Προς το περιεχόμενο

gaming mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα είμαι σε ψαξιμο για νεο gaming mouse και ελεγα να διαθεσω μεχρι ενα 40-50 αρι max....απο οτι ειδα στο ιντερνετ γιατι απο κοντα δεν βρηκα καπου ακομα.
το steelseries rival 100 που ειναι στα 40 ευρώ, οπως και το roccat kova αλλα μαλλον αναμεσα στα δυο  αυτα θα πηγαινα σε steelseries rival 100 (τι λετε και σεις?)
μετα σκεφτηκα μηπως ανεβαζα λιγο το budget (δεν ξερω κατα ποσο αξιζει βεβαια) και ειδα τα steelseries rival 300, logitech g502 ( βεβαια εχει ξεφυγει πολυ αυτο απο οτι ειδα σε τιμη) και επισης ειδα και το roccat kone pure.

το θελω για gaming κυριως cs go, cod και γενικα games αλλα πιο πολυ για cs go (αυτο παιζω πιο πολυ)

και εχω τα εξης ερωτηματα: πρωτον αυτα στα 40 ευρω ειναι πολυ καλα για τη χρηση και αυτα που ζηταω? απο ποιοτητα? εχει κανεις καποιο για να πει γνωμη σε βαθος χρονου χρησης?
άλλη ερωτηση ειναι αν θα αξιζε να ανεβαινα στο budget οπως ειπα παραπανω και αντι για 40-50 που υπολογιζω να δωσω γυρω στα 70 και να παω σε ενα απο αυτα που ειπα? ή σε καποιο σε αυτα τα λεφτα τελος παντων....ή παιρνω καποιο απο αυτα με τα 40-50 ευρω και ειμαι μια χαρα? τι λετε? ευχαριστω!

Δημοσ.

Φίλος τα περιφερειακά και ειδικά το mouse είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

15 gold award reviews να έχει ένα mouse, άμα δε ταιριάζει στο χέρι σου αντίο ζωή.

Από τα mouse που αναφέρεις, όλα καλά είναι, δεν υπάρχει κάποιο σάπιο να σε γλυτώσουμε από τη φόλα.

Το χέρι σου είναι μεγάλο/μικρό/κανονικό, είσαι αριστερόχειρας/δεξιόχειρας, είχες κάποιο

προηγούμενο mouse που σου ταίριαζε αρκετά?

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου αλλα ποντικι με πολλα πλαινα κουμπια μην αγορασεις αν δεν παιζεις παρα πολλα rpg και κυριως mmo rpg ή αντε πες για moba παιχνιδια.

Απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι δυστηχως αν θα κατσεις στην περιπτωση,δηλαδη αν εισαι που λεμε ατυχος μπορει ενα ποντικι των 130ευρω να σου βγαλει προβλημα σε κατι μηνες και ενα αλλο των 25ευρω να σου βγαλει στα 7 χρονια.

Για Counter strike ουτως ή αλλως δεν σε ενδιαφερουν τα πολλα πλαινα κουμπια τοσο(αντε να εχεις πχ ενα για αλλαγη οπλως και ενα αλλο για να βαρας με αυτο αν σε ενδιαφερει ή για grenade)οσο κυριως το αν ειναι optical ή laser το ποντικι(και για αρκετους και το βαρος).Α και φυσικα ενα καλο mousepad βοηθαει.

Για μενα επειδη βλεπω και το σκεφτεσαι,δωσε μεχρι 50ευρω max και χτυπα και ενα Mousepad αν δεν εχεις(Steelseries,Razer,Roccat,Logitech)και εισαι αρχοντας.Βεβαια αν παιζεις counter για χαβαλε περισσοτερο ουτε το καλο mousepad χρειαζεσαι ουτε το ακριβο ποντικι :)

Δημοσ.

Φίλος τα περιφερειακά και ειδικά το mouse είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

15 gold award reviews να έχει ένα mouse, άμα δε ταιριάζει στο χέρι σου αντίο ζωή.

Από τα mouse που αναφέρεις, όλα καλά είναι, δεν υπάρχει κάποιο σάπιο να σε γλυτώσουμε από τη φόλα.

Το χέρι σου είναι μεγάλο/μικρό/κανονικό, είσαι αριστερόχειρας/δεξιόχειρας, είχες κάποιο

προηγούμενο mouse που σου ταίριαζε αρκετά?

χερι σχετικα κανονικο προς μεγαλο θα ελεγα σιγουρα οχι μικρο. ειμαι δεξιοχειρας, τωρα εχω ενα απλο gaming mouse οχι κατι τρελο για να κρινω. (σιγουρα δεν ειναι κριτηριο το τωρινο μου mouse οποτε το αφηνουμε αυτο.)

Γνωμη μου αλλα ποντικι με πολλα πλαινα κουμπια μην αγορασεις αν δεν παιζεις παρα πολλα rpg και κυριως mmo rpg ή αντε πες για moba παιχνιδια.

Απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι δυστηχως αν θα κατσεις στην περιπτωση,δηλαδη αν εισαι που λεμε ατυχος μπορει ενα ποντικι των 130ευρω να σου βγαλει προβλημα σε κατι μηνες και ενα αλλο των 25ευρω να σου βγαλει στα 7 χρονια.

Για Counter strike ουτως ή αλλως δεν σε ενδιαφερουν τα πολλα πλαινα κουμπια τοσο(αντε να εχεις πχ ενα για αλλαγη οπλως και ενα αλλο για να βαρας με αυτο αν σε ενδιαφερει ή για grenade)οσο κυριως το αν ειναι optical ή laser το ποντικι(και για αρκετους και το βαρος).Α και φυσικα ενα καλο mousepad βοηθαει.

Για μενα επειδη βλεπω και το σκεφτεσαι,δωσε μεχρι 50ευρω max και χτυπα και ενα Mousepad αν δεν εχεις(Steelseries,Razer,Roccat,Logitech)και εισαι αρχοντας.Βεβαια αν παιζεις counter για χαβαλε περισσοτερο ουτε το καλο mousepad χρειαζεσαι ουτε το ακριβο ποντικι :)

κοιτα δεν σκεφτομαι να παω σε καποιο τουρνουα αυτο ειναι το μονο σιγουρο. αλλα εστω και γιαυτο που παιζω θα θελα κατι σχετικα ποιοτικο και καλο. mousepad εχω ηδη ενα steelseries......

τωρα αυτο σχετικα με το optical ή laser ποιο ενδεικνυται δηλαδη για cs go? και ποιο απο αυτα που εχω πει παραπανω δεν κανει για cs go?

Δημοσ.

Τόσα μηνύματα για το ίδιο θέμα δε σε καλύπτουν και συγκεκριμένα κιόλας πολλοί από αυτούς μιλάνε ότι παίζουν CS GO. Πριν ανοίξετε ένα θέμα γιατί δε κάνετε ένα απλό search Μήπως και βρείτε αυτό που ζητάτε;

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα μηνύματα για το ίδιο θέμα δε σε καλύπτουν και συγκεκριμένα κιόλας πολλοί από αυτούς μιλάνε ότι παίζουν CS GO. Πριν ανοίξετε ένα θέμα γιατί δε κάνετε ένα απλό search Μήπως και βρείτε αυτό που ζητάτε;

φιλε για να ανοιξα θεμα σημενει οτι εχω ηδη διαβασα καποια θεματα και δεν εχω βγαλει ακρη. αν σου κανει κοπω να απαντησεις και σε μενα τοτε ευχαριστω αλλα μην απαντα καν αν δεν μπορεις να με βοηθησεις καπως. ευχαριστω....

Δημοσ.

Καλά οκ μπορώ να σου βρω 2-3 ποστ με ανθρώπους που συζητάνε για CS GO και μάλιστα και για steelseries. Άκου δε στη λέω ούτε ψάχνομαι φιλικά σου μίλησα πραγματικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ψαχτώ για flame και οτιδήποτε άλλο... Τεσπά όπως και να έχει αν δε σε καλύπτει κανένα από τα θέματα τότε αναμονή και θα πάρεις την απάντηση σου.

Να τονίσω και πάλι πως δε θα ήθελα να παρεξηγηθώ μιλάω σε φιλικό ύφος.

Source.png Πηγή: Ποντίκι

Δες εδώ, εγώ έχω το g502 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και παίζω μια χαρά CS GO ωστόσο οι απόψεις πάνω στο θέμα διίστανται οπότε διάβασε να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A4TECH A4-V5A MULTI-CORE GAMING MOUSE GUN3 ACTIVATED .Προσφορά στα 21,50 ευρώ από 38,00.Και είναι και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (activated,extra features).Η ενεργοποίηση στην BLOODY κοστίζει +10 ευρώ.Το τι μπορεί να σου προσφέρει το ποντίκι και ειδικά στο CS GO μπορείς να το googlάρεις  ;) .

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

A4TECH A4-V5A MULTI-CORE GAMING MOUSE GUN3 ACTIVATED .Προσφορά στα 21,50 ευρώ από 38,00.Και είναι και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (activated,extra features).Η ενεργοποίηση στην BLOODY κοστίζει +10 ευρώ.Το τι μπορεί να σου προσφέρει το ποντίκι και ειδικά στο CS GO μπορείς να το googlάρεις  ;) .

ειδα κατι βιντεακια και μπορω να πω οτι ψηθει να το παρω....αυτο που λες activated που κανονικα λες οτι κανει 10 ευρω επιπλεον ειναι ενεργοποιημενο μονο του απο την αρχη χωρις να κανω τιποτα εγω? και ειναι για παντα ή για καποιο διαστημα δωρεαν και μετα πρεπει να πληρωσω για αυτο? επισης για ενα χερι κανονικο προς μεγαλο ειναι καλο? το εχεις εσυ ή καποιος αλλος να μου πει παραπανω γνωμη για την ποιοτητα, την ανεση που παρεχει? γενικα καλο φανηκε απο κατι βιντεακια που ειδα στο youtube...

υ.γ εχει κανονικα οπως τα αλλα ποντικια προγραμμα για αλλαγη dpi, διαμορφωση πληκτρων και αλλων λειτουργιων?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Το ποντίκι δεν το έχω,αλλά το έχω πιάσει και δει εν δράση ζωντανά από γνωστό.Είναι ενεργοποιημένο για πάντα και έχει πλήρη λογισμικό για τεράστια παραμετροποίηση(dpi,buttons,polling rate και όχι μόνο) και ενσωματωμένη μνήμη για να λειτουργεί και χωρίς το πρόγραμμά του με όλες τις δυνατότητες.Σαν μέγεθος είναι κανονικό προς μεγάλο όπως περίπου και το g502 που έχω.Στο χέρι μου είχε καθίσει πολύ καλά(έχω μεγάλες παλάμες).Για λίγο που το έπιασα στα χέρια μου φαίνεται ποιοτική και στιβαρή κατασκευή.Δεν το έχω αγοράσει γιατί αφενός το ανακάλυψα αφότου αγόρασα το g502 και αφετέρου έχω περιορίσει λόγω υποχρεώσεων,το gaming στο ελάχιστο.

Δημοσ.

Το ποντίκι δεν το έχω,αλλά το έχω πιάσει και δει εν δράση ζωντανά από γνωστό.Είναι ενεργοποιημένο για πάντα και έχει πλήρη λογισμικό για τεράστια παραμετροποίηση(dpi,buttons,polling rate και όχι μόνο) και ενσωματωμένη μνήμη για να λειτουργεί και χωρίς το πρόγραμμά του με όλες τις δυνατότητες.Σαν μέγεθος είναι κανονικό προς μεγάλο όπως περίπου και το g502 που έχω.Στο χέρι μου είχε καθίσει πολύ καλά(έχω μεγάλες παλάμες).Για λίγο που το έπιασα στα χέρια μου φαίνεται ποιοτική και στιβαρή κατασκευή.Δεν το έχω αγοράσει γιατί αφενός το ανακάλυψα αφότου αγόρασα το g502 και αφετέρου έχω περιορίσει λόγω υποχρεώσεων,το gaming στο ελάχιστο.

ε μαλλον εκει καταληγω αφου εχει και προγραμμα για να αλλαζω τα dpi και ολα αυτα που λες και πιστευω να μην το μετανιωσω.....ευχαριστω

υ.γ για αυτο το προγραμμα που ειναι activaved που λες οτι ειναι ενεργοποιημενο και κοστιζει κανονικα 10 ευρω, κανω κατι εγω (πρεπει να περασω κατι εγω απο το προγραμμα? ή γινεται αυτοματα? τι ακριβως ειναι?)

Δημοσ.

Παρε το rival 100 για csgo στα 40ε, μπορεις να δεις και το gigabyte mx300 κοντα εκει παιζει αλλα αγορα απο εξωτερικο μονο προς το παρον. http://www.insomnia.gr/topic/514407-counter-strike-global-offensive/?p=54807628

Οτι software και να εχει οτι και να παρεις βαζεις τις ρυθμισεις σου και το πετάς οπως ειναι μετα.

Δημοσ.

Παρε το rival 100 για csgo στα 40ε, μπορεις να δεις και το gigabyte mx300 κοντα εκει παιζει αλλα αγορα απο εξωτερικο μονο προς το παρον. http://www.insomnia.gr/topic/514407-counter-strike-global-offensive/?p=54807628

Οτι software και να εχει οτι και να παρεις βαζεις τις ρυθμισεις σου και το πετάς οπως ειναι μετα.

απο μια ματια που εριξα στο google δεν μου φανηκε οτι υστερει καπου το a4 tech ισα ισα. απο την αλλη αν ειναι το ιδιο πραγμα και δεν εχει καποια τρομερη διαφορα και σημαντικη καλυτερα να παρω αυτο που εχει και 21,50 απο το να δωσω 40, δεν θα με χαλαγε.

Δημοσ.

Καλα σοβαρα τωρα υποστηριζεις οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις ενα cheat στην ουσια και μας κλεινεις και το ματι εισαι σοβαρος?? :P Ας παει να παρει κανονικα cheats αντι για mouse οχι no recoil scripts και χαζομαρες παλι bad θα ειναι και θα φαει overwatch αν ειναι τοσο obvious.

Μαθε το παιχνιδι αντι να βασιζεσαι σε τετοια:

"Headshot 100% - Auto Recoil-Suppression
With auto recoil suppression, concentrating impact trajectory to guarantee super high headshot rate!"

"It won’t be a fair game to play with superior-equipped players, now you have better chance with Core3. With Auto Recoil-Suppression and Trajectory Adjustment, Bloody Core3 intensifies your gun firing power with a super high headshot rate, which lets you defeat the enemy and win the game effortlessly."

OP να παρεις ενα καλο mouse με καλο shape/weight/sensor/build quality να σε βολευει και ασε τα υπολοιπα, αυτο ειναι 155g και το shape του φαινεται αθλιο tbh αλλα δικη σου επιλογη κανε οτι θες.. Αν θες να εισαι απλα πρωτος στο csgo πηγαινε εδω http://aimware.net/ και μην παρεις κανενα mouse χαμενο θα παει.  ;)
Δημοσ.

Σωραίοςςςςςς!!!!!Το ίδιο πράγμα είναι να αγοράσεις ένα cheat και να επεμβαίνεις στον κώδικα ενός παιχνιδιού με το να αγοράζεις ένα ποντίκι!!!!!!Η ισοπέδωση των πάντων σε όλο της το μεγαλείο.Με την ίδια την λογική εσύ που έχεις το σύστημα της υπογραφής σου και κοστίζει κανα δυο χιλιάρικα και έχεις την υπεροχή από κάποιον που έχει φτιάξει ένα συστηματάκι με 5-6 κατοστάρικα είσαι cheater,γιατι το παιχνίδι θα τρέχει νεράκι σε εσένα ενώ στον άλλον θα κολάει.Άλλωστε σε όλα όσα παρελκόμενα διαφημίζονται σαν gaming (πληκτρολόγια,ποντίκια κλπ)μπορείς να φορτώσες macros αυτό τι είναι;Cheat or not;

Η γνώμη ηδική μου(μπορεί να έχω και λάθος)είναι ότι ότι δεν παρεμβαίνει στον κώδικα του παιχνιδιού software δεν είναι cheat.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...