runner800 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, συγκεχυμένες έιναι οι πληροφορίες που έχω βρεί στο ιντερνετ για το SAR του Xiaomi Mi5. Το έχει ψάξει κάποιος? Ισχύουν τα νούμερα φούρνου?
newsformobiles Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, συγκεχυμένες έιναι οι πληροφορίες που έχω βρεί στο ιντερνετ για το SAR του Xiaomi Mi5. Το έχει ψάξει κάποιος? Ισχύουν τα νούμερα φούρνου? Γιατί που βρήκες τιμές?
runner800 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Γιατί που βρήκες τιμές? http://en.miui.com/thread-260506-1-1.html κατι διάβασα εδώ
newsformobiles Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 http://en.miui.com/thread-260506-1-1.html κατι διάβασα εδώ 1.59 έχει το iphone 6, αλλά δεν βλέπω να ανοίγει ρουθούνι.... Δεν ξέρω πόσο Sar έχουν. Έχω δει πάντως ότι κινητά που πάνε Ινδία έχουν υψηλές τιμές, ενώ τα ίδια ευρώπη και ΗΠΑ είναι χαμηλές. Νομίζω το είχα δει στο Moto G αυτό. Υποθέτω ένα ερώτημα στην Xiaomi να πάρεις την απάντηση που ψάχνεις.
runner800 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Στο 5ο comment του λινκ αναφερετε καπου σε μία ερώτηση μια τιμή 0,328 πιο κάτω υπάρχει ένας πίνακας που δίνει 1,49. ερμηνέυω κατι λάθος?
newsformobiles Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Στο 5ο comment του λινκ αναφερετε καπου σε μία ερώτηση μια τιμή 0,328 πιο κάτω υπάρχει ένας πίνακας που δίνει 1,49. ερμηνέυω κατι λάθος?Τα είδα και εγώ, αλλά ποιο είναι το σωστό!?
runner800 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 H απάντηση απο την Xiaomi Εurope πάντως είναι αλλα ντ αλλων. Ενώ ρωησα συγκεκριμένα για το Mi5 μου έστειλαν αυτό. Dear Sir/Madam,Thank you for your support and attention towards XiaoMi.Thank you for the information update with us kindly,Kindly noted that all Xiaomi mobile device designed with MIUI system which based on Android .Please do noted that since currently we have not yet officially launching mobile device for purchase within the channel.Unfortunately we are unable to provide the exact data of Xiaomi each mobile device model SAR value.As for the SAR value:Please kindly note that in European standard, the SAR Value is:SAR 2.0 W/kg, 10 g Averaged in the Partial Body.and in American standard, it's: SAR 1.6 W/kg, 1 g Averaged in the Partial Body.We could promise that the SAR Value of our Redmi note 3 complied with both standards.Actually before the sales of our phones, we'll make very strict test towards it.And accordingly to the result, the SAR Value of our phones are much lower than both standard.We appreciate your understanding and cooperation.If you have any further question, please feel free to contact us.May you experience a lifetime of love, happiness and joy!Best regards,LinseyXiaoMi European Customer Service CenterWebsite: http://www.mi.com/en/store/E-mail: [email protected]“Always believe that something wonderful is about to happen”.
kodorevi8ulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ναι ρώτα το "XiaoMi European Customer Service Center" που δεν πουλάει καν κινητά ) παιδιά υπάρχει certificate για το Mi5 http://www.mi.com/en/certification/ τιμές για ευρώπη (2.0W το όριο) Κεφάλι 0,376 , Σώμα 0,798 επειδή κι εγώ είμαι άσχετος , αν σας ενδιαφέρει τόσο το SAR να μάθετε να κοιτάτε και σωστά τις τιμές άλλη τιμή δίνει η αμερικάνικη μέτρηση (με άλλα όρια) , άλλη η ευρωπαική το να βλέπετε ΕΝΑ νούμερο και να μη ξέρετε ποια μέτρηση αφορά και να την συγκρίνετε με άλλη (που πάλι δε ξέρετε αν αφορά EU/US) δεν έχει νόημα , κι εγώ θα συγκρίνω μήλα με βότσαλα
runner800 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ναι ρώτα το "XiaoMi European Customer Service Center" που δεν πουλάει καν κινητά ) παιδιά υπάρχει certificate για το Mi5 http://www.mi.com/en/certification/ τιμές για ευρώπη (2.0W το όριο) Κεφάλι 0,376 , Σώμα 0,798 επειδή κι εγώ είμαι άσχετος , αν σας ενδιαφέρει τόσο το SAR να μάθετε να κοιτάτε και σωστά τις τιμές άλλη τιμή δίνει η αμερικάνικη μέτρηση (με άλλα όρια) , άλλη η ευρωπαική το να βλέπετε ΕΝΑ νούμερο και να μη ξέρετε ποια μέτρηση αφορά και να την συγκρίνετε με άλλη (που πάλι δε ξέρετε αν αφορά EU/US) δεν έχει νόημα , κι εγώ θα συγκρίνω μήλα με βότσαλα Αν η Xiaomi Europe που ότνως δεν πουλάει κινητά δεν μπορεί να απαντήσει βασικές ερωτήσεις που αφορούν τα specs των μοντέλων τότε ποιος ο ρόλος της εκτός απο το να μας θυμίζει πως δεν πουλάει στην Ευρώπη? Τη ίδια ερώτηση έκανα και στην Ziaomi Singapore και στην hong kong όπου πήρα επίσης μή σαφής απαντήσεις!
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 τι ψαχνετε με τους κινεζους ζητανε 400 ευρω για μια συσκευη και δεν δινουν ουτε το σαρ της οχι οτι οι αλλοι ειναι αψογοι αλλα οι κινεζοι εχουν ξεφυγει λεμε 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν η Xiaomi Europe που ότνως δεν πουλάει κινητά δεν μπορεί να απαντήσει βασικές ερωτήσεις που αφορούν τα specs των μοντέλων τότε ποιος ο ρόλος της εκτός απο το να μας θυμίζει πως δεν πουλάει στην Ευρώπη? Τη ίδια ερώτηση έκανα και στην Ziaomi Singapore και στην hong kong όπου πήρα επίσης μή σαφής απαντήσεις! μα η απάντηση που βλέπω (δεν βλέπω την ερώτηση βέβαια) είναι λογική (λογική για κάτι που δεν τους απασχολεί να απαντήσουν γιατί δεν πουλάνε σε σένα) δεν μπορούμε να απαντήσουμε για αυτό κι αυτό αλλά να ξέρετε ότι οι συσκευές μας πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις είναι σαν να στέλνω email στον τομέα της samsung που έχει σχέση με τις τηλεοράσεις και τους ρωτάω για το ψυγείο μου όπως σου απάντησα ήδη , είναι πολύ πιο εύκολο να δεις στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα με τα πιστοποιητικά που έχουν παρά να στέλνεις εμαιλ από δω κι από εκεί
runner800 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 μα η απάντηση που βλέπω (δεν βλέπω την ερώτηση βέβαια) είναι λογική (λογική για κάτι που δεν τους απασχολεί να απαντήσουν γιατί δεν πουλάνε σε σένα) δεν μπορούμε να απαντήσουμε για αυτό κι αυτό αλλά να ξέρετε ότι οι συσκευές μας πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις είναι σαν να στέλνω email στον τομέα της samsung που έχει σχέση με τις τηλεοράσεις και τους ρωτάω για το ψυγείο μου όπως σου απάντησα ήδη , είναι πολύ πιο εύκολο να δεις στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα με τα πιστοποιητικά που έχουν παρά να στέλνεις εμαιλ από δω κι από εκεί Προφανώς αν είχα βρέι το λινκ που παρέθεσες(και ευχαριστώ) δεν θα είχε χρειαστέι να επικοινωνήσω με το CUSTOMER SERVICE της εταιρίας (που δεν πουλάει ψυγεία) και όχι απο εδω και απο εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα