Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αγορασα την κεραια κεραια TP-LINK CPE210 

https://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html?keyphrase=TP-LINK+CPE210

συνεδεσα κανονικα τα καλωδια για την παροχη ρευματος, εκανα σωστα τις οδηγιες που λεει και δεν μου ανοιγει το control panel..μου δειχνει οτι εχει ρευμα, αλλα δεν αναβει το led για την ενταση του σηματος της κεραιας..  εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?

(το ιδιο μου εκανε με μια παλια κεραια που ειχα.. μηπως φταιει που εχω windows 10? ) 

13077244_10210024341068144_420577761_n.j

Δημοσ.

Έβαλες καρφωτά τις IP στην ενσύρματη κάρτα δικτύου που πρέπει και πάλι δεν μπαίνει;

Για πες μια τι IP και πύλη έχεις βάλει και σε ποια διεύθυνση πας να μπεις.

Edit: Βάλε την κεραία απευθείας στον υπολογιστή σου χωρίς ρούτερ ενδιάμεσα (το POE injector φυσικά στο ενδιάμεσο για να δίνει ρεύμα στην κεραία) και ρύθμισε τον προσαρμογέα δικτύου που θα έχει το καλώδιο στην IP 192.168.0.111 , Mask 255.255.255.0. Μετά αποθήκευσε και μπες στην σελίδα 192.168.0.254 και εκεί πρέπει να είναι η κεραία.

Δημοσ.

Μήπως είσαι συνδεμένος με WiFi στο ρούτερ; Κλείσε όλες τις κάρτες και άφησε μόνο αυτήν, μετά δοκίμασε πάλι.

Τι σου λέει εκεί στην λευκή σελίδα; Απλά φορτώνει αέναα; Ρεσέτ δοκίμασες να κάνεις στην κεραία;

Για τρέξε ένα IPCONFIG και δες τι θα σου πει.

Δημοσ.

εκανα ρεσετ, και δεν εχω ασυρματη καρτα (σε σταθερο pc το βαζω).. με προβληματιζει που δεν μου εμφανιζει την συσκευη στα ασυρματα δικτυα στο κινητο μου, εστω και μη διαρυθμισμενη.. 

Δημοσ.

Το ρεσέτ έγινε σίγουρα; Αναβόσβησαν τα φωτάκι κτλπ;

Το καλώδιο που έχεις απο το POE μέχρι την κεραία είναι 5e και πάνω; Εν ολίγοις κοίτα λίγο τα καλώδια. Ο ΟΤΕ δεν έχω ιδέα τι δίνει, όλα τα πινάκια είναι κατειλημμένα στους κονέκτρες; Καλά στο πακέτο της TPlink δεν έχει καλώδιο; Ούτε ένα;

Τώρα να έπεσες σε DOA.... Όλα είναι πιθανά αλλά ψάξτο λίγο πριν τρέχεις πίσω για αλλαγές.

Δημοσ.

θα δοκιμασω και κατι αλλα καλωδια που εχω στο μαγαζι αυριο και αναλογως θα κρινω.. μπορει να ναι και τα καλωδια..

Δημοσ.

2 πόρτες δεν έχει αυτό; Στην μία πάει η τροφοδοσία νομίζω (στην μεριά της γείωσης, όχι του κουμπιού ρεσετ).

Όταν κάνεις ρεσέτ νιώθει καθόλου; Αλλάζει κάτι; Πρέπει να το έχεις πατημένο 5 δεύτερα ή παραπάνω.

Τα καλώδια απο την μια αν δεν έκαναν δεν θα πήγαινε καθόλου ρεύμα, απο την άλλη για POE δεν κάνει 100ρι γιατί δεν έχει όλα τα πινς. Τσέκαρε με άλλα και βλέπουμε.

Δημοσ.

δυο εχει, στο POE το ειχα (οχι οτι δν δοκιμαστα και το αλλο..) εκανα κανονικα ρεσετ.. εσβησαν ολα τα λαμπακια.. δοκιμασα με ακομα ενα καλωδιο ethernet του ουτε π ειχα, αυτο δεν περναγε καν για ρευμα.. οποτε ισως φταιει αυτο... εχω κατι rj46 cat6 θα δοκιμασω αυτα

Δημοσ.

Ναι, το cat6 στάνταρ κάνει, αν δεν πάρει και με αυτό...

Όπως και να έχει εκτός του καλωδίου τροφοδοσίας/δεδομένων άλλαξε και αυτό που πάει στο pc μην έχει αυτό θέμα, just in case.

Δημοσ.

Την κεραία την έχω δουλέψει, το καλώδιο που έβαλες από το τροφοδοτικό στο μηχάνημα είναι σωστό;; έχει δηλαδη 8 ακροδέκτες;; γιατί αν είναι του ΟΤΕ από μόντεμ μπορεί να έχει μόνο 4 και να μην πηγαίνουν δεδομένα στο μηχάνημα γιαυτό δεν ανάβουν τα λαμπάκια έντασης, τσέκαρε το

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα  2 τέτοια...στην συσκευασία έχει ένα POE injector δίνεις τροφοδοσία σε αυτό και απο εκεί δίνεις με ένα καλώδιο ethernet( Eγω έβαλα type Β )

Από την δεύτερη θύρα συνδέεις σε ένα λαπτοπ η desktop

βαζεις καρφωτή ip στο pc 192.168.10.1

και μετά στο browser βαζεις 192.168.10.254...και είσαι στο interface....

καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...