zaskar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Πριν ξεκινήσω θα πρέπει να πω πως έχω δίκτυο TCP/IP το οποίο δουλεύει κανονικότατα ( δλδ κάνει link σε ένα πρόγραμμα που δουλεύει με Telnet αλλά και μπαίνουν όλοι στο internet ), βέβαια έχω εγκατεστημένο τον Norton Internet Security 2003 σε ορισμένα από τα PC που κυρίως συναντώ το πρόβλημα. Ποιο είναι τώρα το πρόβλημα. Δεν μπορώ να δω τους υπολογιστές του δικτύου ( από την γνωστή επιλογή "Περιοχές Δικτύου" των XP ). Και υπάρχει και ένα ακόμα ποιο περίεργο. Μερικές φορές τους βλέπω. Έχω τοποθετήσει κανονικότατα όλους τους υπολογιστές τις εταιρίας στην Trust Area που μου λέει ότι πρέπει να κάνω. Το πρόβλημά μου είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Για αυτό βοηθήστε γιατί χανόμαστε. Φχαρηστώ!
stathi02 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 tha sou proteina na koitaksis to advanced tou personal firewall sto NIS. kai ego ixa provlima me to trust zone.Exei ena wizard to opoio mporeis na rithmiseis.mi ksexaseis oti oles oi rithmisis ipokinte se sira protereotitas,diladi opoia einai pio pano iperterei apo tis ipolipes. elpizo na voithisa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.