Προς το περιεχόμενο

Graffiti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως.

Καλά σας λέγανε.

• Like 2
Δημοσ.

μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως.

τι εννοεις με το παραπάνω; κανετε τοσο καλη δουλεια που τους αρεσει;

• Like 2
Δημοσ.

ναι λογικά τώρα θα τους κάνει ταγκιές στο σαλόνι.

• Like 1
Δημοσ.

οχι απλα οσοι επιμενουν και προσπαθουν να κανουν την δουλεια της αστυνομιας τρωνε τις φαπες τους και ησυχαζουν

• Like 1
Δημοσ.

Ρε, μη κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Μετά το ξύλο κάνει γκράφιτι "No Violence", "Peace", "Stop Fascism" κτλ, οπότε η κοινωνία κερδάει στην τελική, γιατί πολλοί περισσότεροι θα το δουν από αυτόν που του μαμήσανε το σπίτι. Είστε πολλοί μικροί για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω πολύ χρόνο και βαριέμαι,αγοράζω σπρέι με τα λεφτά του μπαμπά,αλητεία φάση και έτσι να πούμε.Δουλειές δεν υπάρχουν,πίνουμε καφέδες με 4€.Ερχεται το μνημόνιο 5.

• Like 4
Δημοσ.

οχι απλα οσοι επιμενουν και προσπαθουν να κανουν την δουλεια της αστυνομιας τρωνε τις φαπες τους και ησυχαζουν

Το γυναικείο κοινό το Insomnia δηλώνει... ερεθισμένο

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

απο όταν μάζευα από 1 ευρω την μέρα για να πάρω μια κούτα μέχρι σήμερα που σκάω σχεδόν τον μισό μισθό μου για να κάνω αυτό που γουστάρω μάλλον οι λόγοι ήταν και είναι πολλοί διαφορετικοί από το βαριέμαι δεν έχω τι να κάνω και την αλητεία

• Like 1
Δημοσ.

Άρα έμμεσα λες οτι αυτά που κάνετε/εις ειναι μάπα γραφιστικά και απλά κάνεις μουτζούρες

απο όταν μάζευα από 1 ευρω την μέρα για να πάρω μια κούτα μέχρι σήμερα που σκάω σχεδόν τον μισό μισθό μου για να κάνω αυτό που γουστάρω μάλλον οι λόγοι ήταν και είναι πολλοί διαφορετικοί από το βαριέμαι δεν έχω τι να κάνω και την αλητεία

Έχεις δίκιο. Πλέον το χόμπι (άλλοι θα το λέγανε "κουταμάρα"), σου κοστίζει το μισό μισθό, όχι 1ε/μέρα

• Like 1
Δημοσ.

μάγκες είστε πολύ αστείο τελικά δεν το περίμενα καθόλου.βλέπω όμως πως είστε και τελείως αντίθετοι σε όλο αυτό οπότε δεν θα αναλύσω τίποτα παραπάνω γιατί μόνο τροφή σας δίνω για αποτυχημένα αστεία.καλή συνέχεια στον συντάκτη μόνο,αν αποφασίσει τελικά να ασχοληθεί στα σοβαρά με την τέχνη μας.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετοί ασχολούνται με το γκράφιτι.Πόσοι όμως σέβονται και δεν βάφουν όπου γουστάρουν;Πχ στα τρένα.Γιατί τα τζάμια των τρένων να είναι βαμμένα;

Το γκράφιτι είναι ωραίο όταν γίνεται σε συγκεκριμένους χώρους,με festival κλπ.Οχι όπου βρείς τοίχο να μουτζουρώνεις με ταγκιές στα κρυφά.

• Like 2
Δημοσ.

Αρκετοί ασχολούνται με το γκράφιτι.Πόσοι όμως σέβονται και δεν βάφουν όπου γουστάρουν;Πχ στα τρένα.Γιατί τα τζάμια των τρένων να είναι βαμμένα;

Το γκράφιτι είναι ωραίο όταν γίνεται σε συγκεκριμένους χώρους,με festival κλπ.Οχι όπου βρείς τοίχο να μουτζουρώνεις με ταγκιές στα κρυφά.

Αυτό ακριβώς. Θυμάμαι απέναντι από το σπίτι μου πριν χρόνια μας εφταξαν ένα ωραίο παρκακι και μέσα σε 1 βδομάδα τα μαλακιστηρια το είχαν γεμισει με graffiti.

Από την άλλη, όταν αυτό γίνεται ελεγχόμενα σε ένα χώρο για συγκεκριμένους σκοπούς τότε μπορεί να δημιουργηθεί κάτι παρα πολύ ωραίο, δες skitsofreni

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...