Προς το περιεχόμενο

Graffiti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα ειναι απλά τα πραγματα.....το graffiti ως τέχνη μου αρέσει πολυ...

Δεν μου αρέσει ως τέχνη σε ιδιοκτησίες (σπίτια, τοίχους, ρολλα μαγαζιών) και αγάλματα....Να θυμίσω πρόσφατα κάποιους που έβαψαν το Πολυτεχνείο κατάμαυρο (αν δεν κάνω λάθος, αλλα οτι χρώμα και να ηταν, φάνταζε τερατούργημα).

Επίσης, σιχαίνομαι τους graffitαδες που κάνουν tags και όσους καταστρεφουν τοίχους με χαζοσυνθηματα τύπου "έξω οι φασιστες κλπ"...... και σε κοιτάνε με μισό μάτι όταν τους ανακαλύπτεις...

Για τον αρκετές σελίδες πίσω προλαλήσαντα που τους κανει καλα, να προσέχει μη σκίσει κανα καλσόν.....μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μερα.....θα καταστρέφει ιδιοκτητες περιουσίες και θελει να του πουμε και ευχαριστώ....

Αν καποιος MOD, θίγεται, ελεύθερα να κανει edit...

• Like 2
Δημοσ.

αφου δεν ακουτε εμενα ακουστε τους παλιους τοτε που τα λενε και καλυτερα

Ώχου, άρχισες τα μαγκοκλανοτράγουδα τώρα.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.

αφου δεν ακουτε εμενα ακουστε τους παλιους τοτε που τα λενε και καλυτερα

https://www.youtube.com/watch?v=qgHsAY_AshM

Παραθετεις ενα τραγούδι που περιστοιχίζεται απο τη νοοτροπία 1998-99......Να υπενθυμίσω πως τα περισσότερα hip-hop συγκροτήματα διαλύθηκαν γιατι δεν πούλαγαν....Ολοι φαγώνονταν μεταξυ τους για στίχους που οδηγούν σε πολυ χρήμα και αν το hip-hop ειναι καλύτερο απο το Lowbap....

Όλοι ενάντια σε TXC και Goin' through.....οι TXC κατηγορήθηκαν για φασιστες και τελικά επέζησαν οι Goin through που ενώθηκαν με τους (Lowbap) Νεβμα.....και κάνουν παρα πολυ "ωραια RNB κομμάτια" που κανένας δεν ακούει....

Συμπέρασμα? πες τη δικη σου γνώμη περί γκράφιτι, δεν κάνουμε αφιερώσεις ο ένας στον αλλο :P

Πες " μου αρέσει να λερωνω τοίχους και αν δεν αρέσει, τους κάνω καλα" :)

• Sad 1
Δημοσ.

http://static2.businessinsider.com/image/4ede93e2eab8eafc5400001f/the-dark-and-beautiful-graffiti-of-athens-disaffected-youth.jpg

Αυτό είναι τέχνη τα αλλα ειναι ανούσιες γραμματοσειρες.

Αν και ήταν πολύ δήθεν τύπος με υφακι όταν ξεκίνησε, τελικά έκανε φανταστικά πράγματα.

www.ino.net (δείτε και βίντεο που έχει στο σαιτ)

Δημοσ.

Παραθετεις ενα τραγούδι που περιστοιχίζεται απο τη νοοτροπία 1998-99......Να υπενθυμίσω πως τα περισσότερα hip-hop συγκροτήματα διαλύθηκαν γιατι δεν πούλαγαν....Ολοι φαγώνονταν μεταξυ τους για στίχους που οδηγούν σε πολυ χρήμα και αν το hip-hop ειναι καλύτερο απο το Lowbap....

Όλοι ενάντια σε TXC και Goin' through.....οι TXC κατηγορήθηκαν για φασιστες και τελικά επέζησαν οι Goin through που ενώθηκαν με τους (Lowbap) Νεβμα.....και κάνουν παρα πολυ "ωραια RNB κομμάτια" που κανένας δεν ακούει....

Συμπέρασμα? πες τη δικη σου γνώμη περί γκράφιτι, δεν κάνουμε αφιερώσεις ο ένας στον αλλο :P

Πες " μου αρέσει να λερωνω τοίχους και αν δεν αρέσει, τους κάνω καλα" :)

καλα ολα αυτα ειναι ακυρα δεν θα κανουμε μαθηματα και χιπ χοπ τωρα εδω μεσα γιατι θα κλαψω πραγματικα..

την γνωμη μου την ειπα και πολλοι το καταλαβατε λαθος.σε οσα σκηνικα εχω αναγκαστει "να κανω καλα το αλλον" ηταν επειδη μου επιτεθηκε πρωτα αυτος με σκοπο να με δωσει η δεν ξερω εγω τι,γι αυτο ειπα "οσοι προσπαθουν να κανουν την δουλεια της αστυνομιας"

τωρα αν εσυ περασεις διπλα μου ενα βραδυ και κανεις το οποιοδηποτε σχολιο προφανως θα σε γραψω και θα συνεχισω απλα την δουλεια μου μην τρελαθουμε κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Ο banksy έχει κάνει ωραία πράγματα. Δεν ξέρω τι παίζει τελευταία με ένα χωριό τρόμου που είχε ανοίξει, πουλάει την φήμη του;

Δημοσ.

καλα ολα αυτα ειναι ακυρα δεν θα κανουμε μαθηματα και χιπ χοπ τωρα εδω μεσα γιατι θα κλαψω πραγματικα..

την γνωμη μου την ειπα και πολλοι το καταλαβατε λαθος.σε οσα σκηνικα εχω αναγκαστει "να κανω καλα το αλλον" ηταν επειδη μου επιτεθηκε πρωτα αυτος με σκοπο να με δωσει η δεν εγω τι,γι αυτο ειπα "οσοι προσπαθουν να κανουν την δουλεια της αστυνομιας"

τωρα αν εσυ περασεις διπλα μου ενα βραδυ και κανεις το οποιοδηποτε σχολιο προφανως θα σε γραψω και θα συνεχισω απλα την δουλεια μου μην τρελαθουμε κιολας.

Μαθηματα hip-hop δεν χρειάζεσαι, εξάλλου δεν το εχεις...χρειάζεσαι μαθηματα σεβασμού ατομικής ιδιοκτησίας.....

Δηλαδη του επιτέθηκες επειδη σου έκανε παρατηρηση πως θα ειδοποιηςει την αστυνομία μιας και σε τσάκωσε που έβαφες τοίχο πολυκατοικίας ή ρόλο μαγαζιού....μάλιστα....δηλαδη το να καταστρέφεις περιουσίες ειναι νόμιμο και αυτός που εμποδίζει την καταστροφή παράνομος.....και αφου δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις τον βανδαλισμό της περιουσίας, ρίχνετε και ενα μπερτάκη ξύλο γιατι είστε αδικημένοι....και συνεχίζετε το καταστροφικό έργο σας

Μάλιστα......Τους ιδιοκτητες τους ρωτάς αν θέλουν τα τερατουργήματα σου? Ή θεωρείς δεδομένη την συγκατάθεση τους?

Συμπέρασμα? Αλλα δέκα μνημόνια να στρώσουμε..

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη του επιτέθηκες επειδη σου έκανε παρατηρηση πως θα ειδοποιηςει την αστυνομία μιας και σε τσάκωσε που έβαφες τοίχο πολυκατοικίας ή ρόλο μαγαζιού....μάλιστα....δηλαδη το να καταστρέφεις περιουσίες ειναι νόμιμο και αυτός που εμποδίζει την καταστροφή παράνομος.....και αφου δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις τον βανδαλισμό της περιουσίας, ρίχνετε και ενα μπερτάκη ξύλο γιατι είστε αδικημένοι....και συνεχίζετε το καταστροφικό έργο σας

Μάλιστα......Τους ιδιοκτητες τους ρωτάς αν θέλουν τα τερατουργήματα σου? Ή θεωρείς δεδομένη την συγκατάθεση τους?

Συμπέρασμα? Αλλα δέκα μνημόνια να στρώσουμε..

τρελε μου οταν λεω επιθεση δεν εννοω λεκτικη αλλα σωματικη δεν ξερω αν εχεις καποιο προβλημα αντιληψης η απλα παριστανεις τον χαζο αλλα με κουρασες.

Δημοσ.

τρελε μου οταν λεω επιθεση δεν εννοω λεκτικη αλλα σωματικη δεν ξερω αν εχεις καποιο προβλημα αντιληψης η απλα παριστανεις τον χαζο αλλα με κουρασες.

Αν αφορά ατομική ιδιοκτησία καλα σου εκανε, τι περιμένεις, να κάτσει να σε χειροκροτα?

Δημοσ.

σας δινω τροφη για σκεψη και δεν ξαναποσταρω εδω μεσα γιατι καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι ειστε σε μια προχωρημενη ηλικια οποτε δεν μπορειτε να δεχτειτε ευκολα τιποτα καινουργιο

κουβαλαμε αλλα μυαλα απ την υπολοιπη κοινωνια

ειμαστε ανταρτες δεν θα κανουμε ποτε επιτυχια

μας θεωρουν τελευταιους αλλα δεν δινουμε μια

οι τελευταιοι ειναι που φωναζουνε το φτου ξελευτερια

ψαχτειτε

• Like 1
Δημοσ.

Είχα στο Τεε έναν συμμάθητη ο οποίος ήταν τέρμα βλαμένος. (Πηγα σε μεγαλυτερη ηλικια γιατί η σχολη μαγειρικης ήταν Τεε Α κυκλου ενα φεγγάρι). Ο τύπος πήγε και tagare πανω σε άλλους. Ε, την επομενη μεθεπόμενη βάψαν το φορτηγάκι του πατέρα του  :lol:  :lol:  :lol:

Παλι καλά, στις περισσότερες περιπτώσεις πέφτει και καμιά ψιλή.

• Like 1
Δημοσ.

σας δινω τροφη για σκεψη και δεν ξαναποσταρω εδω μεσα γιατι καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι ειστε σε μια προχωρημενη ηλικια οποτε δεν μπορειτε να δεχτειτε ευκολα τιποτα καινουργιο

κουβαλαμε αλλα μυαλα απ την υπολοιπη κοινωνια

ειμαστε ανταρτες δεν θα κανουμε ποτε επιτυχια

μας θεωρουν τελευταιους αλλα δεν δινουμε μια

οι τελευταιοι ειναι που φωναζουνε το φτου ξελευτερια

ψαχτειτε

Κλασικός 16χρονός που νομίζει ότι οι "προχωρημένης ηλικίας" δεν ήταν κάποτε 16χρονοί που νόμιζαν ότι τα ξέρουν όλα και έκαναν μαλακίες...

• Like 3
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...