Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Εχω ενα lenovo y50-70 το οποιο έχει πάνω 8 gb μνήμη. Αγόρασα το κιτ των 16 GB Kingston Hyper X Impact 1.35 V , 1600. Στο google που έψαξα έλεγαν οτι παίρνει τις 1.35 V μνήμες. Ελα που όταν το άνοιξα για να τις βάλω λέει 1.5 V το σασί πάνω! Τις έβαλα, το ανοίγω και έκλεισε. Μπορεί να γίνει κάτι να δουλέψει στα 1.35 V ή πρέπει να πάρω 1.5 V μνήμες?

Δημοσ.

οι μνήμες που έχει τώρα σε τι τάση δουλεύουν;

σύμφωνα με το site της Intel πάντως DDR3L δέχεται ο 4720HQ

http://ark.intel.com/products/78934/Intel-Core-i7-4720HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_60-GHz

Στα 1.35 δουλεύουν..Εντωμεταξύ τώρα μου βλέπει μόνο τα 4 απο τα 8 gb που είχε αρχικά και αν τους αλλάξω θέση στα slot δεν δουλεύει καθόλου. Τι παίχτηκε? Εχει σημασια ποια μνημη παει σε ποιο slot?

Δημοσ.

Στα 1.35 δουλεύουν..Εντωμεταξύ τώρα μου βλέπει μόνο τα 4 απο τα 8 gb που είχε αρχικά και αν τους αλλάξω θέση στα slot δεν δουλεύει καθόλου. Τι παίχτηκε? Εχει σημασια ποια μνημη παει σε ποιο slot?

δοκίμασε μια μια τις ραμ σε ολα τα σλοτ και βλέπεις.

Είτε κάτι κάηκε είτε χρειάζεται ενα clear cmos.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε μια μια τις ραμ σε ολα τα σλοτ και βλέπεις.

Είτε κάτι κάηκε είτε χρειάζεται ενα clear cmos.

Εκανα clear cmos και δουλέψανε οι kingston, την δεύτερη δεν την έβλεπε γιατί δεν την είχα βάλει σωστά στο slot. Επίσης είχε σημασία ποια μνήμη έμπαινε σε ποιο slot, όταν τους άλλαξα θέση δεν λειτουργούσαν. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Επεξ/σία από Postmort3m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...