Προς το περιεχόμενο

καμερα ασφαλειας ip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, τι καμερα προτεινετε να παρω για το σπιτι κι απο που? Ψαχνω για καποια που να συνδεεται με android κινητο και να μπορω να την εγκαταστησω μονη μου (μην τρελαθω στα κινεζικα...).

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι θελεις να πάρεις κάμερες IP?? οι σωστες IP καμερες ειναι πολυ πιο ακριβες, εχουν μεγαλη πολυπλοκοτητα για τον αρχαριο-μεσο χρηστη, και δυσκολη βλαβοληψια.

Θα σου προτεινα μια απο τις πιο προσφατες τεχνολογιες που βγαινουν σε αναλυσεις 1080p 720p και ακουν στα ονοματα AHD ή TVI ή CVI. Οι αναλυσεις βεβαια μπορει να ειναι ιδιες αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι εφαμιλλες με αυτες που θα σου προσφερουν καλες IP καμερες.

η καλωδίωση, διασύνδεση έχει την ευκολια των αναλογικων, και με παρα πολυ καλη ποιοτητα. Το θεμα βεβαια παντα εχει να κανει με τις αναγκες της επιτηρησης.

Φυσικα στην περιπτωση σου θα προτεινα να απευθυνθεις σε καποιο επαγγελματια καθοτι η διαδικασια εγκαταστασης, προγραμματισμου δεν ειναι τηλεοραση, την βαζω κανω συντονισμο, τελος. Περιλαμβάνει πολλες παραμετρους οπως 

1) Καλωδιωση. Πρεπει να χρησιμοποιηθει σωστος τυπος καλωδιου, και αν γινει απο σωστο επαγγελματια να ειναι....αορατη (στο μεγιστο δυνατο βαθμο) ειδικα αν μιλαμε για σπιτι

2) Προγραμματισμος μοναδας για 24 ωρες καταγραφες, motion detection, ρυθμησεις δικτυου κτλπ.

3) Προγραμματισμος απομακρυσμενης παρακολουθησης - Οχι τοσο απλο για καποιον που δε γνωριζει

4) Σιγουρα θα χρειαστει support για κατι απο τα παραπανω, που αν το παρεις απο το internet δεν θα την λαβεις απο πουθενα

Ετσι λοιπον, για να μην σου κοστισει το "φτηνά" ακριβά.... θα πρεπει να απευθυνθεις σε ενα σωστο επαγγελματια

Διοτι σκεψου το εξης, αγοραζεις με 200 ευρω ενα κιτ που τα εχει ολα, μπορει να παρεις ενα "κακο" μηχανημα, μπορει να παρεις καλο και να μην καταφερεις να το σεταρεις, μπορει να μην παιζει ετσι οπως θελεις, μπορει να χρειαζεται ρυθμησεις που δεν ξερεις να κανεις....

οποτε εχεις πεταξει 200 ευρω και θα χρειαστεις αλλα 500 για να κανεις την δουλεια που θες ή απλα θα εχεις πεταξει 200 ευρω και δεν θα κανεις τη δουλεια σου

EDIT: αν σε ενδιαφερει μια μονο καμερα, για να εχεις μια αποψη πχ χτυπησε ο συναγερμος να δω να μπηκε κανεις μεσα και δεν σε ενδιαφερει σοβαρη λυση καταγραφης, μπορεις να παρεις αυτη

http://www.skroutz.gr/s/4719656/Provision-PT-737.html?from=drop

Ανατρεπει ολα τα παραπανω με εκτπωση στην ποιοτητα αναλυσης, της απωλειας καταγραφης, και γενικα της σοβαροτητας σαν επαγγελαμτικη λυση, αναλογα παντα με τις αναγκες σου......

Επεξ/σία από blu3_orion

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι του λετε μωρε του ανθρωπου. 

ποιος ο λογος να δωσει 200ευρώ σε ip camera ? 

εγω πηρα μια σε προσφορα απο το πλαισιο (Turbo-X μαρκα) και την δουλεια μου την κανει με το παραπανω. Εχω ανα πασα στιγμη προσβαση στον χωρο που θελω απο το κινητο.

Το σετάρισμα ωστοσο ειναι εξαιρετικα δυσκολο εαν δεν γνωριζεις απο υπολογιστες και δικτυα (απαιτει port forwarding του ρουτερ , hosting κλπ).

Η συγκεκριμενη που ειχα παρει , εκανε καπου στα 60ευρώ (Εσωτερικού χώρου και νυχτός - βλεπει στο απολυτο σκοταδι)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω εαν θα τα καταφερω με το σεταρισμα... Την καμερα τη θελω για να επιβλεπω το σπιτι, τη νταντα με τα παιδια οταν λειπω κτλ...

Ισως ειναι καλυτερα να απευθυνθω σε επαγγελματια οπως λετε μην πληρωσω την καμερα τσαμπα κι αδικα.. Εχετε υποψη κανεναν καλο???

αν θελεις απλα μια κάμερα για να βλεπεις ζωντανα, η κάμερα που σου εχω ποσταρει ειναι καλη, έχει και ήχο, και δε χρειάζεται να κανεις καμια απο τις παραπανω ρυθμησεις που λεει ο φιλος παραπανω και γενικα απαιτουνται....

ειναι και ασυρματη, αλλα ειδικα αν την συνδεσεις με καλωδιο δεν απαιτει καμιας φυσης ρυθμιση

Διαδικασια:

1) ανοιγεις το κουτι της καμερας και βγαζεις την καμερα απο μεσα

2) Την βαζεις στην πριζα και συνδεεις το καλωδιο δικτυου στο ρουτερ

3) κατεβαζεις την εφαρμογη στο κινητο σου (iphone η android)

4) σκαναρεις το barcode της καμερας με το app

5) την βλεπεις αμεσα και απο απουδήποτε στον κοσμο

Αν θελεις ομως:

Ανεξάρτητη μονάδα καταγραφής

κάμερες

ενδεχομενως μικροφωνα.....

καλωδίωση σπιτιου

σκληρο δισκο

υπολογισε πως grosso modo θα παει πανω απο 500

Σε ευχαριστω (και ειδικα για τις αναλυτικες οδηγιες).. ναι δεν χρειαζομαι κατι φοβερο απλα να μπορω να δω τι γινεται οταν λειπω... ξεχασα μονο να ρωτησω εαν θελησω να βαλω κι επιπλεον καμερες σε αλλα δωματια θα εχω προβλημα ή θα μπορω με το ιδιο application να εχω προσβαση σε ολες?

Μπορεί να πάρει μια κάμερα με 60 ευρώ, ένα καταγραφικό με άλλα τόσα, και ένα σκληρό δίσκο με 40€ και με σύνολο 160-180€ να κάνει μια χαρά τη δουλειά του (αν καταφέρει να τα σετάρει μόνος του)

Καταγραφικό φυσικά χρειάζεται.

Επίσης με το καταγραφικό μπορεί απλά να αγοράζει άλλες κάμερες και να τις προσθέτει επάνω (απο 4 έως 8 συνολικά).

Γενικά είναι πολλές οι παράμετροι, που απο τη στιγμή που δεν έχεις τεχνικό back ground είναι καλύτερα να πας σε κάποιο επαγγελματία να στα φτιάξει όλα.

EDIT: αν σε ενδιαφερει μια μονο καμερα, για να εχεις μια αποψη πχ χτυπησε ο συναγερμος να δω να μπηκε κανεις μεσα και δεν σε ενδιαφερει σοβαρη λυση καταγραφης, μπορεις να παρεις αυτη

http://www.skroutz.gr/s/4719656/Provision-PT-737.html?from=drop

Ανατρεπει ολα τα παραπανω με εκτπωση στην ποιοτητα αναλυσης, της απωλειας καταγραφης, και γενικα της σοβαροτητας σαν επαγγελαμτικη λυση, αναλογα παντα με τις αναγκες σου......

Η εταιρία έχει δικό της server όπου ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής στο κινητό συνδέεσαι απευθείας και έχεις live streaming χωρίς την ανάγκη ύπαρξης static ip?

Πληρωνεις καποια συνδρομη γι'αυτο? Αν παω σε επαγγελματια για να μου τα στησει ολα υπαρχει καποιος κινδυνος απο θεμα ασφαλειας με αυτον?

Γνωριζετε κανεναν που να μπορω να απευθυνθω και να παρω τιμη?

Ευχαριστω

οχι δεν έχει συνδρομη. Θέμα ασφαλείας είναι το ότι μπορεί να βλέπει και ο επαγγελματίας αν το ρυθμίσει κατάλληλα! Δεν το κάνουν όμως, γιατί αν το δει κάποιος που ξέρει μετά, τον ηπιε ο επαγγελματιας.

Αυτο φοβαμαι... μην τυχον και... δεν ξερεις ποτε. Ειμαι σε διλημμα γιατι δεν ειμαι και expert να τα σεταρω εγω που απο ο,τι καταλαβαινω  ειναι δυσκολο, αλλα και το σκεφτομαι να βαλω καποιον τυχαιο στο σπιτι να τα στησει (δεν με πειραζει να πληρωσω παραπανω και να μου το φτιαξουν σωστα και να μην ταλαιπωρηθω εγω απλα το φοβαμαι λιγο).

Αυτο φοβαμαι... μην τυχον και... δεν ξερεις ποτε. Ειμαι σε διλημμα γιατι δεν ειμαι και expert να τα σεταρω εγω που απο ο,τι καταλαβαινω  ειναι δυσκολο, αλλα και το σκεφτομαι να βαλω καποιον τυχαιο στο σπιτι να τα στησει (δεν με πειραζει να πληρωσω παραπανω και να μου το φτιαξουν σωστα και να μην ταλαιπωρηθω εγω απλα το φοβαμαι λιγο).

Με την καμερα αυτη μη φοβασαι τπτ σε θεματα ρυθμισεων, το μονο που χρειαζεται ειναι να την συνδεσεις με το Wi-Fi δεν ειναι πιο δυσκολο απο το να συνδεσεις το τηλεφωνο σου..και ναι τις βλέπεις όλες από μια εφαρμογή.. απλα αν θες περισσοτερες καμερες π.χ 4 μας κανει 4x200=800!! Mε αυτα τα χρηματα παιρνεις πολυ πιο σοβαρη λυση και ολοκληρωμενη

Η εταιρία έχει δικό της server όπου ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής στο κινητό συνδέεσαι απευθείας και έχεις live streaming χωρίς την ανάγκη ύπαρξης static ip?

Σωστα έχει cloud server και η τεχνολογία βασίζεται στο UDP hole punching, και δεν απαιτει port forward, static ip, DDNS

οχι δεν έχει συνδρομη. Θέμα ασφαλείας είναι το ότι μπορεί να βλέπει και ο επαγγελματίας αν το ρυθμίσει κατάλληλα! Δεν το κάνουν όμως, γιατί αν το δει κάποιος που ξέρει μετά, τον ηπιε ο επαγγελματιας.

Θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει κανενα, εφόσον αλλάξεις τον admin κωδικο και επιβεβαιώσεις πως είναι ο μοναδικος. Είναι βασικό και πολλοί το παραβλέπουν αφήνοντας default κωδικό Ο εγκαταστάτης δεν μπορει να τον κάνει bypass απομακρυσμένα, μόνο με τοπική παρέμβαση στο μηχάνημα, ή αν το μηχανημα πάει στην αντιπροσωπία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...