kostasfalcon Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 για αυτό πάνε για κλείσιμο......τραγικη αυτη η εταιρεία.... 1
yimmiyimmi Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλά τώρα το ίδιο είναι η xiaomi? Φοβερό το note 2 και 3 μαζί σας αν παθετε κάτι όμως τι κάνετε με service?εγώ δεν ακουμπαγα το συγκεκριμένοhtc αλλά εντάξει μετράει και η κατασκευή και τι γίνεται μετά που το πάρεις όταν η xiaomi θα αρχίσει τη διαφήμιση όπως τη huawei θα ανεβάσει τιμές, εγώ προσωπικά αν αγοραζα ένα κινητό 300 ευρώ από ελλαδα όσο κάνει το redmi 3 pro με 32 gb και μου παθενε κάτι τι θα έκανα ?Μαζί σας έχει τα καλύτερα specs στη κατηγορία του κλπ σε 5 μήνες ξέρεις τι θα γίνει?
leo066 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλά τώρα το ίδιο είναι η xiaomi? Φοβερό το note 2 και 3 μαζί σας αν παθετε κάτι όμως τι κάνετε με service?εγώ δεν ακουμπαγα το συγκεκριμένοhtc αλλά εντάξει μετράει και η κατασκευή και τι γίνεται μετά που το πάρεις όταν η xiaomi θα αρχίσει τη διαφήμιση όπως τη huawei θα ανεβάσει τιμές, εγώ προσωπικά αν αγοραζα ένα κινητό 300 ευρώ από ελλαδα όσο κάνει το redmi 3 pro με 32 gb και μου παθενε κάτι τι θα έκανα ?Μαζί σας έχει τα καλύτερα specs στη κατηγορία του κλπ σε 5 μήνες ξέρεις τι θα γίνει? παίρνεις 2-3 και αν πάθει κάτι το ένα το πετάς, πάλι κερδισμένος θα είσαι
basilis_k6 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλά τώρα το ίδιο είναι η xiaomi? Φοβερό το note 2 και 3 μαζί σας αν παθετε κάτι όμως τι κάνετε με service?εγώ δεν ακουμπαγα το συγκεκριμένοhtc αλλά εντάξει μετράει και η κατασκευή και τι γίνεται μετά που το πάρεις όταν η xiaomi θα αρχίσει τη διαφήμιση όπως τη huawei θα ανεβάσει τιμές, εγώ προσωπικά αν αγοραζα ένα κινητό 300 ευρώ από ελλαδα όσο κάνει το redmi 3 pro με 32 gb και μου παθενε κάτι τι θα έκανα ?Μαζί σας έχει τα καλύτερα specs στη κατηγορία του κλπ σε 5 μήνες ξέρεις τι θα γίνει?από σέρβις μάλλον καλύτερα να έχεις xiaomi παρά htc
mac.is Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Mediatek + 500$ δεν πάνε μαζί όσο καλα υλικά κι αν χρησιμοποιεί η συσκευή. Είναι σαν να πουλάς λαπτοπ Intel Pentium M με όμορφη κατασκευη 800€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα