Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα περιφερειακα συνιθως ειναι απλα κανεις disable...

φυσικα αν το κανεις αυτο και εχεις καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων σου μετα δεν μπορεις να το ανοιξεις αν δεν βαλεις καποια αλλη πανω...οποτε εν γνωση του οποιος θελει να το κανει...

εγω την κλεινω αλλα αν χρειαστει θα παρω απο φιλο π.χ μια να βαλω πανω για να ενεργοποιησω παλι την ενσωματωμενη..

αν πιστευεται οτι δεν μπορειτε να βρειτε απο καπου αν χρειαστει τοτε μην την κλεισετε καλυτερα...

99% με ενα bios reset θα ενεργοποιηθεί πάλι φαντάζομαι.

• Like 2
Δημοσ.

στα περιφερειακα συνιθως ειναι απλα κανεις disable...

φυσικα αν το κανεις αυτο και εχεις καποιο προβλημα με την καρτα γραφικων σου μετα δεν μπορεις να το ανοιξεις αν δεν βαλεις καποια αλλη πανω...οποτε εν γνωση του οποιος θελει να το κανει...

εγω την κλεινω αλλα αν χρειαστει θα παρω απο φιλο π.χ μια να βαλω πανω για να ενεργοποιησω παλι την ενσωματωμενη..

αν πιστευεται οτι δεν μπορειτε να βρειτε απο καπου αν χρειαστει τοτε μην την κλεισετε καλυτερα...

Δεν θα εμπαιναν σε λειτουργια τα onboard γραφικα σε αυτη την περιπτωση? Οπως και να χει δεν εχω προλαβει να ασχοληθω σε βαθος με το θεμα αλλα θα επανελθω με νεοτερα! Αν ειναι μονο θεμα ram δεν θα αλλαξω κατι δεν υπαρχει λογος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα εμπαιναν σε λειτουργια τα onboard γραφικα σε αυτη την περιπτωση? Οπως και να χει δεν εχω προλαβει να ασχοληθω σε βαθος με το θεμα αλλα θα επανελθω με νεοτερα! Αν ειναι μονο θεμα ram δεν θα αλλαξω κατι δεν υπαρχει λογος.

αν το κλεισεις απο το βιος οχι δεν ανοιγουν ξανα μονα τους ....

ναι νταξ την ραμ την βαζεις στο ελαχιστο που πιθανον ειναι ηδη δλδ αν δεν την ανεβασες εσυ...

απο εκει και περα εχεις 2-3 βαθμους παραπανω θερμοκρασια στον επεξεργαστη ... και ισως...πολυ ισως...υπαρχει περιπτωση να εχεις καποιο conflict ...κανονικα δε πρεπει να εχει αλλα τεσπα μου εχει τυχει οπως ανεφερα παραπανω αλλα δε ξερω αν εφταιγε οτι ηταν ανοιχτη η οτι ειχα τα drivers της περασμενα....ισως να ηταν και κατι αλλο και ετυχε....οποτε οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι κατι απαραιτητο ιδικα αν δεν εχεις οποιοδηποτε προβλημα...

99% με ενα bios reset θα ενεργοποιηθεί πάλι φαντάζομαι.

ναι σωστο και αυτο...φανταζομαι εννοεις αν βγαλεις καμια μπαταρια τπτ η αν εχει κουμπι η μητρικη ε....

• Like 1
Δημοσ.

αν το κλεισεις απο το βιος οχι δεν ανοιγουν ξανα μονα τους ....

ναι νταξ την ραμ την βαζεις στο ελαχιστο που πιθανον ειναι ηδη δλδ αν δεν την ανεβασες εσυ...

απο εκει και περα εχεις 2-3 βαθμους παραπανω θερμοκρασια στον επεξεργαστη ... και ισως...πολυ ισως...υπαρχει περιπτωση να εχεις καποιο conflict ...κανονικα δε πρεπει να εχει αλλα τεσπα μου εχει τυχει οπως ανεφερα παραπανω αλλα δε ξερω αν εφταιγε οτι ηταν ανοιχτη η οτι ειχα τα drivers της περασμενα....ισως να ηταν και κατι αλλο και ετυχε....οποτε οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι κατι απαραιτητο ιδικα αν δεν εχεις οποιοδηποτε προβλημα...

ναι σωστο και αυτο...φανταζομαι εννοεις αν βγαλεις καμια μπαταρια τπτ η αν εχει κουμπι η μητρικη ε....

Αλλο πραγμα η gpu του επεξεργαστη και αλλο τα onboard γραφικα της mobo ετσι δεν ειναι? Σε αυτα αναφερομαι στην περιπτωση ω μη γεννητω που παθει κατι η vga μου. Οπως και να εχει αφου δεν εχω προβλημα και η cpu δουλευει σταθερα κατω απο 30 βαθμους και μεχρι 45-50 σε load νομιζω θα μεινω ως εχω!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ ότι μητρική και αν έχω δοκιμάσει ακόμα και disable να κάνω την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αν συνδέσω καλώδιο στις εξόδους της μητρικής και βγάλω την ξεχωριστή κάρτα ανοίγει κανονικά πότε δεν είχα θέμα να μην ανοίγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...