Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας κύριοι-ες , έκανα μια εργασία πρόσφατα πάνω στον προγραμματισμό και μου άρεσε η ιδέα το να φτιάχνεις λογισμικό . Ασχολήθηκα με C++ στον μηχανολογικό τομέα σε ένα λογισμικό απλό σχετικά. 

Διάβασα λίγο-αρκετά Java και θέλω να φτιάξω ένα λογισμικό το όποιο να μπλοκάρει Clickers,Bot,Cheat etc.

ποιο συγκεκριμένα θέλω να το βάλω σε ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω αν απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες άλλα πιστεύω ίδια είναι όλα πάνω κάτω. 

Μπορείτε να μου προτείνεται από που μπορώ να ξεκινήσω ? 

(έχω καταφέρεις να τα ελέγχω μεσώ tasklist.exe άλλα δεν έχει ουσία γιατί αν αλλάξει το όνομα του προγράμματος δεν λειτουργεί η άλλη λυση θα ήταν να μάθω τα .dll αρχεία που χρησιμοποιεί και να μπλοκάρω αυτά άλλα δεν ξερό πως γίνεται) 

• Moderators
Δημοσ.

Αν γινόταν αυτόματα τότε σε WoW/L2/HS κλπ θα έτρωγες autoban αν χρησιμοποιούσες bots. Η Blizzard δεν ξέρω τι κάνει, όμως το L2 χρησιμοποιούσε παλιότερα το τρισκατάρατο GameGuard (ίσως το χρησιμοποιεί ακόμα, δεν ξέρω). Συνήθως αυτά τα προγράμματα έχουν blacklist με γνωστά cheating apps/bots/whatever τα οποία ανιχνεύουν (με hashes και signatures, όχι με το όνομά τους στο task manager...).

Κάθε τέτοια λύση πρέπει να είναι συγκεκριμένα φτιαγμένη για το παιχνίδι που σ' ενδιαφέρει αν θες καλύτερα αποτελέσματα. Πχ στο WoW μπορεί το πρόγραμμά σου να κοιτάω πόσο γρήγορα τρέχει ο χαρακτήρας, αν πετάει χωρίς flying mount κλπ. Για να φτιάξεις κάτι τέτοιο πρέπει να ξέρεις ακριβώς ποιες συμπεριφορές είναι ύποπτες/επικίνδυνες στο παιχνίδι σου.

https://smart-guard.eu/en/

https://en.wikipedia.org/wiki/NProtect_GameGuard

Δημοσ.

Ναι GameGuard χρησιμοποιει αλλα βεβαια ειναι πιο ευκολο να περασεις bot στον official παρα σε εναν Custom :P .. Αν δεν κανω λαθος το GameGuard δεν ειναι free?

Θα μπορούσες να αναλύσεις λίγο περισσότερο αυτο το κομμάτι "με hashes και signatures, όχι με το όνομά τους στο task manager".

θα μπορουσα να ελεχω αν πατιεται το πληκτρολογιο αλλα δεν γνωριζω να κανω κατι τετοιο και αν ειναι εφικτο ..

• Moderators
Δημοσ.

Ας πούμε ότι φτιάχνω εγώ ένα bot. Εσύ που φτιάχνεις ένα anti-botting σύστημα παίρνεις το bot που έφτιαξα, το περνάς από ένα hash function και παίρνεις ένα hash. Βάζεις λοιπόν αυτό το hash σε μία λίστα και αν κάποιος τρέχει ένα πρόγραμμα με το ίδιο hash στο pc του τότε πάει να πει ότι τρέχει το bot που έφτιαξα εγώ. Κάπως έτσι (χοντρικά) λειτουργούσαν και τα anti-virus παλιότερα για να βρίσκουν γνωστούς ιούς.

Για τα πληκτρολόγια-ποντίκια πρέπει να βάλεις hooks, τα οποία είναι OS-specific. Πρόσεχε όμως εκεί τι ακριβώς κάνεις γιατί εκτός του ότι δε μπορείς να ξεχωρίσεις (απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον, μπορεί να κάνω και λάθος) αν το κουμπί το πάτησε ο χρήστης ή κάποιο πρόγραμμα, τα keyboard hooks μπορεί να θεωρηθούν malicious.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ και αν τις ορολογιες δεν τις γνωρίζω θα το ψαξω. 

Υπαρχει καποιο ιδικο λογισμικο για αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...