Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το iphone 4s 16 gb αυτην την στιγμη εχει ios 9.2.1 δεν μπορω να του κανω jailbrake.... καθηστερει αισθητα και αδειαζει η μπαταρια γρηγορα.... να του κανω αναβαθμιση σε 9.3.1 ή να περιμενω να βγει το jailbrake για να κανω downgrade σε 8.4 αν γινετε δεν γνοριζω ακουω γνωμες. ! οσους εχουν δωκιμασει το 9.3.1

Δημοσ.

Φιλος που εβαλε 9,3,1 σε 4s 8gb,μου ειπε πως το κινητο εγινε αισθητα πιο γρηγορο και πλεον δε σερνεται..

Δεν εχω ομως προσωπικη αποψη...Και δε γνωριζω εαν γινεται downgrade..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλος που εβαλε 9,3,1 σε 4s 8gb,μου ειπε πως το κινητο εγινε αισθητα πιο γρηγορο και πλεον δε σερνεται..

Δεν εχω ομως προσωπικη αποψη...Και δε γνωριζω εαν γινεται downgrade..

ευχαριστω φιλε μ θα περιμενω να μου πει και καπιος αλλος αλλα μαλλον παω για update..τωρα που το σκευτομαι το jailbrake δεν με πολυνοιαζει γτ εχω κινητο με android ροοταρισμενο..

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα όσο αναβαθμίζεται σε εκδόσεις το ios 9 σίγουρα θα είναι καλύτερο απ τη κάθε προηγούμενη έκδοση ios 9. Οπότε κάνε άφοβα τη μεταφορά σε 9.3.1. Εγώ προσωπικά δε πιστεύω πως θα έχει μεγάλη διαφορά η 9.3.1 από την 8.4.1 σε κάτι. Επισης θα χάσεις και τα καινούργια χαρακτηριστικά που προσθέτει. Οπότε αν δε θες να πας πχ σε έκδοση ios 7 ή ios 6 όπου υπάρχουν εμφανείς διάφορες στην απόδοση καλύτερα πάνε σε 9.3.1

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση θα βγει jailbrake σε ios 9.2.1 αραγε για να παω σε ιος 7 η να παω σε 9.3.1?

Λιγο χλωμό για iOS 9.2.1 το πιο πιθανό σενάριο αυτη την στιγμή στο jailbreak community ειναι ότι το επόμενο jailbreak θα αφορά τις εκδόσεις 9.3-9.3.1 και ίσως και 9.3.2(ειναι πρόσφατο update δεν ειναι σίγουρο αν έχουν βρει και διόρθωση τα bugs των 9.3-9.3.1)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...