KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 παιδιά πήρα το corsair 200 R κουτάκι μια χαρά όλα ok απλά το μπροστινό ειδικά fan κάνει τρομερό θόρυβο στο BIOS είδα είμαι σε στάνταρς profile ,τι μπορώ να κάνω να πέσουν τα RPM τον FAN ? speedfan δεν δουλεύει καν τίποτα. fan 1:1000 rpm-1400rpm fan 2 : 920-950 rpm
Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 παιδιά πήρα το corsair 200 R κουτάκι μια χαρά όλα ok απλά το μπροστινό ειδικά fan κάνει τρομερό θόρυβο στο BIOS είδα είμαι σε στάνταρς profile ,τι μπορώ να κάνω να πέσουν τα RPM τον FAN ? speedfan δεν δουλεύει καν τίποτα. fan 1:1000 rpm-1400rpm fan 2 : 920-950 rpm στο βιος που λες εκτος απο στανταρ πρεπει να εχει και αλλο mode π,χ silent συνιθως αλλαζει με τα κουμπια + - η που πρεπει να το θεσεις στο manual ... αν δε γινεται τπτ απο ολα αυτα και δεν αλλαζει τοτε η που περνεις ενα controller η που βαζεις καλοδιακι που κοβει τα βολτ .... προσεξε μονο μη ριξεις το φαν του επεξεργαστη.... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 στο βιος που λες εκτος απο στανταρ πρεπει να εχει και αλλο mode π,χ silent συνιθως αλλαζει με τα κουμπια + - η που πρεπει να το θεσεις στο manual ... αν δε γινεται τπτ απο ολα αυτα και δεν αλλαζει τοτε η που περνεις ενα controller η που βαζεις καλοδιακι που κοβει τα βολτ .... προσεξε μονο μη ριξεις το φαν του επεξεργαστη.... OK θα ψάξω για το silent mode. εάν το αποσυνδέσω τώρα που δεν έχει ζεστες πειράζει?
duffyduck Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μηπως τον μπροστα ανεμιστηρα τον εβαλες στο power fan connector (PWR_FAN)? στο CHA_FAN1, CHA_FAN2, CHA_FAN3, κλπ. πρεπει να συνδεσεις τους ανεμιστηρες κουτιου 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 το έκανε ο τεχνικός του είχα πάει το κουτί. και το πίσω fan είναι δυνατό, γενικά θυμάμαι ότι η Gigabyte έχει κάποια power saving options , αλλα δεν βρίσκω άκρη δυστυχώς fan 1 : 1144 rpm μπροστά fan 2: 905 rpm πίσω
Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 OK θα ψάξω για το silent mode. εάν το αποσυνδέσω τώρα που δεν έχει ζεστες πειράζει? μη το αποσυνδεσεις καλυτερα...ψαξε λογικα εκει που εισουν θα εχει επιλογες σαν αυτες που σου ειπα... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα το δω αλλιώς θα πάρο controller ούτος si αλλιώς χρήσιμο θα είναι για το μέλλον ευχαριστώ
Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα το δω αλλιώς θα πάρο controller ούτος si αλλιώς χρήσιμο θα είναι για το μέλλον ευχαριστώ καλα αυτο σιγουρα ιδικα αν βαλεις και αλλους πανω...απλα κοιτα να το ψαξεις καλα μη παρεις οτι ναναι,,,, 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα το ψάξω καλά γιατί σκέπτομαι να βάλω από πάνω το κουτί μου είναι full mod compatible, εάν έχεις καμια γνώμη τι controller να πάρω πες μου. Αλλιώς θα ψάξω στα ξένα forum πριν πάρω κάτι.
Ghost007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα το ψάξω καλά γιατί σκέπτομαι να βάλω από πάνω το κουτί μου είναι full mod compatible, εάν έχεις καμια γνώμη τι controller να πάρω πες μου. Αλλιώς θα ψάξω στα ξένα forum πριν πάρω κάτι. κοιτα ενα που εχω ψησει οταν εχω χρημα να επενδυσω προσωπικα ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/416170/Aerocool-X-Vision.html?from=catspan&keyphrase=xvision απο εκει και περα πεζουν και ποιο φτηνα η αλλα διαφορα ..σε γενικες γραμμες δε προτινω με touch screen... ψαχτο καμποσο για περισοτερες πληροφοριες πριν αγορασεις οτιδηποτε... 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 πολύ κυριλέ φαίνεται αυτό ευχαριστώ 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 πήγα στον μάστορα το κουτί fan 1 : + - 1000rpm-1400 rpm είναι τις CPU δυστυχώς fan 2: είναι το πίσω fan με y cable μαζί στο μπροστινό fan ,motherboard μου έχει 3 θέσεις fan μονο για αυτό πως θα κάνω το cpu fan να χαμηλώσει? Επίσης ο ι3 540 δεν τρέχει στα 3.06 ghz? βγάζει τώρα τόσο ψιλά? κάτι περίεργο έγινε στο BIOS
vste Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Να σου πω μια πατεντατζιδικη εργασια που σε εμενα δουλευει? WD40.. Ριχνεις λιγο (λιγο, ενα πολυ μικρο φσιτ) αναμεσα στο κενο της φτερωτης και το μοτερ. Καθαριζεις το μηχανημα με blower (15 ευρω κανει και ειναι απαραιτητη αγορα) μια φορα τον μηνα και εισαι τζετ. Και μην πει καποιος οτι χαλαει ο ανεμιστηρας γιατι εχω μηχανακι Dual Core 10ετιας και δουλευουν ολα λουκουμι.. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Να σου πω μια πατεντατζιδικη εργασια που σε εμενα δουλευει? WD40.. Ριχνεις λιγο (λιγο, ενα πολυ μικρο φσιτ) αναμεσα στο κενο της φτερωτης και το μοτερ. Καθαριζεις το μηχανημα με blower (15 ευρω κανει και ειναι απαραιτητη αγορα) μια φορα τον μηνα και εισαι τζετ. Και μην πει καποιος οτι χαλαει ο ανεμιστηρας γιατι εχω μηχανακι Dual Core 10ετιας και δουλευουν ολα λουκουμι.. το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο κουτί corsair r200 δεν μπορώ να καθαρίσω είναι ολοκαίνουργιο τι multiplier παίζει ο ι3 540 ξέρει κανεις? default settings ΤΟ βρήκα 23 multiplier standard profile 1333mhz μνήμες πάλι σηκώνει πολύ αέρα ο CPU κατά διαστήματα πολύ σπαστικό
La_MoRt Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 θα το ψάξω καλά γιατί σκέπτομαι να βάλω από πάνω το κουτί μου είναι full mod compatible, εάν έχεις καμια γνώμη τι controller να πάρω πες μου. Αλλιώς θα ψάξω στα ξένα forum πριν πάρω κάτι. Πηγή: Akasa Εγώ έχω αυτό και έχει και τη δυνατότητα για 6 ανεμιστήρες και είναι πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα