Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 την στοκ ψυχτρα εχεις στον επεξεργαστη ? οσο για τη συχνοτητα η που εχετε κανει οβερκλοκ η που εχει ανοιχτο το turbo boost στο βιος που πιθανον ειναι γιατι βλεπω και τα βολτ σου ανεβασμενα..... παρολο που δε το υποστηριζει κανονικα και αν ειναι αυτο κλειστο γιατι μπορει να εχεις καποια conflict ....αλλιως αν εχει γινει οβερκλοκ και εισαι οκ γενικα τοτε αστο δε πειραζει..
Arkoudelos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Λες ότι το μπροστινό fan είναι πολύ δυνατό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ανοίξεις το κουτί και να δεις που είναι συνδεδεμένo γιατί αν είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό (που αυτό πρέπει να συμβαίνει) τότε θα τρέχει συνέχεια στις μέγιστες στροφές οπότε λογικό είναι να κάνει και συνέχεια πολύ θόρυβο και για αυτό δε το βλέπεις και στο speedfan. Αν ισχύει αυτό το βγάζεις και το ενώνεις στη μητρική σου οπότε από εκεί μπορείς μετά να το ρυθμίσεις από το bios ή από άλλο πρόγραμμα. EDIT: Δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα μυνήματα πριν απαντήσω =P EDIT 2: Μην χαμηλώσεις RPM/ μην βγάλεις εκτός τους ανεμιστήρες πριν δεις ότι οι θερμοκρασίες σου είναι εντάξει πρώτα. Έρχονται και ζέστες μη ξεχνιέσαι. Οι επιλογές σου είναι: Αλλάζεις ανεμιστηράκια/ ψύκτρα CPU με πιο αθόρυβα ή παιρνεις ένα fan controller και ενώνεις εκεί τα ανεμιστηράκια αλλά και πάλι προσοχή με τις θερμοκρασίες.
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ίμαι stock 3.06 ήμουν turbo αρχικά το cpu fan είναι το πρόβλημα τελικά boostarei όταν ανεβαίνει το cpu usage και δεν θέλω. το συνδέσαμε στο motherboard με τον τεχνικό πάλι δεν υπάρχει έλεγχος από speedfan δυστυχώς. επίσης είμαι stock σε συχνότητα αλλα 1600 στις μνήμες fan 1 μπροστά και fan 2 πίσω είναι ok τελικά 800rpm cpu fan είναι το πρόβλημα με ενοχλεί όταν πάει πάνω από 1000 rpm επίσης όταν παίζω παιχνίδια ανεβαίνει το GPU fan 1+2 από τι είδα πολύ ψηλά γενικά έχω θέμα με την ησυχία και για αυτό άλλαξα και κουτί αλλα πήρα λάθος προφανώς!! την στοκ ψυχτρα εχεις στον επεξεργαστη ? οσο για τη συχνοτητα η που εχετε κανει οβερκλοκ η που εχει ανοιχτο το turbo boost στο βιος που πιθανον ειναι γιατι βλεπω και τα βολτ σου ανεβασμενα..... παρολο που δε το υποστηριζει κανονικα και αν ειναι αυτο κλειστο γιατι μπορει να εχεις καποια conflict ....αλλιως αν εχει γινει οβερκλοκ και εισαι οκ γενικα τοτε αστο δε πειραζει.. http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psiktres-cpu-cooler/Alpenf%C3%B6hn-CPU-cooler-Sella-92mm-CPAF-012.htm ήταν σε turbo mode τόσο καιρό το πήγα σε αυτό mode και όλα κανονικά υποτίθεται αργό να apantiso γιατί έκανα format και συνάντησα πρόβλημα με την 1156 hm55 usb άστα βραστά τελικά βρήκα λύσει Πηγή: Akasa Εγώ έχω αυτό και έχει και τη δυνατότητα για 6 ανεμιστήρες και είναι πολύ καλό το μηχάνημα αυτό κουμπώνει που ακριβώς όμως? Λες ότι το μπροστινό fan είναι πολύ δυνατό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να ανοίξεις το κουτί και να δεις που είναι συνδεδεμένo γιατί αν είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό (που αυτό πρέπει να συμβαίνει) τότε θα τρέχει συνέχεια στις μέγιστες στροφές οπότε λογικό είναι να κάνει και συνέχεια πολύ θόρυβο και για αυτό δε το βλέπεις και στο speedfan. Αν ισχύει αυτό το βγάζεις και το ενώνεις στη μητρική σου οπότε από εκεί μπορείς μετά να το ρυθμίσεις από το bios ή από άλλο πρόγραμμα. EDIT: Δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα μυνήματα πριν απαντήσω =P EDIT 2: Μην χαμηλώσεις RPM/ μην βγάλεις εκτός τους ανεμιστήρες πριν δεις ότι οι θερμοκρασίες σου είναι εντάξει πρώτα. Έρχονται και ζέστες μη ξεχνιέσαι. Οι επιλογές σου είναι: Αλλάζεις ανεμιστηράκια/ ψύκτρα CPU με πιο αθόρυβα ή παιρνεις ένα fan controller και ενώνεις εκεί τα ανεμιστηράκια αλλά και πάλι προσοχή με τις θερμοκρασίες. ο τεχνικός κάτι έκανα με ένα αντάπτορα και χαμήλωσε τις στροφές λίγο, τώρα ακούγεται μονο το cpu fan και επίσης οι 3.5 σκληροί δίσκοι κάνουν λίγο θόρυβο όπως και επίσης το PSU- όπως καταλάβατε είμαι λίγο τρελός με την ησυχία 1
La_MoRt Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 το μηχάνημα αυτό κουμπώνει που ακριβώς όμως? Μπαίνει σε θήκη 5,25'' ουσιαστικά κουμπώνει σε θέση που μπαίνει το cd-rom στο κουτί σου.
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 βοήθεια παιδιά είναι τρελό το PC. μόλις έκανα install windows ξανά 64bit win 7 cpu usage 50 %? chrome παίζει μονο έλεος
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αυτή η χρήση του επεξεργαστή είναι συνεχόμενη, δηλαδή όταν ανοίγεις τον υπολογιστή μετά από λίγο πάει εκεί και μένει; Τσέκαρε μέσα από το task manager τι είναι αυτό που σου τραβάει resources. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 από τι κατάλαβα είναι τα updates win 7 κόλλησαν είναι γνωστό θέμα 1
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν είναι από τα πρώτα update μετά από φορμάτ δώστου πολύ χρόνο και άστο δε κόλλησαν απλά επειδή τα πρώτα είναι πολλά καθυστερεί αρκετά. 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 συμπληρωνω και εγω γιατι ειχα παρομοιο προβλημα στον υπολογιστη που εχω στο μαγαζι ...και μολις το ελυσα... σιγουρεψου πρωτα οτι εχεις κανει ολα τα update που χρειαζεσαι και μετα ακολουθα αυτον τον οδηγο στην ενοτητα που λεει για τα windows update και απενεργοποιησετα εντελως ... http://www.wintips.org/how-to-fix-svchost-exe-netsvcs-memory-leak-or-high-cpu-usage-problems/ οσο για το turbo που λεγαμε πιθανον ειναι οκ στο auto αλλα για ποιο σιγουρα μπες μια καλυτερα και καντο disable ... 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 παιδιά έκανα update ακολουθα τον οδηγο που σου εστειλα και κλειστα τωρα εντελως... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μόλις πάω σπίτι - τώρα είμαι εργασία ευχαριστώ παιδιά όλους σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα