Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ οντως δεν εχει ενσωματομενη τοτε... δοκιμασε τοτε οπως ειπα με dvi η vga αν εχεις να δεις αν δουλευει η καρτα

και αν δουλευει ειτε την βαζεις με dvi η με display port...

φιλε μου οπως γραφω παραπανω μια χαρα εινα η καρτα το hdmi δεν δουλευει

Δημοσ.

φιλε μου οπως γραφω παραπανω μια χαρα εινα η καρτα το hdmi δεν δουλευει

τεσπα δε καταλαβα πως ακριβως εβγαλες διαγνωση οτι η καρτα δουλευει...αλλα λυσεις σου δωσαμε αν οντως ειναι ετσι

παρε ενα display port και βαλε και εισαι κομπλε...

Δημοσ.

ρε φιλε την καρτα την δουλευω αυτην την στιγμη το hdmi το χρειαζμομαι για να το συνδεσω με την τηλεοραση οταν θελω να δω ταινια 

Δημοσ.

ρε φιλε την καρτα την δουλευω αυτην την στιγμη το hdmi το χρειαζμομαι για να το συνδεσω με την τηλεοραση οταν θελω να δω ταινια 

ωραια και η τηλεοραση να φανταστω εχει μονο hdmi ...τοτε θα παρεις ενα ενα ανταπτορα dvi σε hdmi ... δεν θα εχεις ηχο απο την τηλεοραση ομως ετσι...αν χρειαζεσαι ηχο απο εκει θα πρεπει να συνδεσεις ξεχωριστο καλωδιο ηχου απο τη μητρικη στην τηλεοραση...εκτος αν ακους απο ηχεια η στερεοφωνικο οποτε δε χρειαζεσαι κατι αλλο..

(ενας φιλος με διορθωσε λεγοντας οτι μπορει να πεζει και ηχο απο dvi ..νομιζω dvi-d δεν ειμαι σιγουρος..τεσπα κατι τετοιο :P ψαχτο λιγο θα το βρεις...)

Δημοσ.

ωραια και η τηλεοραση να φανταστω εχει μονο hdmi ...τοτε θα παρεις ενα ενα ανταπτορα dvi σε hdmi ... δεν θα εχεις ηχο απο την τηλεοραση ομως ετσι...αν χρειαζεσαι ηχο απο εκει θα πρεπει να συνδεσεις ξεχωριστο καλωδιο ηχου απο τη μητρικη στην τηλεοραση...εκτος αν ακους απο ηχεια η στερεοφωνικο οποτε δε χρειαζεσαι κατι αλλο..

Για να έχει ήχο καλύτερα ανταπτορα από dp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώδιο ή αντάπτορας και θα έχεις και ήχο.

Για το hdmi τώρα όπως το περιέγραψες κατόπιν και όχι απο την αρχή για να καταλάβουμε, άν έχεις κανέναν γνωστό που το γνωρίζει το άθλημα μπορεί να την ανοίξει και να ξανακολλήσει το hdmi επάνω στην πλακέτα. Άν όχι κάνε τη δουλειά σου με τα παραπάνω. Καλημέρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...