Προς το περιεχόμενο

ios vs android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολυ ανωτερο σε ολα το android αν βεβαια παρεις μια σωστη συσκευη οχι κανεναν κινεζο που θα  πεδευεσαι για κανα μηνα να του περασεις ελληνικα.... 

+ Στις σωστες συσκευες περνεις αναβαθμισεις απο την εταιρια ή την google και μετα τα 2 χρονια οταν ληξει η εγγυηση του θα του κανεις αναβαθμισεις ανεπισημα

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω ξερω οτι το google play εχει περισσοτερη γκαμα εφαρμογων και πολυμεσων σε συγκριση με το itunes..Αλλα δεν με επιρεαζει ιδιαιτερα αυτο το "ελλατωμα" τους ios.Αναπαντητο ειναι το ερωτημα παρ'ολα αυτα για το ποιο απο τα δυο κινητα προσφερει καλυτερες επιδοσεις,χαρακτηριστικα..

To Iphone 5s ξεκιναει απο τα 300ευρω και σε αλυσιδες το δινουν 350ευρω.Εχεις μηπως δει τι μπορεις να αγορασεις απο Android στα χρηματα αυτα εκτως απο τα σαπια Galaxy που εκτως της μεγαλυτερης σειρας note και απο S6 και πανω δεν αξιζουν για αγορα να κοιτας προς τα κατω σε budget 300+ευρω???

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα το iphone 5s το ειχα βρει 230 και το alpha μεταχειρισμενο σε τιμες 170-200,δεν ξερω σε τι τιμες κινειται το μεταχειρισμενο z5 compact γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω 300 γ κινητο..και ας ειναι ναυαρχιδα.

και αυτο ποτε ακριβως σκεφτοσουν να το αναφερεις???οτι δηλαδη κοιτας σε μεταχειρισμενα μονο για αγορα που αλλαζουν τελειως ολα τα δεδομενα???

Αν δεν σου ανεφερε ο παραπανω συμφορουμιτης τα περι Z5 compact παλι οι υπολοιποι που συμμετεχουν θα νομιζανε οτι μιλαμε για αγορα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ κινητου???

Εχεις ελπιζω υποψη σου οτι τα περισσοτερα Iphone 5s πλεον στις αγγελιες που ειχα δει ειναι χωρις εγγυηση???? θες να παρεις αυτο το ρισκο αν σου παρουσιαστει καποιο προβλημα πχ στο fingerprint ID που εβγαζαν παλι τα 5s???

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα το iphone 5s το ειχα βρει 230 και το alpha μεταχειρισμενο σε τιμες 170-200,δεν ξερω σε τι τιμες κινειται το μεταχειρισμενο z5 compact γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω 300 γ κινητο..και ας ειναι ναυαρχιδα.

το z3 compact παρουσιαζει προβληματα οπως το 1?

παντως η επιλογη του root ειναι κατι που θελω να αποφγω..

και οσο αφορα το iphone θα αγορασω το εκθεσιακο μοντελο (δεν ειναι σαν τα μεταχειρισμενα) και εχει και 1 χρονο εγγυηση

το g3 δεν το κοιταω καν λογω μεγεθους

με ενδιαφερουν κινητα με maximum 4.7 ιντσες οθονη.

Τελος εγω μεχρι και τωρα δεν εχω καταλαβει πραγματικα για τι Iphone 5s μιλαμε.Στο αρχικο σου post δεν γραφεις τπτ(αρα υποθετουμε καινουργιο),μετα αναφερεις για μεταχειρισμενο iphone και Galaxy και μετα μιλας για εκθεσιακο το οποιο δεν ειναι σαν τα μεταχειρισμενα.Δεν ξερω σε τι καταστημα στο ειπαν αυτο αλλα αν μιλαμε για εκθεσιακα απλα στην βιτρινα οντως ειναι σε καλυτερη μοιρα(δεν λες και το καταστημα).Αν μιλαμε για εκθεσιακα που μπορει να τα δουλεψει ο κοσμος τοτε παιζει να ειναι σε πολυ χειροτερη μοιρα,κυριως η μπαταρια).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...