Προς το περιεχόμενο

win 7 64 bit 8 GB ram free 1GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχουμε εμπειρία από windows 10 ? έχει λιγότερα update?

Θα διαλέξεις λειτουργικό βάσει των ενημερώσεων;

Οι οποίες δε σε απασχολούν,ο τρόπος που εγκαθίστανται σε ενοχλεί στα παράθυρα.

Σα να μου συγκρίνεις τις γρατζουνιές σε αμάξι 7ετιας και περασμένης εβδομάδας.

Φυσικά και έχει λιγότερες αναβαθμίσεις.Αλλα αφού σε ενοχλούν όχι οι αναβασθμίσεις,αλλά οι πόροι και η ώρα που χρειάζονται,τα παράθυρα 10,είναι τα χειρότερα σε αυτό.Δε διαλέγεις τι και εάν,θα εγκαταστήσεις.

Επίσης ,αν και ποτέ δεν φημίζονταν για την ιδιωτικότητά τους,τα παράθυρα 10 δεν έχουν καν μεντεσέ για να κλείνουν.

Ακόμα και αν απενεργοποιήσεις την συνεχή επικοινωνία που έχουν με τους σέρβερ της μαικροσοφτ,αυτα συνεχίζουν να στέλνουν στοιχεία σε αυτούς.Κάτι σαν ιός δηλαδή,αλλά με επίσημη σφραγίδα εταιρίας,που συμφωνείς να βάλεις στο πισί σου.

Δημοσ.

Ο λαός δε ξεχνά,τη σημαίνει δεξιά.

Θα διαλέξεις λειτουργικό βάσει των ενημερώσεων;

Οι οποίες δε σε απασχολούν,ο τρόπος που εγκαθίστανται σε ενοχλεί στα παράθυρα.

Σα να μου συγκρίνεις τις γρατζουνιές σε αμάξι 7ετιας και περασμένης εβδομάδας.

Φυσικά και έχει λιγότερες αναβαθμίσεις.Αλλα αφού σε ενοχλούν όχι οι αναβασθμίσεις,αλλά οι πόροι και η ώρα που χρειάζονται,τα παράθυρα 10,είναι τα χειρότερα σε αυτό.Δε διαλέγεις τι και εάν,θα εγκαταστήσεις.

Επίσης ,αν και ποτέ δεν φημίζονταν για την ιδιωτικότητά τους,τα παράθυρα 10 δεν έχουν καν μεντεσέ για να κλείνουν.

Ακόμα και αν απενεργοποιήσεις την συνεχή επικοινωνία που έχουν με τους σέρβερ της μαικροσοφτ,αυτα συνεχίζουν να στέλνουν στοιχεία σε αυτούς.Κάτι σαν ιός δηλαδή,αλλά με επίσημη σφραγίδα εταιρίας,που συμφωνείς να βάλεις στο πισί σου.

Δημοσ.

παιδιά μετά από τα update wind 7 έμεινα με 81GB free στον SSD μου, 240 GB είχα

Κάνε εκκαθάριση δίσκου για να φυγουν τα updates που έχουν κατέβει(ναι μένουν αποθηκευμένα στον δίσκο τα installers)

αλλιως κατέβασε το Wise disk cleaner και στην τριτη καρτέλα έχει να σβησει τα αρχεία αυτα.

Το έχω δοκιμάσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στα συστήματα της υπογραφής κοντά στα 2 χρόνια τώρα και ΜΟΝΟ για αυτον τον σκοπό.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιο antispyware προγραμμα δεν υπαρχει που να κοβει την κατασκοπεια των win10;

Υπαρχει προγραμμα που να κοβει το upload συγκεκριμενων υπηρεσιων των win10 τα οποια ευθυνονται για την αποστολη στοιχειων στους σερβερς της μαικροσοφτ;

Αυτα που γραφει ο Euclides στο παρακατω link εχουν αποτελεσμα;

http://www.insomnia.gr/topic/605477-windows-10-spy/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...