snow22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πήγα χθες να κάνω graffiti με έναν φίλο κάτω από μια γέφυρα που είναι γεμάτη με graffiti και βγαίνει μια θεία και μας επριξε ότι αν δεν φύγουμε θα πάρει τους μπάτσους κλπ Θέλω να ρωτήσω άμα θεωρείται παράνομο,από την στιγμή που είναι γεμάτο
georgeboo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ειναι παρανομο γιατι εκει βαφεις πανω σε αλλα....νομιμο ειναι μονο σε καθαρα σημεια. 21 1
snow22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ειναι παρανομο γιατι εκει βαφεις πανω σε αλλα....νομιμο ειναι μονο σε καθαρα σημεια. Σε καθαρό σημείο βάψαμε,εννοώ ότι γενικά σε αυτόν τον τοίχο έχει πάρα πολλά 3
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Είναι παράνομο σύμφωνα με τη νομοθεσία και αν σας πιάσουν σας τρέχουν αν θέλουν. Κατά τα άλλα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας μεταξύ γκραφιταδων, "ζωγραφίζεις" πάνω σε άλλο γκράφιτι μόνο αν το καινούργιο είναι καλύτερο απ το παλιό. 6
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Είναι παράνομο σύμφωνα με τη νομοθεσία και αν σας πιάσουν σας τρέχουν αν θέλουν. Κατά τα άλλα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας μεταξύ γκραφιταδων, "ζωγραφίζεις" πάνω σε άλλο γκράφιτι μόνο αν το καινούργιο είναι καλύτερο απ το παλιό. Και ποιος το κρίνει αυτό;!
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Και ποιος το κρίνει αυτό;! Η κοινή λογική. Μην ξεχνάς πως οι γκραφιταδες απευθύνονται σε γκραφιταδες οπότε η νόρμα, το γούστο και η καλλιτεχνική λογική είναι, λίγο πολύ, κοινή σε εκείνη την κάστα. Πχ η κάστα των ποιητών κάποιες φορές αξιολογεί τα ποιήματα διαφορετικά απ'ότι θα μπορούσε να τα αξιολογήσει ένα απαιδευτο μάτι σαν το δικό μου. Η άποψη των υπολοιπων ποιητών, σαφέστατα για τον ποιητή, έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δικιά μου. Οι σεφ το ίδιο... και πάει λέγοντας. Βέβαια δεν αναφέρομαι στους "καλλιτέχνες" του "Θύρα 7-13-21". Ούτε και στους "Μαρία μου έχουν λείψει τα βυζα σου γυρνά πίσω ή έστω στειλ τα μου στο viber" 4
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Η κοινή λογική. Μην ξεχνάς πως οι γκραφιταδες απευθύνονται σε γκραφιταδες οπότε η νόρμα, το γούστο και η καλλιτεχνική λογική είναι, λίγο πολύ, κοινή σε εκείνη την κάστα. Πχ η κάστα των ποιητών κάποιες φορές αξιολογεί τα ποιήματα διαφορετικά απ'ότι θα μπορούσε να τα αξιολογήσει ένα απαιδευτο μάτι σαν το δικό μου. Η άποψη των υπολοιπων ποιητών, σαφέστατα για τον ποιητή, έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δικιά μου. Οι σεφ το ίδιο... και πάει λέγοντας. Βέβαια δεν αναφέρομαι στους "καλλιτέχνες" του "Θύρα 7-13-21". Ούτε και στους "Μαρία μου έχουν λείψει τα βυζα σου γυρνά πίσω ή έστω στειλ τα μου στο viber" Ευχαριστώ για την απάντηση! (Aν και με είχε καλύψει ο 4saken! ) 3
g_alkis Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Νταξ ο άλλος αναρωτιέται γιατί είναι παράνομο με το επιχείρημα "αφού είναι ήδη γεμάτο". Μνημόνιο μέχρι να παγώσει η κόλαση. 13
snow22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Νταξ ο άλλος αναρωτιέται γιατί είναι παράνομο με το επιχείρημα "αφού είναι ήδη γεμάτο". Μνημόνιο μέχρι να παγώσει η κόλαση. Λογικό το βρίσκω
φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Λογικό το βρίσκω Ποιό πράγμα, βρε φίλε; Αμα δεν έχετε άδεια θεωρείται βανδαλισμός, φθορά δημόσιας περιουσίας. 5
Lazlow Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 επειδή ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα είναι ανάλογα την περίπτωση.μπορεί να περάσουν διας να σε δούνε και απλά να μην σταματήσουν καν αλλιώς αν έχουν όρεξη σε τραβάνε στο τμήμα πολύ εύκολα. αυτά δεν ισχύουν μόνο για τις γέφυρες αλλά παντού.όσο χαλαρό και φαινομενικά "νόμιμο" σου φαίνεται το σποτάκι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. 1
snow22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 επειδή ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα είναι ανάλογα την περίπτωση.μπορεί να περάσουν διας να σε δούνε και απλά να μην σταματήσουν καν αλλιώς αν έχουν όρεξη σε τραβάνε στο τμήμα πολύ εύκολα. αυτά δεν ισχύουν μόνο για τις γέφυρες αλλά παντού.όσο χαλαρό και φαινομενικά "νόμιμο" σου φαίνεται το σποτάκι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Κτλβ,σε έχουν τρέξει πότε ?
Lazlow Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως. 1
snow22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως. Άμα δεν βαριέσαι βάλε καμιά φώτο με την δουλεια σ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα