GT-MAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παρω ενα καλο ποντικι και ελεγα να δωσω γυρω στα 40-50 ευρω οπως λεω στην αρχη του θεματος...και το θελω για fps και κυριως για cs οπως εχω ηδη πει επισης. απο κει και περα βλεπω οτι στα χαρακτηριστικα του, σε σχεση με το rival 100 δεν εχει τεραστια διαφορα, σχεδον ιδιο ειναι με καποιες λεπτομερειες να διαφερουν που ισως να μην εχουν και τοση σημασια δηλαδη....απο κει και περα αν το σχημα του ειναι για κανονικα προς μεγαλα χερια και αν εχει μια καλη ποιοτητα και αν ειναι οπως ειπα ιδιο σε αποδοση στα games με το rival 100 ας πουμε της steelseries τοτε προτιμω αυτο καθαρα για το λογω οτι κανει 21,50 αντι για 40. (γιατι ναι μεν δινω 40-50 οπως λεω στην αρχη του θεματος αλλα αν με αυτο εχω τα ιδια οφελη, την ιδια αποδοση και γενικα ειναι το ιδιο ας πουμε τοτε δεν βρισκω το λογω να δωσω αλλα 20 περιπου ευρω)....γιαυτο αν το ειχε και καποιος ή το χει δοκιμασει εστω απο κοντα ρωτησα να μου πει γνωμη. (οσον αφορα την λειτουργια που λετε αν θες την βαζεις αν θες οχι απο οτι διαβασα οποτε δεν κοιταω αυτο προς στιγμην ας το αφησουμε τελειως στην ακρη αυτο και ας πουμε οτι δεν με νοιαζει τοσο.) απο κει και περα σε ολα του τα υπολοιπα (αποδοση, βολικοτητα στο χερι κλπ που πρεπει να χει ενα ποντικι πως ειναι σε σχεση ας πουμε με το rival 100 που ειπα. αν ειναι το ιδιο τοτε παω σε αυτο και τελος. θα ηθελα τις γνωμες σας, ευχαριστω για το χρονο σας.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σωραίοςςςςςς!!!!!Το ίδιο πράγμα είναι να αγοράσεις ένα cheat και να επεμβαίνεις στον κώδικα ενός παιχνιδιού με το να αγοράζεις ένα ποντίκι!!!!!!Η ισοπέδωση των πάντων σε όλο της το μεγαλείο.Με την ίδια την λογική εσύ που έχεις το σύστημα της υπογραφής σου και κοστίζει κανα δυο χιλιάρικα και έχεις την υπεροχή από κάποιον που έχει φτιάξει ένα συστηματάκι με 5-6 κατοστάρικα είσαι cheater,γιατι το παιχνίδι θα τρέχει νεράκι σε εσένα ενώ στον άλλον θα κολάει.Άλλωστε σε όλα όσα παρελκόμενα διαφημίζονται σαν gaming (πληκτρολόγια,ποντίκια κλπ)μπορείς να φορτώσες macros αυτό τι είναι;Cheat or not; Η γνώμη ηδική μου(μπορεί να έχω και λάθος)είναι ότι ότι δεν παρεμβαίνει στον κώδικα του παιχνιδιού software δεν είναι cheat. Ετσι οπως το γραφεις ειναι λες και το παιχνιδι αυτο ειναι η εννοια pay to win πριν καν ο αλλος παρει το παιχνιδι βεβαια διαφωνω σε αυτο που γραφεις καθως στο θεμα μας ο ενδιαφερομενος μιλαει για το counter strike συγκεκριμενα το οποιο σε 6κατοσταρικα pc τρεχει νερακι σε ολα full. 1
ADHD Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σωραίοςςςςςς!!!!!Το ίδιο πράγμα είναι να αγοράσεις ένα cheat και να επεμβαίνεις στον κώδικα ενός παιχνιδιού με το να αγοράζεις ένα ποντίκι!!!!!!Η ισοπέδωση των πάντων σε όλο της το μεγαλείο.Με την ίδια την λογική εσύ που έχεις το σύστημα της υπογραφής σου και κοστίζει κανα δυο χιλιάρικα και έχεις την υπεροχή από κάποιον που έχει φτιάξει ένα συστηματάκι με 5-6 κατοστάρικα είσαι cheater,γιατι το παιχνίδι θα τρέχει νεράκι σε εσένα ενώ στον άλλον θα κολάει.Άλλωστε σε όλα όσα παρελκόμενα διαφημίζονται σαν gaming (πληκτρολόγια,ποντίκια κλπ)μπορείς να φορτώσες macros αυτό τι είναι;Cheat or not; Η γνώμη ηδική μου(μπορεί να έχω και λάθος)είναι ότι ότι δεν παρεμβαίνει στον κώδικα του παιχνιδιού software δεν είναι cheat. Οτι να ναι λες, το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο απο τη valve να τρεχει μεχρι 900-1000fps η οσο παει το τι hardware εχεις και σε τι αναλυση το παιζεις μπορεις να το καθορισεις εσυ και ναι ειναι πλεονεκτημα απεναντι σε εναν που παιζει σε laptop με 30fps, επισης μπορω να σου πω οτι ο Γερμανος που μενει διπλα στον server εχει 10 ping και εγω 80 και αυτο ειναι πλεονεκτημα και μεγαλυτερο. Αυτοι οι παράμετροι ομως που μπορεις η δεν μπορεις να ελεγξεις μεχρι ενα βαθμο ειναι γνωστοί και δεν εχουν καμια σχεση με το mechanical skill, το να παρεις ενα mouse και να φορτωσεις no recoil script ειναι ξεκαθαρο cheating και δεν εχει καμια σχεση με το υπολοιπο hardware. Αυτο συμβαινει διοτι κατι το οποιο σου παιρνει ωρες να κανεις master και ποτε δεν το κανεις στην ουσια ακομα και οι pros κανουν fail sprays εσυ πατας ενα κουμπι και το κανει μονο του. Τι σχεση εχει λοιπον αυτο με το ποσα fps βγαζεις η ποσο ping εχεις? Το οτι δεν επεμβαινεις στον κωδικα δεν μου λεει κατι οταν το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Στην τελικη στη καλυτερη δεν θα μαθεις ποτε ενα απο τα mechanics του game γιατι θα εχεις script στη χειροτερη θα φας κανα overwatch και δεν θα ξερεις τι εγινε.. 3
Manos5686 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Έχω το sharkoon darkonia Black, Το ποντίκι είναι απίστευτο,το πήρα 40 ευρώ και πραγματικά για μένα τουλαχίστον απο αυτά τα razer το 100 ευρώ είναι καλύτερο. Άψογη κατασκευή,μου κάθετε ακριβώς στο χέρι μου,έχει ρύθμιση βάρους και πάει και μέχρι 7200 dpi. Έγω δεν παίζω fps games οπως το go αλλά φίλος μου καμένος με αυτό έχει το ίδιο ποντίκι και έχει ξετρελαθεί 1
MechaCorn Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Έχω το sharkoon darkonia Black, Το ποντίκι είναι απίστευτο,το πήρα 40 ευρώ και πραγματικά για μένα τουλαχίστον απο αυτά τα razer το 100 ευρώ είναι καλύτερο. Άψογη κατασκευή,μου κάθετε ακριβώς στο χέρι μου,έχει ρύθμιση βάρους και πάει και μέχρι 7200 dpi. Έγω δεν παίζω fps games οπως το go αλλά φίλος μου καμένος με αυτό έχει το ίδιο ποντίκι και έχει ξετρελαθεί Drakonia Black και εγω Μιλάμε για εξαιρετικό ποντίκι -8200dpi αισθητήρας -6 βαρυδια για αυξομείωση του βάρους -6 έξτρα πλήκτρα και ροδέλα που πάει δεξιά αριστερά -Όλα τους programmable, δέχονται ακόμα και macros -rgb ledακι -εργονομικό και πολύ όμορφο design -ικανοποιητικό software -τσάντα αποθήκευσης -γερή κατασκευή -ωραία συσκευασία Ειλικρινά δεν το πίστευα ότι το πήρα με 36€, το ποντίκι μοιάζει σαν να κάνει 60€< Το πρότεινα και σε έναν φίλο μου και έχει μείνει και αυτός πολύ ευχαριστημένος, ειλικρινά το καλύτερο ποντίκι με κάτω από 60€ Υ.Γ.: Παίζω αρκετό cs go και βολευει πολύ, έχει πολύ καλό αισθητήρα 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παρρηγγειλα και εγω την Δευτέρα το drakonia black. Ήταν να πάρω το ss rival 100, αλλά προτίμησα το drakonia. Το περιμένω αύριο και θα πω εντυπώσεις!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ήρθε το drakonia black. Το ποντίκι είναι μέρα σε σχέση με την προηγούμενη νύχτα (logitech 5€ ασυρματο). Είναι πάρα πολύ καλό στο χέρι με πολλά κουμπια, πολύ καλό βάρος και πολύ καλή κατασκευή, για τα 40€ που έδωσα είναι σαν να πήρα ποντίκι 70€. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα