tehAllantin Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Είχα στο Τεε έναν συμμάθητη ο οποίος ήταν τέρμα βλαμένος. (Πηγα σε μεγαλυτερη ηλικια γιατί η σχολη μαγειρικης ήταν Τεε Α κυκλου ενα φεγγάρι). Ο τύπος πήγε και tagare πανω σε άλλους. Ε, την επομενη μεθεπόμενη βάψαν το φορτηγάκι του πατέρα του 2
sargio01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως.Βγάζω γύρω στα 500 με 600 ευρώ το μήνα περίπου. Τελευταία χρειάστηκα μαρμαρά για να τρίψει και να ξαναγυαλίσει την είσοδο του σπιτιού που μένω ώστε να καθαρίσει απο γκράφιτι γιατί μ' αρέσει να είναι καθαρή, πραγματικά έφτυσα αίμα για να μαζέψω τα χρήματα που χρειάστηκαν. Μα το Θεό έχω τον νου μου και αν πετύχω οποιονδήποτε να γράφει πάλι, ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ. Να ξέρεις... 7
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τα γκραφιτι ειναι μορφη τεχνης ειτε μας αρεσει ειτε οχι, και απο την μουνταδα του τσιμεντου ειναι πολυ καλυτερα. Αυτα που δεν χωνευω ειναι τα tags.Οπουδηποτε.Μουντζουρες σε αγαλματα, σπιτια, μαγαζια.Απαραδεκτα. 4
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μάγκες είστε πολύ αστείο τελικά δεν το περίμενα καθόλου.βλέπω όμως πως είστε και τελείως αντίθετοι σε όλο αυτό οπότε δεν θα αναλύσω τίποτα παραπάνω Δεν είμαι καθόλου αντίθετος με το καλό και ποιοτικό graffiti/street art. Αντίθετα μου αρέσει πάρα πολύ ΑΛΛΑ πρώτον το 95% αυτών που κάνουν νομίζουν οτι ειναι καλλιτέχνες αλλά δεν είναι, οποτε αυτό που φτιαχνουν ειναι μια κακογουστη μουτζούρα. Για τις ταγκιές δεν χρειάζεται να το αναπτύξω. Βλακώδη συμπεριφορά ανώριμων με μυαλό 14χρονου που το κάνουν γιατί νομίζουν οτι ετσι θα φανουν σημαντικοι. δευτερον οχι με βανδαλισμό ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας. Αν το 1% από τους μπαχαλάκηδες πήγαιναν στον ιδιοκτήτη ενος άθλιου τοιχου και του έλεγαν θα στο βάψουμε τζάμπα, το 99% των ιδιοκτητών θα έλεγε ναι και πολλοί θα σας έδιναν και τα χρώματα. Αντίθετα το 99% περιμένει μεχρι ο άλλος να τα σκάσει να το βάψει (ή να καθαρίσει μάρμαρα) και μετά θα πάνε και θα κάνουν ταγκιές ή τερατουργημα graffiti. Οι ίδιοι οι δημιουργοί graffiti ειναι που στρέφετε τον κόσμο εναντίον σας. Κυριολεκτικά. Μετά βγαίνετε και λέτε για τέχνη και μαλακιες. Αφου μεταξύ σας ξέρεστε, ρίχτε τις φάπες στα μαλακισμένα της παρέας σας και μετά θα δειτε πως ο κόσμος θα αγαπήσει τις δημιουργίες σας. 4
Vapir Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 το μόνο graffiti που έχω κάνει ήταν όταν ήμουν πιτσιρίκι π έγραψα στον τοίχο του σπιτιού μας φούντα κόκα πρέζα αλκοόλ και με είδε η μάνα κ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, θα φύγω θα σας παρατήσω φώναζε χαχααυτή έφταιγε , όταν την ρώτησα να το πάρω για να κάνω graffiti μου είπε όχι δεν κάνει ξεβάφει κατα τα άλλα πιστεύω πως πρέπει να σεβόμαστε την ξένη περιουσία όπως σπίτια/καταστήματα και δημόσια κτήρια , αλλα κάτα απο μια γέφυρα είναι ηλίθιο να ενοχλεί
keravnos21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 οχι απλα οσοι επιμενουν και προσπαθουν να κανουν την δουλεια της αστυνομιας τρωνε τις φαπες τους και ησυχαζουν Βγάζω γύρω στα 500 με 600 ευρώ το μήνα περίπου. Τελευταία χρειάστηκα μαρμαρά για να τρίψει και να ξαναγυαλίσει την είσοδο του σπιτιού που μένω ώστε να καθαρίσει απο γκράφιτι γιατί μ' αρέσει να είναι καθαρή, πραγματικά έφτυσα αίμα για να μαζέψω τα χρήματα που χρειάστηκαν. Μα το Θεό έχω τον νου μου και αν πετύχω οποιονδήποτε να γράφει πάλι, ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ. Να ξέρεις... Ελα για παμε τα στοιχήματα μιλαμε για epic fight. 2
LongTom Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πήγα χθες να κάνω graffiti με έναν φίλο κάτω από μια γέφυρα που είναι γεμάτη με graffiti και βγαίνει μια θεία και μας επριξε ότι αν δεν φύγουμε θα πάρει τους μπάτσους κλπ Θέλω να ρωτήσω άμα θεωρείται παράνομο,από την στιγμή που είναι γεμάτο Επική ερώτηση με σχόλιο... 1
Lazlow Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν είμαι καθόλου αντίθετος με το καλό και ποιοτικό graffiti/street art. Αντίθετα μου αρέσει πάρα πολύ α πάνε και θα κάνουν ταγκιές ή τερατουργημα graffiti. αν θελεις δειξε μου ενα κομματι που θεωρεις κακογουστη μουτζουρα..απο τα παρακατω ας πουμε πιο σου αρεσει και πιο οχι για να καταλαβω λιγο.
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν θελεις δειξε μου ενα κομματι που θεωρεις κακογουστη μουτζουρα..απο τα παρακατω ας πουμε πιο σου αρεσει και πιο οχι για να καταλαβω λιγο. Εμένα δεν μου αρέσουν τα δύο τελευταίά. Το πρώτο καλό είναι αλλά έχει τις άλλες μαλακίες απο πάνω.
Muchacho Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παρακληση,μεινετε περιορισμενοι στους χωρους σας ή σε μερη που εχετε αδεια απο τις αρχες.Οπουδηποτε αλλου θα σας πρηξουμε με αρλουμπες περι νομοθεσιας,με κινδυνο βεβαια να φαμε φαπες απο ανθρωπους της τεχνης. 4
LongTom Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν θελεις δειξε μου ενα κομματι που θεωρεις κακογουστη μουτζουρα..απο τα παρακατω ας πουμε πιο σου αρεσει και πιο οχι για να καταλαβω λιγο. Όλα είναι γάμησε τα,λες και είναι τετράδιο γυμνασιόπαιδου.Κίτς,ψευδογκάνστα και άγιος ο θεός. Όπως δηλαδή και το 99% από τις μουτσούρες "τέχνης" που καλύπτουν τους τοίχους των μεγαλοπόλεων. 6
ASFE Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Βγαινω απο το θεμα παιδες μην φαμε και καμια αδεσποτη ΦΑΠΑ. 2
hliastsek Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν θελεις δειξε μου ενα κομματι που θεωρεις κακογουστη μουτζουρα..απο τα παρακατω ας πουμε πιο σου αρεσει και πιο οχι για να καταλαβω λιγο. Αυτό αποκαλούσες τέχνη; σοβαρά; 1
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν θελεις δειξε μου ενα κομματι που θεωρεις κακογουστη μουτζουρα..απο τα παρακατω ας πουμε πιο σου αρεσει και πιο οχι για να καταλαβω λιγο.Το δεύτερο Εξάρχεια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα