Προς το περιεχόμενο

Graffiti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα χθες να κάνω graffiti με έναν φίλο κάτω από μια γέφυρα που είναι γεμάτη με graffiti και βγαίνει μια θεία και μας επριξε ότι αν δεν φύγουμε θα πάρει τους μπάτσους κλπ

Θέλω να ρωτήσω άμα θεωρείται παράνομο,από την στιγμή που είναι γεμάτο

Δημοσ.

Ειναι παρανομο γιατι εκει βαφεις πανω σε αλλα....νομιμο ειναι μονο σε καθαρα σημεια.

Σε καθαρό σημείο βάψαμε,εννοώ ότι γενικά σε αυτόν τον τοίχο έχει πάρα πολλά

• Like 3
Δημοσ.

Είναι παράνομο σύμφωνα με τη νομοθεσία και αν σας πιάσουν σας τρέχουν αν θέλουν.

Κατά τα άλλα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας μεταξύ γκραφιταδων, "ζωγραφίζεις" πάνω σε άλλο γκράφιτι μόνο αν το καινούργιο είναι καλύτερο απ το παλιό.

• Like 6
Δημοσ.

Είναι παράνομο σύμφωνα με τη νομοθεσία και αν σας πιάσουν σας τρέχουν αν θέλουν.

Κατά τα άλλα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας μεταξύ γκραφιταδων, "ζωγραφίζεις" πάνω σε άλλο γκράφιτι μόνο αν το καινούργιο είναι καλύτερο απ το παλιό.

Και ποιος το κρίνει αυτό;!

Δημοσ.

Και ποιος το κρίνει αυτό;!

Η κοινή λογική.

Μην ξεχνάς πως οι γκραφιταδες απευθύνονται σε γκραφιταδες οπότε η νόρμα, το γούστο και η καλλιτεχνική λογική είναι, λίγο πολύ, κοινή σε εκείνη την κάστα.

Πχ η κάστα των ποιητών κάποιες φορές αξιολογεί τα ποιήματα διαφορετικά απ'ότι θα μπορούσε να τα αξιολογήσει ένα απαιδευτο μάτι σαν το δικό μου. Η άποψη των υπολοιπων ποιητών, σαφέστατα για τον ποιητή, έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δικιά μου.

Οι σεφ το ίδιο... και πάει λέγοντας.

Βέβαια δεν αναφέρομαι στους "καλλιτέχνες" του "Θύρα 7-13-21".

Ούτε και στους "Μαρία μου έχουν λείψει τα βυζα σου γυρνά πίσω ή έστω στειλ τα μου στο viber"

• Like 4
Δημοσ.

Η κοινή λογική.

Μην ξεχνάς πως οι γκραφιταδες απευθύνονται σε γκραφιταδες οπότε η νόρμα, το γούστο και η καλλιτεχνική λογική είναι, λίγο πολύ, κοινή σε εκείνη την κάστα.

Πχ η κάστα των ποιητών κάποιες φορές αξιολογεί τα ποιήματα διαφορετικά απ'ότι θα μπορούσε να τα αξιολογήσει ένα απαιδευτο μάτι σαν το δικό μου. Η άποψη των υπολοιπων ποιητών, σαφέστατα για τον ποιητή, έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δικιά μου.

Οι σεφ το ίδιο... και πάει λέγοντας.

Βέβαια δεν αναφέρομαι στους "καλλιτέχνες" του "Θύρα 7-13-21".

Ούτε και στους "Μαρία μου έχουν λείψει τα βυζα σου γυρνά πίσω ή έστω στειλ τα μου στο viber"

Ευχαριστώ για την απάντηση!

(Aν και με είχε καλύψει ο 4saken! :D )

• Like 3
Δημοσ.

Νταξ ο άλλος αναρωτιέται γιατί είναι παράνομο με το επιχείρημα "αφού είναι ήδη γεμάτο".

Μνημόνιο μέχρι να παγώσει η κόλαση.

• Like 13
Δημοσ.

Νταξ ο άλλος αναρωτιέται γιατί είναι παράνομο με το επιχείρημα "αφού είναι ήδη γεμάτο".

Μνημόνιο μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Λογικό το βρίσκω

Δημοσ.

επειδή ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα είναι ανάλογα την περίπτωση.μπορεί να περάσουν διας να σε δούνε και απλά να μην σταματήσουν καν αλλιώς αν έχουν όρεξη σε τραβάνε στο τμήμα πολύ εύκολα. αυτά δεν ισχύουν μόνο για τις γέφυρες αλλά παντού.όσο χαλαρό και φαινομενικά "νόμιμο" σου φαίνεται το σποτάκι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα είναι ανάλογα την περίπτωση.μπορεί να περάσουν διας να σε δούνε και απλά να μην σταματήσουν καν αλλιώς αν έχουν όρεξη σε τραβάνε στο τμήμα πολύ εύκολα. αυτά δεν ισχύουν μόνο για τις γέφυρες αλλά παντού.όσο χαλαρό και φαινομενικά "νόμιμο" σου φαίνεται το σποτάκι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει.

Κτλβ,σε έχουν τρέξει πότε ?

Δημοσ.

μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως.

• Like 1
Δημοσ.

μπατσαρία πολλές φορές.όταν είμασταν πιτσιρικάδες τύχαινε πολλές φορές να μας την πέφτουν και οι τύποι του "να πας να βάψεις το σπίτι σου μαλακισμενο" οπότε αναγκαζόμασταν να τρέχουμε και απο αυτούς.πλέον κάτι τέτοιους τους κάνουμε καλά όμως.

Άμα δεν βαριέσαι βάλε καμιά φώτο με την δουλεια σ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...