Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα μειονεκτήματα του Apple Watch, είναι ότι αν δεν βρίσκεται κοντά στο iPhone σας, δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο.

Εντάξει, προσφέρει δυνατότητες tracking της φυσικής σας κατάστασης, μέτρηση καρδιακών παλμών και ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσω WiFi αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα παραπάνω (αν όπως αναφέραμε δεν υπάρχει κοντά ένα iPhone).

Σύμφωνα ωστόσο με μία αναφορά της Wall Street Journal, με την 2η έκδοση του Apple Watch, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται κοντά το iPhone τους.

Η Apple αναμένεται να ενσωματώσει στο Apple Watch, το οποίο δεν αναμένεται να αλλάξει και πολύ εμφανισιακά, δυνατότητες σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (συμβατότητα με 3G ή και 4G LTE δίκτυα) και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να έχουν το κινητό τους μαζί, για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, κλήσεις κ.ά.

Το πιθανότερο είναι να απαιτείται το iPhone για κάποιες περιπτώσεις (π.χ για την εγκατάσταση εφαρμογών και αναβαθμίσεων) ωστόσο όχι τόσο συχνά όσο στο παρελθόν.

Η Apple πρόσφατα ζήτησε από τους developers, να δημιουργούν native εφαρμογές για το Apple Watch, παρά επεκτάσεις των iPhone apps. Αν και κάτι τέτοιο κατά μέρος είναι απαραίτητο για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης, επίσης ανοίγει τον δρόμο ώστε στο μέλλον κάθε εφαρμογή να μπορεί να τρέξει ανεξάρτητα.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Eιναι το μοναδικο προιον απο το μηλο  που δεν εχω ,και δεν  θα αγοραζα ποτε μου ,για εμενα μονο για φιγουρα ειναι  τιποτα παραπανω 

• Like 1
Δημοσ.

Για το θεμα της αυτονομιας ... κανεις τους δεν λεει τιποτε....

εαν καποιος κανει την προτεινομενη - ιδανικη  χρηση (για αυτο το gadget στην ουσια) η μπαταρια δεν παει ουτε μια μερα πολλες φορες....

Δημοσ.

Eιναι το μοναδικο προιον απο το μηλο που δεν εχω ,και δεν θα αγοραζα ποτε μου ,για εμενα μονο για φιγουρα ειναι τιποτα παραπανω

Το αυτο .....

Α και να συμπληρώσω : δηλαδη δεν θα χρειάζεσαι iPhone αρα λιγότερες πωλήσεις iPhone και θα προσπαθείς με μια οθόνη 2" να κανεις τα παντα ....!!! Χαχαχααχαχαχααχα

Δημοσ.

Απιστευτα χρησιμο τεχνολογικο προιον. Το χρησιμοποιεις 25ωρες το 24ωρο και σου αλλαζει την ζωη στο επακρον. Θα λεμε ιστοριες στα εγγονια μας για την ημερα που βγηκαν τα σμαρτ-γουοτσες.

• Like 2
Δημοσ.

Απιστευτα χρησιμο τεχνολογικο προιον. Το χρησιμοποιεις 25ωρες το 24ωρο και σου αλλαζει την ζωη στο επακρον. Θα λεμε ιστοριες στα εγγονια μας για την ημερα που βγηκαν τα σμαρτ-γουοτσες.

καθισμένοι στο τζάκι που θα ελέγχεται μέσω wifi από το ίδιο το εξυπνορόλογο!!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα θα πιάσουν αυτά τα αξεσουάρ, έχει αρχίσει ο κορεσμός από ηλεκτρονικές συσκευές που σου αποσπούν την προσοχή και απαιτούν και έξτρα φροντίδα (συνεχή φόρτιση). Ίσως αποκτήσουν κάποιο κομμάτι στην αγορά αν δουλέψουν αυτόνομα με δική τους κάρτα sim. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι επιθυμητό να μην κουβαλάς πάνω σου smartphone

Δημοσ.

Ως χρήστης του Watch είμαι πολύ ευχαριστημένος.. η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα, έχει ειδοποιήσεις, διάφορες μετρήσεις και ωραίες εφαρμογές. Τα apps της google θα ήθελα να το υποστηρίξουν π.χ. οι χάρτες, ακόμα τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...