Teoeleysina Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι με το το κινητό μου και δεν ξέρω αν χρειάζεται μυτρικη πλακέτα ή μπαταρία...Όταν το βάζω για φόρτιση δεν μου δείχνει το % μπαταρίας που ανεβαίνει και όταν το κλείνω και το ξανά ανοίγω μου δείχνει την στιγμή που φόρτισε εκείνη την ώρα που άνοιξε αλλά μετά κολάει στο ίδιο τις %....Ξέρει κανένας?
DjVassel Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ξεκινας απο αντικατασταση μπαταριας για να δεις αν διορθωθει. Αν οχι, πιθανον να εχει προβλημα το κυκλωμα φορτισης στην πλακετα.
Teoeleysina Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωραία ευχαριστώ παρά πολύ φίλε,δεν νομίζω να χρειαζετε καμία πλακέτα???διοτι αυτό δεν το είπα ότι μερικές φορές μου κλείνει και ξανά ανοίγει από μόνο του όταν έχει κάπου στα όρια τις μπαταρίας
DjVassel Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωραία ευχαριστώ παρά πολύ φίλε,δεν νομίζω να χρειαζετε καμία πλακέτα???διοτι αυτό δεν το είπα ότι μερικές φορές μου κλείνει και ξανά ανοίγει από μόνο του όταν έχει κάπου στα όρια τις μπαταρίας Το πιο πιθανο ειναι μπαταρια. Αν ειναι προβλημα πλακετας, μπορει να διορθωνεται η υπαρχουσα. Στην τελευταια περιπτωση που δε διορθωνεται και η πλακετα δε συζητας καν για αλλη πλακετα, ειναι ασυμφορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα