Georgegr3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξαφνικά μετά απο format απο windows 7 σε 10 αντιμετωπίζω προβλημα με το PC. Στην αρχή πάγωνε και έπρεπε να κάνω reset ενώ το λαμπάκι το σκληρού δούλευε. Μετά την επανεκκίνηση δεν έβλεπε τον ssd ούτε μέσα στο bios. Όταν,μετά απο επανεκκινήσεις τον έβλεπε είτε έμενε λίγη ώρα κολλημένος στο boot screen και γενικότερα αργούσε να μπει κανα 10 λεπτό στα windows, είτε έβγαζε read error. Υποψιαζόμουν ότι θα είναι ο σκληρός αλλα ελέγχθηκε με το hd sentinel και βρέθηκε στο 100% υγεία και χωρις προβλημα στα test. Άλλαξα καλώδια και θύρες sata και δεν μου το ξανά έκανε μέχρι κανα 2 μέρες μέχρι σημερα. Επίσης μου έβγαλε και το σφάλμα 0xc000021a. Παίζει να λείπουν τίποτα οδηγοί, προβλημα δίσκου ή μητρικής; CPU: C2D 8400 M/B: ASUS P5QL-E GPU: 9800GT RAM: 4GB(4x1) SSD: Kingston V300 120GB HDD: WD 500AAKS Κανονικές θερμοκρασίες(περίπου 40c CPU)
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τις περισσότερες φορές όταν κάνεις αναβάθμιση από ένα λειτουργικό σε ένα άλλο και πάει και "κάθεται" από πάνω δε παίζει σωστά. Καλό θα ήταν να πάρεις το καινούριο license των Windows 10 και να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και θα σου λύσει το πρόβλημα. Αν και εφόσον ο υπολογιστής πριν την αναβάθμιση λειτουργούσε σωστά.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Με το σφάλμα εννοείς μπλε οθόνη? Ποιο τροφοδοτικό έχεις?
KINGLUCAS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πρόσεχε εάν θα βάλεις win 7 64 bit φιλε γιατί είχα πρόβλημα χτες, μου έλεγε windows cannot be installed on this hardware επειδή έχω παλιά motherboard και ΣΑΤΑ drivers πρέπει να τους "κατεβεσεις" πρώτα σε CD / USB
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πρόσεχε εάν θα βάλεις win 7 64 bit φιλε γιατί είχα πρόβλημα χτες, μου έλεγε windows cannot be installed on this hardware επειδή έχω παλιά motherboard και ΣΑΤΑ drivers πρέπει να τους "κατεβεσεις" πρώτα σε CD / USB Εντελώς άσχετο με το θέμα. Εντελώς άσχετο γενικώς. 1
virus33 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν το freeze ειναι στο συγκεκριμενο μονο λειτουργικο το αλλαζεις γιατι προφανως καποιες συσκευες του συστηματος δεν εποικινωνουν σωστα με την μητρικη λογο του οτι δεν υπαρχουν οι σωστοι οδηγοι (drivers) αν παλι στο κανει και σε αλλα os τοτε αρχιζεις και ψαχνεις hardware οπως δισκος, μνημες, και φυσικα μητρικη συνηθως το chipset
benign Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξαφνικά μετά απο format απο windows 7 σε 10 αντιμετωπίζω προβλημα με το PC. Στην αρχή πάγωνε και έπρεπε να κάνω reset ενώ το λαμπάκι το σκληρού δούλευε. Μετά την επανεκκίνηση δεν έβλεπε τον ssd ούτε μέσα στο bios. Όταν,μετά απο επανεκκινήσεις τον έβλεπε είτε έμενε λίγη ώρα κολλημένος στο boot screen και γενικότερα αργούσε να μπει κανα 10 λεπτό στα windows, είτε έβγαζε read error. Υποψιαζόμουν ότι θα είναι ο σκληρός αλλα ελέγχθηκε με το hd sentinel και βρέθηκε στο 100% υγεία και χωρις προβλημα στα test. Άλλαξα καλώδια και θύρες sata και δεν μου το ξανά έκανε μέχρι κανα 2 μέρες μέχρι σημερα. Επίσης μου έβγαλε και το σφάλμα 0xc000021a. Παίζει να λείπουν τίποτα οδηγοί, προβλημα δίσκου ή μητρικής; CPU: C2D 8400 M/B: ASUS P5QL-E GPU: 9800GT RAM: 4GB(4x1) SSD: Kingston V300 120GB HDD: WD 500AAKS Κανονικές θερμοκρασίες(περίπου 40c CPU) Τον αλλο σκληρο τον ελεγξες με το hd Sentinel? Ο WD μπορει να φταιει ενω αυτα που λες για το bios σιγουρα δειχνουν προβλημα δισκου.
vagos456 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Άμα δεν βλέπει μερικές φορές τον ssd στο bios, ο controller της μητρικής τα έχει φτυσει και όχι Ο ssd. Δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλο controller. Έχουν 2 οι μητρικές.
benign Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Άμα δεν βλέπει μερικές φορές τον ssd στο bios, ο controller της μητρικής τα έχει φτυσει και όχι Ο ssd. Δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλο controller. Έχουν 2 οι μητρικές. Η ο ssd η ο controller εξαλλου και ο συγκεκριμενος ειναι παλιο μοντελο,οποτε αν το εχει 3 χρονια και,μπορει κατι να χαλασε.
Georgegr3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Έλεγξα και τον 2ο σκληρό και αυτός είναι μια χαρά. Τροφοδοτικό έχω το Corsair VX550. Δεν υπήρχαν freeze μέχρι τώρα και από προχθές δεν έκανε κάτι άλλο.. Επίσης, έχω αλλάξει θύρες σάτα. Με τον controller τι εννοείτε; Χρησιμοποιύσα 3 σάτα και τώρα άλλαξα τα καλώδια και χρησιμοποιώ τις υπόλοιπες. Καλή Ανάσταση σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα