panths Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την ΤιΒι μέσω HDMI. Έχω εικόνα μόνο όταν δείχνει το σήμα των win 10 κατά την φόρτωση την αρχή.... Πρίν και μετά μαύρο... Καμμιά ιδέα;;;;
BIGSTELIOS Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 τι καρτα γραφικων εχεις? μηπως την εχεις κανει extend display? σε χαμηλοτερη αναλυση πχ 720p εχεις δοκιμασει? Η τηλεοραση τι μοντελο ειναι ?
panths Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 RADEON R7 370 ΚΑΙ Η ΤΙΒΙ SAMSUNG. Δεν εχω extend αλλα αναπαραγωγη.Εχω δοκιμασει σ ολες τις αναλυσεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει το καλώδιο στην hdmi της κάρτας? Μήπως από βιασύνη το έβαλες σε καμία μητρική?
panths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει το καλώδιο στην hdmi της κάρτας? Μήπως από βιασύνη το έβαλες σε καμία μητρική? Καλησπέρα. Στην κάρτα γραφικών είναι συνδεμένο. Δοκίμασα HDMI to HDMI & DVI to HDMI. Η TV έχει μόνο HDMI & VGA
domino Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δεν ειμαι ειδικος αλλα μηπως φταινε τα δεκαρια??? εχουν βγαλει διαφορα θεματα και κατι ασχετο αν ειναι πανω στην μητρικη τι γινεται??? τι χρηση εχουν αυτες οι υποδοχες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα