Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω τοποθετήσει το παραπάνω routerάκι με ρύθμιση universal repeater σε ένα γείτονα για να δίνω Internet.

Το δικό μου router είναι της Tp link και δεν έχω καθόλου κολλήματα. Η απόσταση μεταξύ εμένα και του γείτονα είναι 15μ. και μεταξύ του δικού μου router (Tp Link με 2 3dbi antennas omni directional) και του repeater που έχω τοποθετήσει στο γείτονα (Edimax BR-6428ns) μεσολαβούν 2 τοίχοι.

Για 15 μέρες ήταν όλα καλά. Χτες με τον αέρα (5-6 μποφόρ) δεν έπιανε τίποτα εκτός και αν μετακινούσα τη θέση ή τις κεραίες αλλά για λίγα λεπτά και μετά πάλι τίποτα. Σήμερα το τσεκάρω και πάλι δεν πιάνει Internet. Μετακινώντας τη θέση του edimax πιάνει για λίγα λεπτά και μετά πάλι τίποτα.

Ο παραπάνω εξοπλισμός δεν κάνει για τέτοια μικρή απόσταση; Μήπως να πάω σε κάτι πιο δυνατό;

Σκέφτομαι να αγοράσω και να τοποθετήσω στην πλευρά μου εξωτερικά ένα ubiquiti nanostation loco m2 και στο γείτονα να αφήσω το παραπάνω repeater. Θα έχω καλύτερα αποτελέσματα έτσι λέτε ή θα πρέπει και ο γείτονας να πάρει αντίστοιχο εξοπλισμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...