Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, και συγνώμη αν διάλεξα λάθος μέρος για το θέμα, αλλά δεν ήξερα σε ποια στήλη να το γράψω. 

Λοιπόν είμαι φοιτητής και παρήγγειλα ένα λάπτοπ χωρίς λειτουργικό σύστημα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να πάρω τα windows (μας τα δίνει το πανεπιστήμιο), και αν έχω δικαίωμα να επιλέξω όποια έκδοση θέλω?

Δημοσ.

Φίλε μου οι Γραμματείες των σχολών δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται…

Ακόμα και σχολών που έχουν άμεση σχέση με επιστήμη και τεχνολογία..

Με λίγα λόγια… πας εδώ… βρίσκεις την σχολή σου… συνδέεσαι στο κατάστημα της Microsoft.. κάνεις την παραγγελία σου… και για να τελειώσει η παραγγελία σε στέλνει μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας της σχολής σου να βάλεις το δικό σου user name & pass ώστε να πιστοποιήσει ότι είσαι Φοιτητής… μόλις γίνει και αυτό σου βγάζει ένα παράθυρο για να κατεβάσεις τα win που επέλεξες και σου εμφανίζει και το κλειδί…

Για οποιαδήποτε απορία στείλε μήνυμα

Δημοσ.

Φίλε μου οι Γραμματείες των σχολών δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται…

Ακόμα και σχολών που έχουν άμεση σχέση με επιστήμη και τεχνολογία..

Με λίγα λόγια… πας εδώ… βρίσκεις την σχολή σου… συνδέεσαι στο κατάστημα της Microsoft.. κάνεις την παραγγελία σου… και για να τελειώσει η παραγγελία σε στέλνει μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας της σχολής σου να βάλεις το δικό σου user name & pass ώστε να πιστοποιήσει ότι είσαι Φοιτητής… μόλις γίνει και αυτό σου βγάζει ένα παράθυρο για να κατεβάσεις τα win που επέλεξες και σου εμφανίζει και το κλειδί…

Για οποιαδήποτε απορία στείλε μήνυμα

κατι λεει για διαρκεια 12 μηνων. Τι παιζει με αυτο;

Ισχυει για ολες τις σχολες;

Δημοσ.

προσωπικά είχα πάρει κλειδί(Windows 8) απο ΤΕΙ Αθήνας Τμήμη Ηλεκτρονικής στο οποιο φοιτώ-πριν καταργήσουν το MSDNAA- και λειτουργεί ακόμα και σήμερα 4 χρόνια μετά.

Σε μένα δεν έγραφε για 12 η 24 μήνες χρήση.

Αντίθετα ενα Visual C++ που χρειαζόμασταν για ενα εργαστήριο έλεγε οτι διαρκεί 2 έτη.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός…

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πήρα το λάπτοπ μου, αυτή τη στιγμή κατεβάζω τα windows από ένα άλλο λάπτοπ. 

Πως γίνεται να τα περάσω στο καινούριο μετά? Eίναι σε μορφη ΙSO

Δημοσ.

Έχεις δυο εναλλακτικές…

Ή το καις το iso σε ένα dvd και κάνεις εγκατάσταση των win από το dvd…

Ή το περνάς το iso σε ένα στικάκι με το πρόγραμμα Rufus και κάνεις εγκατάσταση των win από το στικάκι.

Δημοσ.

Έχεις δυο εναλλακτικές…

Ή το καις το iso σε ένα dvd και κάνεις εγκατάσταση των win από το dvd…

Ή το περνάς το iso σε ένα στικάκι με το πρόγραμμα Rufus και κάνεις εγκατάσταση των win από το στικάκι.

DVD δεν παίρνει το λάπτοπ μου..

Το πρόγραμμα Rufus πρώτη φορά το ακούω :P μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο?

Δημοσ.

DVD δεν παίρνει το λάπτοπ μου..

Το πρόγραμμα Rufus πρώτη φορά το ακούω :P μπορείς να βοηθήσεις λίγο περισσότερο?

Στην τεχνολογία πάντα έχεις κάτι καινούργιο να μάθεις… όπως όλοι μας!

Σχετικά με το Rufus και πως θα δημιουργήσεις boot USB για Windows σε 15 λεπτά το πολύ θα κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό το Άρθρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...