bill2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλημέρα έχω πρόβλημα σύνδεσης με το ίντερνετ δεν συγχρονίζει καθόλου δοκίμασα με 4 ρουτερ που τα δανείστηκα τα ίδια το αστείο είναι ότι μόλις έρθει ο τεχνικός συνδέεται πείτε τι να κάνω από το Σάββατο είμαι έτσι και χτες που ήρθε με χρέωσε 30€ και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι
chipakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλημέρα έχω πρόβλημα σύνδεσης με το ίντερνετ δεν συγχρονίζει καθόλου δοκίμασα με 4 ρουτερ που τα δανείστηκα τα ίδια το αστείο είναι ότι μόλις έρθει ο τεχνικός συνδέεται πείτε τι να κάνω από το Σάββατο είμαι έτσι και χτες που ήρθε με χρέωσε 30€ και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι Σε ποιά περιοχή είσαι???
soteras Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ο τεχνικός που ήρθε τι έκανε έβαλε δικό του ρούτερ επάνβ τσέκαρε καθόλου τα καλώδια ?
bill2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ηρθε ο τεχνικος εβαλε το analyzer του μετα ξανα εβαλε το καλωδιο πανω στο ρουτερ κατι εγραψε και μου ειπε σου χρεωνω την επισκεψη αντε γεια αυτο μονο και ξανα δηλωσα βλαβη για σημερα στης 16:30
bstefos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα.Επειδή ήρθε και σε εμένα τεχνικός (για άσχετο λόγο από τον δικό σου) σε χρεώνει μόνον εάν και εφόσον δεν υπάρχει βλάβη,σε αντίθετη περίπτωση απαγορεύετε να σε χρεώσει (και ειδικά εάν δεν αναφέρει τηλεφωνικά στην εταιρία ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε και μάλλιστα μπροστά σου όχι κρυφά).Σε αντίθετη περίπτωση δεν αποδέχεσαι την χρέωση (με ότι αυτό συνεπάγεται).Παρεπιπτόντως σε εμένα διαπίστωσε όντως ότι υπήρχε βλάβη του ολοκαίνουργιου (μόλις ξεσφραγισμένου vdsl zyxel router) πήρε μπροστά μου τηλέφωνο την εταιρία με ενημέρωσε ότι δεν χρωστάω τίποτε και έφυγε,αφού πήρε το χαλασμένο ρούτερ μαζί του.
bill2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σε εμενα εγινε μια χαρα οκ να κλεισει το post αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα