10,5δις Vs 3,38δις ή αλλιώς 24% της Apple… Τελικά όλα είναι θέμα προοπτικής. Η Facebook που τυπώνει χρήμα πέτυχε 1.5 δις καθαρά κέρδη τριμήνου. Η Apple μόλις 10,5 δις. Η είδηση όμως είναι ότι η Apple σημείωσε πτώση. Το κακό με τους δημοσιογράφους είναι ότι εκτός από παραπληροφόρηση είναι και άσχετοι. Δυστυχώς εστιάζουν μόνο σε συγκρίσεις από έτος σε έτος και χάνουν την γενικότερη εικόνα. Οι πωλήσεις των iPhone είναι αυξημένες 17% σε σχέση με 2 χρόνια πριν. 37% σε σχέση με 3 χρόνια πριν, 46% και 173% σε σχέση με 5 χρόνια πριν. Τα πράγματα είναι απλά. Το Q2 του 15 της Apple ήταν εξωπραγματικό και δύσκολο θα σημειωθεί πάλι από κάποια εταιρία. Συγκρινόμενο με αυτό η Apple παρουσιάζεται ότι σημείωσε πτώση… όταν τα καθαρά κέρδη του Q215 της Apple ήταν σε μόλις ένα τρίμηνο 18,3δις… εξωπραγματικό τρίμηνο όταν η Google για όλο το 15 πέτυχε 19,6δις. Για αυτά εδώ δεν σας ενημερώνουν. Apple's Business made TSMC the Top Foundry in 2015 Για να δούμε και τις πωλήσεις των tablet. H Apple προφανώς στην κορυφή των πωλήσεων με 10,3εκ αποστολές και πτώση 18,8% από έτος σε έτος ενώ η δεύτερη Samsung σημείωσε 6εκ αποστολές και είχε πτώση 28,1%. Η Huawei είναι στην 5η θέση με 2.2εκ αποστολές και η Microsoft με τις τόσες διαφημίσεις με τα Surface εκτός 5αδας. Έξτρα info εδώ. H Apple σας εύχεται
aris1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δώσε πόνο dj! Αίμα, τιμή, χρυσό αϊφονί...! 2
PostHelper Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Έπρεπε να σημειώσει η Apple μια μικρή πτώση μετά από τόσα χρόνια....................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. Έξτρα info εδώ. H Apple σας εύχεται Μετα απο ολο αυτο το παραληρημα επιδειξης fanboyσμου σου υπερ της Apple, με κάνεις να θελω να σε πληγωσω λιγο οποτε μια προσπαθεια μου ειναι η παρακατω: Η Apple κατάφερε να έχει περισσότερες πωλήσεις στην Κίνα από το σύνολο των πωλήσεων στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να τελειώνει καθώς στα μέσα Απριλίου το Πεκίνο αποφάσισε να θέσει τέλος στην πώληση ταινιών από το iTunes και βιβλίων από το iBooks, σε συνέχεια επιβολής περιορισμών που στοχεύουν ειδικά σε ξένες εταιρείες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πτώση στα έσοδα που αγγίζει το 26%. Περισσοτερα αρνητικα νεα για την Apple εδω: http://www.huffingtonpost.gr/2016/04/29/apple-carl-icahn-oikonomia_n_9806586.html?1461944737 1
AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αυτά παθαίνεις όταν βγαίνεις απο το σπίτι μόνο για τσιγάρα και φαγητό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα