Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυνατον να δωσει καποιος τοσα χρηματα και να μη παρει το s6 ή το s7 που ειναι τουμπανα;

τούμπανο και touchwiz δεν πάνε στην ίδια πρόταση...άσε για τις αναβαθμίσεις τα παρατάει και άντε αγόρασε το επόμενο s για να έχεις την τελευταία έκδοση android...γελάνε και οι πέτρες.

• Like 2
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ballmerpunch.jpg

Νομιζω πως  περισσοτερο  αντιπροσωπευτικο για τις πωλησεις της apple θα ειναι το τριτο οικονομικο τριμηνο εκει θα παγιωθει  η' θα μικρυνει κατα πολυ  το ποσοστο της μειωσης.

Σε καθε περιπτωση τα  αποθεματικα που διαθετει η εταιρεια  σε μετρητα ειναι τεραστια καθως επισης και η βαση καταναλωτων που εχει   και αυτο τις δινει τα εχεγγυα να επανακαμψει  εαν χρειαστει .

σαν να διαβαζω τον Σπυρο τωρα..  :P

• Like 4
Δημοσ.

Κι εγω αντικατεστησα μολις το παλιο iphone 5 μου με εναν s7. Σε κανά δίχρονο όμως μαλλον σκοπευω να γυρισω στην apple. Το user experience του iOS μου λείπει.

Καλώς ή κακώς όποιος έχει δουλέψει αρκετά σε ios δύσκολα αντέχει τη λειτουργία των android συσκευών (το αντίθετο όμως νομίζω δε συμβαίνει). Έχω iphone πολλά χρόνια, πρώτα ένα 3g και τώρα το 4s. Η κυρά πήρε πρόσφατα το j5 και πριν είχε ένα sony. Δε λέω, ωραία συσκευή, γρήγορο, μεγάλη οθόνη, ένα καλό και γρήγορο tablet δηλαδή σε μικρό μέγεθος με δυνατότητα να πάρεις και τηλέφωνο μέσω αυτού. Τη χρηστικότητα όμως του ios δεν την πιάνει με τίποτα.

Επίσης, βάσει χαρακτηριστικών, μια android συσκευή με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1ghz με 512ΜΒ ram (τα specs του 4s) θεωρείτε πλέον για τα μπάζα και γονατίζει με οτιδήποτε πάνω από 2.2 ενώ το 4s παίζει χαλαρά με το τελευταίο ios 9.3.

Νομίζω είναι καιρός η google να επανασχεδιάσει το android και να κλέψει μερικές ιδέες από το ios. Επίσης να προσπαθήσει να περιορίσει την ευκολία με την οποία μολύνεται το λειτουργικό και την επιθετικότητα των διαφημίσεων στις εφαρμογές.

• Like 2
Δημοσ.

Ο λόγος είναι απλός και ονομάζεται: Οικονομική κρίση.

Και δυστυχώς, ένας τέτοιος δείκτης προμηνύει δύσκολο μέλλον. Σε παγκόσμιο επίπεδο.

• Like 3
Δημοσ.

{ Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Apple, Tim Cook, η μείωση πωλήσεων του iPhone οφείλεται στην κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας }

{ Μας λέει ότι η κατάσταση την παγκόσμιας οικονομίας είναι το πρόβλημα , αναγνωρίζει δηλαδή την οικονομική στενότητα και παρόλα αυτά οι τιμές τους είναι οι υψηλότερες στην αγορά }

• Like 2
Δημοσ.

λογικό ειναι ποσα ποια να πουλήσεις θα κορεστεί η αγορα σιγα σιγα,μεχρι να βγάλουν ενα που να μην εχει bezels και θα τρεχουν παλι να παρουν.

Τουλαχιστον τοτε θα χει και κατι καινουριο να μας πουλησει

Δημοσ.
Ειναι δυνατον να δωσει καποιος τοσα χρηματα και να μη παρει το s6 ή το s7 που ειναι τουμπανα;

Και το s6 τούμπανο ήταν και το s5 τούμπανο ήταν.......και όλο και περισσότεροι ζητάνε να τα ανταλλάξουν με iPhone και ας έχει οκτώ πυρήνες και ας έχει 4gb και ας έχει κυρτή οθόνη........άντε να δούμε πότε θα βγει το s8 μήπως και βάλει η Samsung κανα 8gb RAM να γουστάρουμε ρε παιδί μου.

Συμπέρασμα όπου ακούς πολλά νταούλια (τουμπανα) κρατά και μικρό καλάθι

Δημοσ.

Για να αλλάξει η κατάσταση με τα iPhone θα πρέπει να δώσει νέα χαρακτηριστικά και ίσως και νέο look, γιατί κάποιος που έχει την τελευταία γενιά δεν θα αξίζει να αγοράσει το νέο.

Επίσης, σημαντική πτώση παρουσίασν και οι πωλήσεις των υπολογιστών Mac της Apple, κατά 12% σε σχέση με το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2015

Για το θέμα αυτό όλοι περιμένουν τα νέα Macbook Pro και Mac Pro αρκεί να είναι «τουμπανιασμένα».

Δημοσ.

Συμφωνω οτι υπαρχει κορεσμος. Εχω κινητο των 120ευρω απο κινα (Lenovo K3 note) και αναρωτιεμαι τι καλυτερο θα κανει το Samsung s7 η iphone 6. Οκ μπορει εδω να μετρατε ολη μερα με μετροπρογραμματα και να συγκρινεται με τους συμμαθητες σας απο το σχολειο αλλα πιστεψτε με ο κοσμος δεν κανει αγορες για να τρεχει μετροπρογραμματα. Συνηθως τα αγοραζει για να κανει την δουλεια του. Και εστω εγω εχω ενα απλο, καποιος που εδωσε 700€ για ενα καλο τηλεφωνο ποσο διαφορα να εχει το επομενο μοντελο; Στην Αμερικη ειναι αλλος κοσμος οπου με τα συμβολαια εκει τα περνουν σε πολυ λογικοτερες τιμες.

ΥΓ Προτεινω για την αντιμετωπιση της χασουρας της εταιριας να μειωσουν το ημερομισθιο των υπαλληλων απο δυο κοκους ρυζιου ο καθενας και ενα ποτηρι νερο να μειωθει σε ενα κοκο ρυζι και ενα σφηνοποτηρο νερο. Οι πολυτελειες τελειωσαν. Δουλεια τωρα. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ε λογικο ειναι.Οι φουσκες καποια στιγμη σκανε.

Οπως εγινε και στην Ελλαδα απλα σιγα σιγα γινεται παγκοσμιο φαινομενο.

Ο καπιταλισμος φτανει στην παρακμη του.

• Like 2
Δημοσ.

μα δεν τους έσωσε το καινούργιο μικρό μηλόφωνο που έβγαλαν? Ήταν και σε πολύ καλή τιμή ,βρε παιδί μου .

Πέρα από την πλάκα , τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η αγορά έχει πιάσει κορυφή , και δύσκολα θα πάει πιο πάνω , με το ανακυκλώνονται απλά συσκευές . Αλήθεια , στην αγορά tablets πως τα πάει?

Όχι , ότι θα έχει οικονομικό πρόβλημα με τόσους εγκλωβισμένους που έχει στο σύστημά της , αλλά όπως και να το κάνεις , η Apple δεν μας έχει συνηθίσει σε ....μειώσεις , μόνο σε αυξήσεις, χαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...