Γιωργος Κα Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα στα κινητα samsung galaxy alpha και iphone 5s αλλα δεν ξερω τι θα στερηθω με την αγορα ios κινητου.Εσεις τι λετε;Ποιο ειναι καλυτερο σαν λογισμικο;Και τελος.Μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο τον υπολογιστη στην ios συσκευη οπως στο android;(εννοειται πως δεν περιμενω να ακουσω την προταση του jailbreak)
technology_guy Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα στα κινητα samsung galaxy alpha και iphone 5s αλλα δεν ξερω τι θα στερηθω με την αγορα ios κινητου. Εσεις τι λετε;Ποιο ειναι καλυτερο σαν λογισμικο; Και τελος.Μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο τον υπολογιστη στην ios συσκευη οπως στο android; (εννοειται πως δεν περιμενω να ακουσω την προταση του jailbreak) Το iOS είναι γενικά πιο σταθερό από το android, το store του έχει πιο καλοφτιαγμένες εφαρμογές και γενικά είναι αρκετά πλήρες με πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια. Από την άλλη το android, είναι περισσότερο customizable, αν και έχει μερικές ελλείψεις στο store του.
GianniSM Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το iOS είναι γενικά πιο σταθερό από το android, το store του έχει πιο καλοφτιαγμένες εφαρμογές και γενικά είναι αρκετά πλήρες με πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια. Από την άλλη το android, είναι περισσότερο customizable, αν και έχει μερικές ελλείψεις στο store του. Τις ελλείψεις ΠΟΥ τις βρήκες;; 6
technology_guy Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τις ελλείψεις ΠΟΥ τις βρήκες;; Εφαρμογές σοβαρές και χρήσιμες πρώτα βγαίνουν στο iOS και αργότερα έρχονται στο Android. Για να μην μιλήσω για τις εφαρμογές του Android που δεν έχουν tablet version.
GianniSM Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Υπάρχουν λόγοι να επιλέξει κάποιος ios έναντι android, η έλλειψη εφαρμογών όμως ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς. 7
visualizer Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 "Το iOS είναι γενικά πιο σταθερό από το android" Λογικό δεν είναι; πόσες συσκευές android υπάρχουν και πόσες ios.. Έλλειψη εφαρμογών δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.
GianniSM Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Όσο για την σταθερότητα του android αυτή πρέπει να κριθεί μόνο μέσα από τα Nexus, αφού είναι ότι πιο κοντινό στην λογική του ios, και μόνο εκεί το βρίσκουμε απόλυτα καθαρό. Δεν μπορεί να κριθεί από συσκευές φορτωμένες με bloatware. 2
Γιωργος Κα Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εγω ξερω οτι το google play εχει περισσοτερη γκαμα εφαρμογων και πολυμεσων σε συγκριση με το itunes..Αλλα δεν με επιρεαζει ιδιαιτερα αυτο το "ελλατωμα" τους ios.Αναπαντητο ειναι το ερωτημα παρ'ολα αυτα για το ποιο απο τα δυο κινητα προσφερει καλυτερες επιδοσεις,χαρακτηριστικα..
