kanesaxo Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μετά απο χρόνια χρήσης, ένα τόνο αποσυνδέσεις και συναφή προβλήματα με το ρουτερ της φορθνετ, (thomson) πήρα ένα καινουργιο ΖΤΕ (ΟΤΕ) ενός φίλου. Βλέπω οτι κι αυτό λαλακίζεται. Ολο αποσυνδέει το κινητό μου, το ipad και συναφή. Αποσυνδέσεις επίσης, λαγκάρισμα στις σελίδες (παρολο που συχρονιζει 17500/1020). Προτείνεται μου ένα καινουργιο σε νορμάλ τιμή, χωρις να ξεφύγουμε. Η χρήση του θα'ναι οικιακή, ήδη αυτα τα κουβαδάκια που εχω πιάνουν μεσα απ'ολους τους τοίχους. Πάνω του θα συνδέονται μόνιμα, το πισι μεσω καλωδιου, η τιβί μέσω καλωδίου, ενα νετμπουκ/Ipad/κινητό ασύρματα. Αναμένω τα νέα σας.
tsakonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Με τα ιδια προβληματα περιπου στο πατρικο-ελλαδισταν, αφου το ΖΤΕ ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει, πηρα ενα TP-Link με 30 ευρω και τελος τα προβληματα. Δε θυμαμαι μοντελο, δεν εχει σημασια.....
kanesaxo Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 H πλάκα ειναι πως το τομσον, λειτουργούσε άριστα επι σειρα ετών! κι εγώ δε θυμάμαι πόσα. Αλλά δαύτο το ΖΤΕ ειναι για τα πανυγήρια... Οπότε να πάρω οποιο να'ναι Tp link λες να ησυχάσω... Y.G. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D300-Annex-A-TD-W8960ND.htm εντάξει το εργαλείο δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα