Kourkounatos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπερα, Εχω 24αρα συνδεση forthnet και πιανω περιπου 8Mbps/s.Εχω επισης το router Που εδωσε η forthnet ενα Thomson TG585 v8.Το ξερω οτι αμα αλλαξω router δεν θα βελτιωθει η ταχυτητα,αφου ολοι στην περιοχη μου που εχουν forthent 24αρα,χρονιζουν στα 8Mbp/s.Αυτο που θελω να γλυτωσω,ειναι οι διακοπες που κανει,το απαισιο σημα που εχει μεσα στο σπιτι αλλα και οτι η συνδεση στο wifi απο το κινητο ειναι παντα σχεδον ανεφικτη,αλλα και το strict NAT type που εχει ενω ολες οι ρυθμισεις ειναι οπως πρεπει , και φυσικα το οτι δυσκολευεται παρα πολυ να βρει τον εκτυπωτη μεσα στο δικτυο με αποτελεσμα να μην μπορουμε να τυπωσουμε. Ηρθε η ωρα για αγορα καινουργιου,και θελω προτασεις.Δεν ζηταω πολλα απο ενα router,και συνδεουμε εναν σταθερο με ethernet,ενα ακομη ethernet Και περιπου 2 υπολογιστες,ενα εκτυπωτη και αλλες 2 συσκευες με wifi, και φυσικα να μην ξεφυγουμε στην τιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
dimyok Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτο με το strict NAT type που σου βγαζουν οι κονσολες πρεπει να φτιαχνει . Εγω θα κοιτουσα αυτο http://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970-V1.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα