thanasiskg Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εχω το ρουτερ (ενα απλο του οτε) στο ισογειο και θελω να πιανω ιντενετ στο υπογειο .Αυτη την στιγμη οταν ειμαι στο υπογειο δεν βλεπω καθολου το wifi . τι πρεπει να αγορασω οσο το δυνατον φθηνοτερο ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο αρκει να ειναι ευκολο στην εγκατασταση και να εχει αποτελεσμα . ευχαριστω
johnmegarythmos Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 καλησπερα το καλυτερο θα ητανε να κατεβασεις ενα καλωδιο ethernet για να μην εχεις απωλειες , επισης αμα υπαρχει ρολοι το ιδιο με το υπογειο μπορεις με ενα powerline δεν ειναι και πολυ οικονονομικα αλλα αμα ειναι τριφασικο ειναι πανακριβο. Απο την αλλη περα απο το καλωδιο που ειναι πιο οικονομικο αλλα απαιτει τρυπες και εγκατασταση θα σου συμβουλευα να παρεις ενα extender της tip link εχει πανω ενδειξη με γραμμες που οσο πιο κοντα εισαι πηγη τοσο το καλυτερο για αναμεταδοση ετσι ωστε να εχεις μεγαλυτερη εμβελεια στο wifi και στο υπογειο . θα σου συμβουλευα να παρεις το https://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE.html?from=drop ειναι 300ρι που σημαινει οτι θα εχει μεγαλη εμβελεια επισης ειναι οικονομικο εχει 18,48 ευρω και αμα διαβασεις τα σχολια ολοι λενε τα καλυτερα λογια ,
thanasiskg Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 μαλλον για το tplink ενδιαφερομαι αλλα θα πιανει σιγουρα ?? η μπορει και να μην το βλεπει καν?? γτ κατι τετοια μου ειπαν στα public
Postmort3m Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μαλλον για το tplink ενδιαφερομαι αλλα θα πιανει σιγουρα ?? η μπορει και να μην το βλεπει καν?? γτ κατι τετοια μου ειπαν στα public Είναι περίεργο να μην πιάνεις καθόλου σήμα..Μεταξύ ισογείου και υπογείου πόσα εκατοστά είναι ο τοίχος ξέρεις? Στο υπόλοιπο σπίτι πόσο δυνατό σήμα έχεις αν πας στο πιο μακρινό σημείο?
thanasiskg Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ο τοίχος ειναι 25 εκατοστα νομιζω ειναι καινούργια κατασκευή και στο πιο μακρινό σημειο πιάνει 2 γραμμές νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα