Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 και ξαναρωταω εγω γιατι ακομα δε το εχω χωνεψει καλα αυτο... σου δινουν 960 g1 για την 660 ????? λαμψη θα το κανω εδω μεσα... εγω και ο δρακος...αν μου πεις ναι... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χαχα! Οκ! Εφυγα!!! και ξαναρωταω εγω γιατι ακομα δε το εχω χωνεψει καλα αυτο... σου δινουν 960 g1 για την 660 ????? λαμψη θα το κανω εδω μεσα... εγω και ο δρακος...αν μου πεις ναι... Ναι Γιαγκο, μου δινουν την 960 για την 660! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Χαχα! Οκ! Εφυγα!!! κατσε περιμενε τι εννοεις ....εννοεις οτι σου δινουν 960 g1 ανταλλαγη για την 660 ? μιλα ξεκαθαρα ... κοιτα βασικα περα απο την πλακα πολυ πιθανον ειναι η ti η 660 ρε οχι η απλη αλλιως χλωμο το κοβω τετοια τραμπα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 κατσε περιμενε τι εννοεις ....εννοεις οτι σου δινουν 960 g1 ανταλλαγη για την 660 ? μιλα ξεκαθαρα ... Αυτο ακριβως εννοω Γιαγκο! Μου δινουν την 960 για την 660!!! Να πω και ενα ευχαριστω σε ολους σας που απαντησατε/βοηθησατε για ακομη μια φορα! P.S. Πρωτη φορα αντιμετωπισα προβλημα και το Eshop delivered που ελεγε και ο Σημιτης. Να τα λεμε/γραφουμε και αυτα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αυτο ακριβως εννοω Γιαγκο! Μου δινουν την 960 για την 660!!! Να πω και ενα ευχαριστω σε ολους σας που απαντησατε/βοηθησατε για ακομη μια φορα! P.S. Πρωτη φορα αντιμετωπισα προβλημα και το Eshop delivered που ελεγε και ο Σημιτης. Να τα λεμε/γραφουμε και αυτα. ρε μηπως ειναι η ti γιατι μονο ετσι εξηγητε αυτη η ανταλλαγη αλλιως δε πεζει... https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX660_TIDC2T2GD5/ α και προσεχε και το θεμα χωρου που σου ειπα ειναι μεγαλη η g1 μη φας κανα πακετο και δε μπενει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ρε μηπως ειναι η ti γιατι μονο ετσι εξηγητε αυτη η ανταλλαγη αλλιως δε πεζει... https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX660_TIDC2T2GD5/ Ghost ηταν η Asus Gtx 660 Top, αν δεν κανω λαθος ηταν καποιου ειδους Ti εκεινη την εποχη. https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX660DC2T2GD5/ Απ'οτι βλεπω ιδια ρολογια πρεπει να εχουν η Ti με την Top Χωρος υπαρχει μην ανησυχεις αλλα θα μετρησουμε για καλο και για κακο. Το κουτι ειναι το Coolermaster Silencio 550 και φορουσε την Asus Gtx 780 Rog Poseidon πριν που φτανει τα 29 cm καμια 30-31 πρεπει να ειναι η Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ghost ηταν η Asus Gtx 660 Top, αν δεν κανω λαθος ηταν καποιου ειδους Ti εκεινη την εποχη. https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX660DC2T2GD5/ ti ειναι αυτη που σου εστειλα ...φενεται παρομοια αλλα δεν ειναι καμια σχεση...ειμαι σιγουρος 99% οτι ηταν αυτη... γιατι ειχαν 100ε διαφορα ανετα ...αυτη δικαιολογει την ανταλαγη ...εκτος ποια αν καναν λαθος που χλωμο το κοβω γιατι θα βγαλαν πιστωτικο μεσω της εταιριας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η αγορα της καρτας εγινε το 2013 και κοστιζε 286 ευρω. Δεν ξερω ποσο πηγαινε η Ti τοτε. Λογικα τις τιμες κοιταξαν και σου λεει, τι εχουμε σε nvidia κοντα σε αυτην την τιμη? Την gigabyte, ε παρτην! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 286 ευρώ omg, δεν υπήρχε η 7870 τότε ; Η 7870 αποδίδει καλύτερα και είναι και φθηνότερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 286 ευρώ omg, δεν υπήρχε η 7870 τότε ; Η 7870 αποδίδει καλύτερα και είναι και φθηνότερη. Το 2013 ημουν παντελως ασχετος με τα pc, μετα αρχισα να το ψαχνω το θεμα. Απο ερωτησεις απο εδω κι απο εκει το εφτιαξα το συστημα τοτε. Κανα 2 ατομα που υποτιθεται οτι ηξεραν 5 πραγματα μου ελεγαν για nvidia. Τωρα αποδεικνυεται οτι ηταν ψιλοανενημερωτοι. Δεν πειραζει, ουδεν κακο αμιγες καλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η αγορα της καρτας εγινε το 2013 και κοστιζε 286 ευρω. Δεν ξερω ποσο πηγαινε η Ti τοτε. Λογικα τις τιμες κοιταξαν και σου λεει, τι εχουμε σε nvidia κοντα σε αυτην την τιμη? Την gigabyte, ε παρτην! γιαυτο σου λεω και επιμενω οτι ηταν η ti αυτη ειχε 270 οχι η απλη η απλη δε πεζει να ειχε πανω απο 200ε ποτε.... τεσπα οπως και ναχει οποια και να ηταν με το καλο την καινουργια και τα υπολοιπα ειναι περιττα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Έχω μια Gigabyte 660ti, motherboard Asrock H97 και τροφοδοτικό 8ετίας Enermax 625W . Έπαιζα BF4 προχθές και ξαφνικά το σύστημα με πέταξε απ' το παιχνίδι και η οθόνη σχεδόν κατευθείαν μαύρισε. Έκανα επανεκκίνηση, καμία ανταπόκριση. Καθάρισα το PC την επόμενη μέρα, η κάρτα γραφικών εξακολουθεί να μη στέλνει σήμα στην οθόνη. Ο ανεμιστήρας της λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα ποτέ artifacts στην οθόνη μου. Ήταν η ώρα της ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λογικα ναι. Δοκιμασε με δανεικη καρτα ή δανεικο τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχω μια Gigabyte 660ti, motherboard Asrock H97 και τροφοδοτικό 8ετίας Enermax 625W . Έπαιζα BF4 προχθές και ξαφνικά το σύστημα με πέταξε απ' το παιχνίδι και η οθόνη σχεδόν κατευθείαν μαύρισε. Έκανα επανεκκίνηση, καμία ανταπόκριση. Καθάρισα το PC την επόμενη μέρα, η κάρτα γραφικών εξακολουθεί να μη στέλνει σήμα στην οθόνη. Ο ανεμιστήρας της λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα ποτέ artifacts στην οθόνη μου. Ήταν η ώρα της ε ; Έχω μια Gigabyte 660ti, motherboard Asrock H97 και τροφοδοτικό 8ετίας Enermax 625W . Έπαιζα BF4 προχθές και ξαφνικά το σύστημα με πέταξε απ' το παιχνίδι και η οθόνη σχεδόν κατευθείαν μαύρισε. Έκανα επανεκκίνηση, καμία ανταπόκριση. Καθάρισα το PC την επόμενη μέρα, η κάρτα γραφικών εξακολουθεί να μη στέλνει σήμα στην οθόνη. Ο ανεμιστήρας της λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα ποτέ artifacts στην οθόνη μου. Ήταν η ώρα της ε ; Κανείς ; Πως περιμενεις να παρεις απαντηση οταν κανεις hijack σε αλλο θεμα?ιδια καρτα εχεις ναι αλλης εταιριας κανε ενα νεο θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα