Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! καταλάθος διέγραψα μια φωτογραφία από την DSLR μου, ποιο πρόγραμμα είναι καλό για επαναφορά? 

Δημοσ.

Ελπιζω να μην εκανες write στον σκληρο και με το που την διεγραψες να μην λειτουργησες τον σκληρο. Ποτε μου δεν συμπαθησα το recuva. Δοκιμασε getdataback fo ntfs, αλλιως active file recovery. Δεν ειναι δωρεαν.

U know what to do......

Δημοσ.

Γραψε λαθος :P Λογικο να μην βρηκε την πρωτη, γιατι εγραψες απο πανω και στην δευτερη φορα που εβγαλες τις 5 φωτο μετα δεν εγραψες κατι και γιαυτο τις βρηκε. Ξεχασε την αυτη που θες.

Δημοσ.

Χαχα δεν φταιω. Οπως το πες. Σατανικα. Οταν διαγραψεις κατι και συνεχιζεις εσυ μετα και κανεις εγγραψες, πηγαινουν δεδομενα επανω απο το αρχειο που εσβησες με αποτελεσμα να μην το βρεις. Πχ εχεις ενα pc. Χτυπας format διαμορφωση και το μετανιωνεις. Εκεινη την ωρα αν παρεις τον σκληρο, το βαλεις σε αλλο pc και βαλεις προγραμμα ανακτησης, θα βρεις ολα τα αρχεια πριν κανεις το φορματ. Αν ομως, πατησεις το φορματ, και πατησεις next και περαστουν τα windows, κανεις εγγραφη δηλαδη στον σκληρο, καληνυχτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα δεν φταιω. Οπως το πες. Σατανικα. Οταν διαγραψεις κατι και συνεχιζεις εσυ μετα και κανεις εγγραψες, πηγαινουν δεδομενα επανω απο το αρχειο που εσβησες με αποτελεσμα να μην το βρεις. Πχ εχεις ενα pc. Χτυπας format διαμορφωση και το μετανιωνεις. Εκεινη την ωρα αν παρεις τον σκληρο, το βαλεις σε αλλο pc και βαλεις προγραμμα ανακτησης, θα βρεις ολα τα αρχεια πριν κανεις το φορματ. Αν ομως, πατησεις το φορματ, και πατησεις next και περαστουν τα windows, κανεις εγγραφη δηλαδη στον σκληρο, καληνυχτα :P

Τι μαθαίνει ο κόσμος βραδιάτικα :P

Πάλι καλά που μου το πες, θα το ξανά κάνω να δεις.. 

Τενκγιου! 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα απο δω και περα θα ξερεις τι παιζει. Με το που κανεις κατι καταλαθος, σταματας την χρηση του υλικου επιτοπου ειτε αυτο ειναι καρτα sd ειτε σκληρος! Νασαι καλα ρε evo!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...