Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, δώσε μου τότε εσύ μια καλύτερη σύγκριση που δείχνει αυτό που θεωρείς εσύ ότι πρέπει να δείχνει. Θέλω όμως κάτι πρακτικό, όχι στη σφαίρα του θεωρητικού.

Aμα δεν εχεις μια καλη συγκριση να κανεις τοτε απλα....ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ!! Οσο παει το επιχειρημα σου γινεται ολο και χειροτερο..

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
^Και ο Χριστιανισμός επιζεί εδώ και 2.000 χρόνια, αλλά δεν τον λες και ό,τι καλύτερο για την ανθρωπότητα (και δεν πιστεύω ότι ο καπιταλισμός είναι το πρόβλημα, αλλά το χρηματοπιστωτικό σύστημα).

Εντελως αστοχος παραλληλισμος!
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει γενικά κορεσμός στα smartphone. Το 5S που έχω 2+ χρόνια τώρα με καλύπτει και δεν βλέπω να το αλλάζω μέχρι να χαλάσει.

Σωστός ο φίλος, έχω ένα  LG G2 και δεν θα το αλλάξω μέχρι  να πεθάνει. Δεν είναι ότι δεν έχω λεφτά, απλός είναι τόσο καλό που σε σχέσει με τα καινούργια δεν σου προσφέρει τπτ λιγότερο.  

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, όλες οι εταιρίες μετρούν απώλειες και προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους ή apple παραδέχεται πως έχει κ αυτή απώλειες... Κροκοδιλεια δάκρυα δηλαδή. Όσοι ξέρουν από οικονομικά υπάρχει τρόπος όσοι τζογαρουν υπέρ της μειώσεις κάποιας μετοχής να πάρουν τεράστια πόσα σαν κέρδος και με τρομερους πολλαπλασιαστες. Περιμένω το itoilet να βγάλει που είναι μέρος του ihome που θα αλλάξει το τρόπο που χεζ...με μέχρι σήμερα. Αντε apple τη περιμένεις βγάλε και τα υπόλοιπα δαγκώμενα προϊόντα.

Δημοσ.

Εντάξει, υπερβολές! Τι να πει και η coca cola! :P

Δε νομίζω ότι υπάρχουν πλέον περιθώρια για καινοτομίες στη σχεδίαση. Όλα τα κινητά είναι ίδια κατά 95% πλέον!

Εδώ έχεις δίκιο. Άντε να πω top 10 :-).

• Like 1
Δημοσ.

Ότι αυτό φταίει που έχουμε ν'ακούσουμε τραγουδάρες τόσα χρονια πχ...

...να το πω αλλιώς. Το τσάμπα έχει κάποια αξία μέχρι ενός σημείου....μετά συνειδητοποιείς ότι δεν αξίζει γιατί μηδενίζει την αξία όλων γύρω σου. Απλά αυτό το σημείο είναι διαφορετικό για τον καθένα μας. Μιλάμε πάντα για όσους έχουν εισόδημα, γιατί αν είσαι φοιτητής, ε τότε κατέβαζε αβέρτα!!!

Δημοσ.

Τι ανοητο ποστ!

Ποιοι ολοι ζητανε να το ανταλλαξουν? Ο Μπαμπης? Ο Αντωνης? Η Μαρια? Οι (κλασικοι) γνωστοι σου??

Επισης ολα τα άλλα κανενα νοημα δεν βλεπω να εχουν παρα μόνο ανουσιες αερολογιες....

Δεν ειμαστε ακομη σε αυτο το σημειο(περι καπιταλισμου).

Παντως καποια στιγμη θα φτασουμε. Θεμα χρονου ειναι 100%. Ισως παρει αρκετα ακομη βεβαια....

Για ποιο ακριβως μοντελο Windows Phone αναφερεσαι? Γιατι με ενδιαφερει το θεμα

Lumia 530. Απλά καμία σχέση με iPhone 6s. H μέρα με τη νύχτα.....

Δημοσ.

Επιτέλους ο κόσμος άρχισε να ξυπναει από το δούλεμα της Apple. Το είχα πει πριν λίγους μήνες και παλιότερα ότι το ios θα πέσει κάτω του 10% την επόμενη 5ετια. Να κλείσει όχι δεν πρόκειται αλλά θα μειωθεί σημαντικά το ποσοστό της.

Φίλος ο κόσμος έχει ξυπνήσει εδώ και πολύ καιρό αγοράζοντας απλώς ό,τι του αρέσει περισσότερο αφού όλα γύρω του κάνουν λίγο πολύ το ίδιο πράγμα. Μήπως εσύ είσαι αυτός που κοιμάται ακόμα?

• Like 1
Δημοσ.

Το Lumia 530 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 6s??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μάλλον το συνέκρινες με κινέζικο κλώνο. Ούτε κι εγώ που είμαι μέγιστος hater της Apple δεν γράφω τέτοια.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικό και αναμενόμενο. Και εκτιμώ πως θα συνεχιστεί η πτώση και μετά την κυκλοφορία του iphone 7 που θα μοιάζει μια απλή ...αναβάθμιση.

Το 8 θα είναι η επόμενη ευκαιρία για ανάκαμψη (λογικά) με πιο φρέσκο/διαφορετικό design.

Σχετικά με το watch, δεν τα πήγε και πάρα πολύ άσχημα: http://bgr.com/2016/04/26/apple-watch-sales-vs-rolex/

Τέλος, μη νομίζετε πως η πτώση στα κέρδη και τις πωλήσεις της Apple, σημαίνει ταυτόχρονα και αύξηση των κερδών στον ανταγωνισμό... :)

tell_me_more_about_this.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Aμα δεν εχεις μια καλη συγκριση να κανεις τοτε απλα....ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ!! Οσο παει το επιχειρημα σου γινεται ολο και χειροτερο..

Ο φίλος σου είπε ότι οι τοπ καπιταλιστικές χώρες (είτε παραδοσιακός καπιταλισμός, είτε πιο σοφτ εκδόσεις όπως στη Σκανδιναβία) έχουν μακράν το καλύτερο επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες τους (χωρίς να λείπουν οι ανισότητες και οι αδικίες προφανώς). Εσύ αμφισβήτησες την σύγκριση, και εγώ σου ζήτησα να μου δώσεις μια σύγκριση που θεωρείς εσύ ότι είναι σωστότερη και δείχνει κάτι διαφορετικό από το παραπάνω.

Και εσύ τι απάντησες? "Τι κάνεις Γιάννη. Κουκιά σπέρνω." Αν είναι να τρολλάρεις, πες το να μην χάνω την ώρα μου κάνοντας συζητήσεις επιπέδου δημοτικού.

Δημοσ.

Ο φίλος σου είπε ότι οι τοπ καπιταλιστικές χώρες (είτε παραδοσιακός καπιταλισμός, είτε πιο σοφτ εκδόσεις όπως στη Σκανδιναβία) έχουν μακράν το καλύτερο επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες τους (χωρίς να λείπουν οι ανισότητες και οι αδικίες προφανώς). 

Τι παει να πει "top" καπιταλιστικες χωρες? Ποιες ειναι οι μη καπιταλιστικες χωρες? Συγκρινεις καπιταλιστικες χωρες με καπιταλιστικες χωρες για να αποφανθεις οτι οι καπιταλιστικες χωρες ειναι πλουσιες. Δεν εχω κατι να προσθεσω επι τουτου...

• Like 1
Δημοσ.

Τι παει να πει "top" καπιταλιστικες χωρες? Ποιες ειναι οι μη καπιταλιστικες χωρες? Συγκρινεις καπιταλιστικες χωρες με καπιταλιστικες χωρες για να αποφανθεις οτι οι καπιταλιστικες χωρες ειναι πλουσιες. Δεν εχω κατι να προσθεσω επι τουτου...

Συνεχίζεις και πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Πες μου τι πρέπει να συγκρίνω. Απλά και ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Αληθεια???? :shock:

Και αυτα τα καινουρια Lumia 950 και 950XL που ακουω, εχουν ακομα καλυτερη καμερα απο του Lumia 530?

Ευχαριστω για την πληροφορια θα το ψαξω και μόνος το θεμα.

Με βλεπω να μπαινω και στον κοσμο την Microsoft στα κινητα, απο εκει που περυσι τον Μαιο ειχα ενα μόνο LG E400 φετος τον Μαιο θα εχω 4 "ναυαρχιδες".... :P 

Το Lumia 530 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 6s??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μάλλον το συνέκρινες με κινέζικο κλώνο. Ούτε κι εγώ που είμαι μέγιστος hater της Apple δεν γράφω τέτοια.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΤΕ.

Τωρα εσυ μου το χαλας. Αλλά θα το ψαξω το θεμα και ισως το αγορασω και εγω(αν και καλο θα ηταν ο jimarass να μου απαντησει στην ερωτηση αν αυτα τα Lumia 950 και 950XL που ακουω, εχουν ακομα καλυτερη καμερα απο του Lumia 530, ωστε να παρω ενα απο αυτα για καλυτερη συγκριση) και θα τα συγκρινω ιδιοις ομμασιν και θα δω αν τα γελια σου ειχαν δοση αληθειας.

Παντως εχω ακουσει και απο αλλους οτι τα Lumia εχουν καταπληκτικη καμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...