SIP1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εγω ξερω οτι το google play εχει περισσοτερη γκαμα εφαρμογων και πολυμεσων σε συγκριση με το itunes..Αλλα δεν με επιρεαζει ιδιαιτερα αυτο το "ελλατωμα" τους ios.Αναπαντητο ειναι το ερωτημα παρ'ολα αυτα για το ποιο απο τα δυο κινητα προσφερει καλυτερες επιδοσεις,χαρακτηριστικα..Μη κοιτάς την ποσότητα στις εφαρμογές, κοίτα και την ποιότητα αυτών. Επίσης κράτα στο νου σου ότι το Alpha έχει μείνει στο Android 5.0.2 ενώ το iPhone 5S έχει IOS 9.3 και συνεχίζει να παίρνει ενημερώσεις.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγω δεν θα σταθω στο ποιο ειναι καλυτερο,το ios η android (παντως συμφωνω οτι το ανδροιδ θα πρεπει να κριθει απο συσκευες νεξους) Εγω φιλε προτεινω το Z5 compact μιας κ θεωρω τις επιλογες σου !!!ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!! Το Ζ5 εχει ανωτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων απο το alpha/ανωτερη καμερα κ απο τα 2/ειναι αδιαβροχο/εχει επεκταση μνημης,ενω τα αλλα οχι/εχει ραδιο/στερεο ηχο/τρεχει ανδροιδ 6/καλυτερο λογισμικο απο το alpha/πολυυ καλυτερη μπαταρια κ απο τα 2...Ενα τουμπανο compact σε καλη τιμη!! To 5s που το εχω δουλεψει,η οθονη του δεν παλευεται με τπτ,ειναι τοσο μικρη κ με τεραστια μπεζελ..Οταν επαιζα κανα παιχνιδι και εβαζα τα δαχτυλα μου στην οθονη, καλυπταν ολη την οθονη κ δεν εβπεπα να παιξω..... και εχει κ τραγικη αυτονομια..
Γιωργος Κα Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγω δεν θα σταθω στο ποιο ειναι καλυτερο,το ios η android (παντως συμφωνω οτι το ανδροιδ θα πρεπει να κριθει απο συσκευες νεξους) Εγω φιλε προτεινω το Z5 compact μιας κ θεωρω τις επιλογες σου !!!ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!! Το Ζ5 εχει ανωτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων απο το alpha/ανωτερη καμερα κ απο τα 2/ειναι αδιαβροχο/εχει επεκταση μνημης,ενω τα αλλα οχι/εχει ραδιο/στερεο ηχο/τρεχει ανδροιδ 6/καλυτερο λογισμικο απο το alpha/πολυυ καλυτερη μπαταρια κ απο τα 2...Ενα τουμπανο compact σε καλη τιμη!! To 5s που το εχω δουλεψει,η οθονη του δεν παλευεται με τπτ,ειναι τοσο μικρη κ με τεραστια μπεζελ..Οταν επαιζα κανα παιχνιδι και εβαζα τα δαχτυλα μου στην οθονη, καλυπταν ολη την οθονη κ δεν εβπεπα να παιξω..... και εχει κ τραγικη αυτονομια.. Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα το iphone 5s το ειχα βρει 230 και το alpha μεταχειρισμενο σε τιμες 170-200,δεν ξερω σε τι τιμες κινειται το μεταχειρισμενο z5 compact γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω 300 γ κινητο..και ας ειναι ναυαρχιδα.
haHa Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Συμφωνω μαζι σου φιλε μου απλα το iphone 5s το ειχα βρει 230 και το alpha μεταχειρισμενο σε τιμες 170-200,δεν ξερω σε τι τιμες κινειται το μεταχειρισμενο z5 compact γιατι δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω 300 γ κινητο..και ας ειναι ναυαρχιδα. Παρε z3 compact που παιζει κατω απο τα 200€ σαν μεταχειρισμενο και ειναι καλυτερο απο το alpha και αισθητα καλυτερο απο το iphone 5s. Αν θελεις καινουριο, χτυπα ενα moto x στα 190€ για να μην μπλεκεις με μεταχειρισμενα. Ειδικα μην μπλεξεις με μεταχειρισμενο iphone 5s γιατι αλλο μεταχειρισμενο 1 ετους(πχ z3 compact) και αλλο 2 ετων (iphone 5s). 2
dimips Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχεις δυο επιλογές. 1) θα πάρεις iphone 2) θα πάρεις το samsung που λες και θα το κάνεις root και θα περάσεις custom rom και kernel με το που θα το ανοίξεις. Το μόνο που θα στερηθείς αν πας σε iphone θα είναι η μεταφορά μεγάλων αρχείων με drag and drop ή μέσω wifi γιατί θα παιδεύεσαι με itunes.
AlienTechGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αφού κοιτάς για μεταχειρισμένο, τσίμπα το Z3 Compact. Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη συσκευή στο μέγεθος του. Αλλιώς, για καινούριο δες και το LG G3 το οποίο έχει πέσει στα 200 ευρώ πλέον... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα