AlienTechGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Είμαι ευτυχής κάτοχος του Z3 Compact και μέχρι χθες δε μου περνούσε από το μυαλό, ούτε για αστείο, να το δώσω. Είδα όμως, ότι το LG G3 έπεσε στα 205 ευρώ καινούριο, και σκέφτηκα να σπρώξω το Z3C μου στα ~180 ευρώ και να δώσω μία μικρή διαφορά, ώστε να πάρω καινούριο το G3. Το θέμα είναι, αξίζει κάτι τέτοιο;; Ναι είμαι ικανοποιημένος από την 4.6" 720p οθόνη του Z3 Compact μου αλλά δε θα με χάλαγε να πήγαινα σε μεγαλύτερη (και καλύτερη προφανώς). Κάθε άποψη δεκτή Υ.Γ. Εκτός από το G3, σκέφτομαι και το Z2 σε μεταχειρισμένο μόνο και μόνο λόγω της μεγαλύτερης/καλύτερης οθόνης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
haHa Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δες για moto x καλυτερα. Γιατι διαφορετικα πας σε κινητο με αισθητα υποδεεστερη μπαταρια, ποιοτητα κατασκευης κ λογισμικο.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πιστευω μπορεις να βρεις στα λεφτα που διαθετεις καποιο Ζ3 η καποιο htc m8 τα οποια θεωρω ανωτερα απο το προβληματικο g3.. O snp 801 δεν εκατσε καλα με την 2κ αναλυση του g3 κ επισης και στο θεμα αυτονομιας θα ξενερωσεις πολυ !! Για εμενα η κατσε στα αυγα σου η ψαξε καλυτερα απο το g3 μεταχειρισμενα τηλ.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Απέφυγε το G3, προτίμησε ένα από τα κινητά που είπαν παραπάνω.
AlienTechGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δες για moto x καλυτερα. Γιατι διαφορετικα πας σε κινητο με αισθητα υποδεεστερη μπαταρια, ποιοτητα κατασκευης κ λογισμικο. Το έχω τσεκάρει το Moto X απλά δε το προτιμώ γιατί: 1)Έχει AMOLED (για άλλους είναι θετικό, αλλά προτιμώ τα χρώματα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των LCD) 2)Δεν παίρνει SD (ναι υπάρχουν λύσεις με cloud κτλ, αλλά μου είναι ψιλοαπαραίτητη η SD) Πιστευω μπορεις να βρεις στα λεφτα που διαθετεις καποιο Ζ3 η καποιο htc m8 τα οποια θεωρω ανωτερα απο το προβληματικο g3.. O snp 801 δεν εκατσε καλα με την 2κ αναλυση του g3 κ επισης και στο θεμα αυτονομιας θα ξενερωσεις πολυ !! Για εμενα η κατσε στα αυγα σου η ψαξε καλυτερα απο το g3 μεταχειρισμενα τηλ. Το HTC M8 δεν έχει και την καλύτερη κάμερα (φαντάζομαι χειρότερη από το Z3C μου) απ' όσο ξέρω. (αν και είναι τούμπανο σε θέμα ηχείου) Επίσης δε ξέρω και πόσο συνεπής είναι η HTC με τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη γενικότερα. Τώρα, όσο αναφορά το Z3 το κόβω δύσκολο να το βρω στα ~200 ευρώ. Τόσο πουλάνε το Z2 αν και δεν έχουν και πολλές διαφορές μεταξύ τους (ελάχιστες απ'όσο ξέρω). Το G3 που αναφέρεται ως προβληματικό, δεν έχει φτιάξει;; Νόμιζα ότι με τις νέες παρτίδες και το Android 6.0 Marshmallow update, έχει στρώσει πλέον και δεν έχει lags ή overheats. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως
carolosjk Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Φίλε μου μετά το Marshmallow που πήρε το G3 το κινητό έχει ανέβει πολλά επίπεδα! Έχει βελτιωθεί αισθητά η απόδοση από οτι με το Lollipop κι έχουν μειωθεί οι υπερθερμάνσεις! Προσωπικά όποτε το δούλευα σε 100% φωτεινότητα με κάποιο game κάπου 5 λεπτά την έριχνε στο 85-90%. Τώρα πια ποτέ δεν μου έχει ρίξει την φωτεινότητα ακόμα και μέτα από μισή+ ώρα. Στο antutu με Lollipop έπιανε κάπου 40κατι χιλιάδες, δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο τώρα πια πιάνει 58.000. Το μόνο μειονέκτημα ακόμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας που αν και πρέπει να έχει μειωθεί ελάχιστα η κατανάλωση με το 6.0, δυστυχώς ακόμα δεν είναι τόσο ικανοποιητική. Έχω το 32/3 μοντέλο και γενικά δεν αντιμετωπίζω lag, και σε γενικές γραμμές βγάζω μια μέρα μέτριας χρήσης, όμως άμα η χρήση γίνει πάνω από μέτρια θέλω φόρτιση στα μέσα της μέρας! Για αυτό του αγόρασα μια 2η μπαταρία κι αν σκοπεύω να λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι την παίρνω μαζί μου και με αλλαγή μπαταρίας μέσα σε 1 λεπτό είμαι πάλι στο 100%. Δυστυχώς δεν μπορώ να άποψη στο μοντέλο με τα 2GB και κατά πόσο έχει ή όχι κολλήματα, αλλά με το 3άρι είμαι παραπάνω από χαρούμενος!
GianniSM Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν θες μεγάλη οθόνη με βάση τα όσα ζητάς το βλέπω και λίγο μονόδρομο. Έχει ωραία οθόνη ΦΟΒΕΡΗ κάμερα, την καλύτερη σε αυτά τα χρήματα, από θέμα λαγκ κάποιες στιγμές θα το αντιμετωπίσεις. Το σοβαρό μείον του είναι όπως είπαν και οι πιο πάνω η αυτονομία, αλλά λύνεται σχετικά εύκολα με 2η μπαταρία.
greekbusters Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εχοντας κάνει την αλλαγη σε ολα τα κινητα αυτά δεν αξίζει για κανεναν λόγο. Μια φορτιση του ζ3 κόμπακτ = 2 του g3, λογισμικό της σονυ έναντι της lg (ανωτερη της πρωτης - δεν θα συναντήσεις ποτέ τα μικρολαγκ της δευτερης),σχεδον 99,9% ραγισματα λογω αστοχιας υλικου στο lg, αδιαβροχοποιηση της σονυ και πολλα αλλα(μπορω να συνεχισω). Το μονο ανωτερο του g3ειναι η κάμερα, η γρηγορότερη φόρτιση και η αποσπωμενη μπαταρία. Σε ολα τα αλλα χανει δυστυχώς. Επισης μπορείς να ψάξεις να βρεις ζ3 και οχι ζ2 αν σε νοιάζει στα 200€.(προσωπικά ειχα βρει) 1
panos- Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ θα εμένα στο Compact γιατί είναι ένα αξιόλογο κινητό. Αν άλλαζες θα πρότεινα κάποιο Moto X Play.
Alejandro Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και επίσης το G3 είναι στα 250 και όχι στα 205 ευρώ.
AlienTechGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, παίδες! Θα μείνω μάλλον στο Z3 Compact ή το πολύ πολύ θα το δώσω και θα πάω στο μεγάλο Z3. Έχω καλομάθει είναι η αλήθεια από την αυτονομία και την ποιότητα κατασκευής και φοβάμαι ότι όντως θα μου κακοφανεί αν "πέσω" στο G3. Και επίσης το G3 είναι στα 250 και όχι στα 205 ευρώ. http://www.bestprice.gr/item/2154246492/lg-g3-16gb.html 1
Alejandro Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, παίδες! Θα μείνω μάλλον στο Z3 Compact ή το πολύ πολύ θα το δώσω και θα πάω στο μεγάλο Z3. Έχω καλομάθει είναι η αλήθεια από την αυτονομία και την ποιότητα κατασκευής και φοβάμαι ότι όντως θα μου κακοφανεί αν "πέσω" στο G3. http://www.bestprice.gr/item/2154246492/lg-g3-16gb.html Έχεις δίκιο, κοιτούσα την έκδοση με τα 3gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα