technology_guy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αληθεια ποσο κοστιζει μια περσικη απο εκτροφειο; Θα πάρουμε περσική chinchila (λευκή ή χρυσή περσική με πράσινα μάτια). Το αρσενικό γατάκι 3-4 μηνών κοστίζει από 450-550 (συγκριτικά τίποτα με το 1000άρικο ενός golden retriever που λανθασμένα σκοπεύαμε να αγοράσουμε). 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Θα πάρουμε περσική chinchila (λευκή ή χρυσή περσική με πράσινα μάτια). Το αρσενικό γατάκι 3-4 μηνών κοστίζει από 450-550 (συγκριτικά τίποτα με το 1000άρικο ενός golden retriever που λανθασμένα σκοπεύαμε να αγοράσουμε). Σου αρέσουν οι ειδικές ράτσες εσένα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BD_%CE%A1%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81 Μπόλικο τρίχωμα αυτή η ράτσα σκύλου. 1
technology_guy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σου αρέσουν οι ειδικές ράτσες εσένα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BD_%CE%A1%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81 Μπόλικο τρίχωμα αυτή η ράτσα σκύλου. Αμέ!!! Ότι ζώο έχει φουντωτό και πυκνό τρίχωμα το λατρεύω! Αλλά το golden ήταν άλλος ο λόγος που το ήθελα.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μιας κ κοιτας ρατσα, τις ragdoll τις εχεις δει;;; 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μιας κ κοιτας ρατσα, τις ragdoll τις εχεις δει;;; Πολύ ωραίες γάτες! 2
technology_guy Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μιας κ κοιτας ρατσα, τις ragdoll τις εχεις δει;;; Οχι, δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο μου. Μπορεις να πεις λιγα πραγματα γι αυτες τις γατες;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οχι, δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο μου. Μπορεις να πεις λιγα πραγματα γι αυτες τις γατες; Φιλε μου δεν γνωριζω κατι οσον αφορα τον χαρακτηρα τους...Προφανως κατι θα βρεις στο γοογλε αν σε ενδιαφερει!! Για εμενα ειναι η πιο ομορφη ρατσα κ ειπα να την βαλω στο παιχνιδι
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μοιάζουν κάτι ανάμεσα σε Munchkin και σιαμέζικες αυτές οι ragdoll ! 1
technology_guy Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Φιλε μου δεν γνωριζω κατι οσον αφορα τον χαρακτηρα τους...Προφανως κατι θα βρεις στο γοογλε αν σε ενδιαφερει!! Για εμενα ειναι η πιο ομορφη ρατσα κ ειπα να την βαλω στο παιχνιδι Πρόλαβα και είδα ένα βίντεο από το παρά τρίχα. Είναι αρκετά παιχνιδιάρες και πιστές στο αφεντικό τους. Σε όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν στις περσικές. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η καρδιά μου είναι στις περσικές.
Laurelien Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κι εμενα μ'αρεσουν οι μακρυτριχες αν και δεν ειχα ποτε καμια Εχω βαλει στο ματι αυτες τις ρατσες: Παραδοσιακη Περσικη (απ'οπου προερχονται αυτες με τις πλακουτσωτες μουσουδες) Βρετανικη μακρυτριχη Νορβηγικη δασους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Maine Coon ftw 3
iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Aυτες οι γατες στοιχιζουν μια περιουσια... Μηπως να περιοριστεις σε κανα κοινο γατι του δρομου, να σου ρθει και τσαμπα? 1
xstreamgamer Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ευτυχώς δηλαδή που ζω σε χωριό τα 25 από τα 41 μου χρόνια αλλιώς θα είχα σαλτάρει με αυτά που γράφονται εδώ μέσα. Έίχα δύο σκυλιά όλο και όλο γιατί έζησαν από 13 χρόνια το καθένα και τα πήρα κουτάβια και πολλά γατιά.Το ένα καθαρόαιμο κόλει το σκυλί το είχα πάρει το 1987 κοντά στις 30.000 δρχ από εκτροφέα. Οι σκύλοι όντως κάνουν και για διαμερίσματα αλλά γνώμη μου είναι ότι οι γάτες θέλουν εξοχή.Εδώ τις έχουμε ελεύθερες στα οικόπεδα μας(δεν έχουν αφήσει ποντίκι για ποντίκι και είναι όλες στρουμπουλές)όλη την μέρα ειδικά από τη άνοιξη και μετά είναι σε διαρκής κίνηση και είναι τρισευτυχισμένες.Φυσικά το χειμώνα τον περισσότερο καιρό τον περνάνε μέσα στο σπίτι αλλά αφού έχουν μάθει από όταν έχει καλό καιρό και είναι έξω να κάνουν την ανάγκη τους έξω το ίδιο κάνουν και τον χειμώνα!Επίσης εδώ στα χωριά έχουμε πορτάκια όπως αναφέρθηκε και πιο πριν για να βγει το γατί έξω όποτε του γουστάρει οπότε τα νύχια τους πάνε και τα ξύνουν στα δέντρα.Τι θέλω να πω με όλα αυτά!Οι γάτες κατά την άποψη μου πάντα δεν κάνουν για διαμέρισμα το ζώο έχει ανάγκες που δεν μπορεί να του τις παρέχει αυτό.Στο χωριό ακόμα και για το παιχνίδι παρότι είναι όλη μέρα στα πόδια μας και τρίβονται(τρομερή αίσθηση)ακόμα και να μη είμαστε στο σπίτι η γάτα όλο και με κάτι θα βρει να παίξει(π.χ θα κυνηγήσει ένα φύλλο).Η γάτα είναι ζώο της εξοχής και όποιος δεν έχει ζήσει σε χωριό δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.Εδώ σε μας τουλάχιστον οι γάτες δεν κοιμούνται όλη μέρα όπως σε ένα διαμέρισμα εκτός από το καλοκαίρι όταν έχει ζέστη.Γνώμη μου είναι ότι οι γάτες σε κλειστούς χώρους υποφέρουν.Εδώ στα χωριά κυνηγούν πολύ αργά έχω πετύχει την γάτα μου να κυνηγά στις 03:00, το πρωί στο διαμέρισμα τι άλλο θα κάνει εκτός από του να την πέσει για ύπνο;Εδώ τους παίρνουμε γατοτροφές και δεν τις ακουμπούν έχουν ξεπατώσει τα ποντίκια μόνο τους τρεις μήνες του χειμώνα τρέφονται από μας.Αυτά είχα να πω sorry για το μακρύ post αλλά είπα να φωτίσω μερικούς λογούς για τους οποίους σας φαίνεται ότι μία γάτα είναι "δύσκολο ζώο"Απλά είναι γιατί δεν ζει στο περιβάλλον που πρέπει.Για τα σκυλιά δεν το συζητώ προσαρμόζονται παντού!Καλό σας βράδυ!
Laurelien Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα διαφωνησω ^ Εγω θα πω οτι η γατα ειναι οπως μαθει. Σιγουρα ειναι ανεξαρτητες και μπορουν να ζησουν εξω. Αλλα αν τη μεγαλωσεις σε σπιτι θα παρει πολυ καιρο να συνηθισει εξω και θα δυστυχισει. Εμεις ειχαμε επι 1 χρονο εναν γατο στο σπιτι και μολις τον βγαλαμε εξω στον κηπο ετρεμε απ'το φοβο και ηθελε να μπει μεσα. Μια φορα τον κλειδωσαμε κατα λαθος εξω και νιαουριζε 10 φορες το δευτερολεπτο. Οπως και το αντιθετο, αν παρεις μια γατα που εχει συνηθισει εξω μεσα θα υποφερει και δεν καθεται. 1
xstreamgamer Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Η γάτα είναι κυνηγός από την φύση της και μάλιστα cold blood killerόπως και τα υπόλοιπα αιλουροειδή!Ναι έχει ημι-εξημερωθεί αλλά η μετατροπή της σε αρνί δεν είναι και ότι το καλύτερο!Μπορεί να γίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό για το ζωντανό.Τεσπα είναι αργά πάω για ύπνο.Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα