Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι !

Θα ηθελα αν ειναι ευκολο την συμβουλη σας σε ενα θεματακι που με απασχολει τις τελευταιες μερες.
 Υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει με την καρτα γραφικών μου καθως οποτε μπενω να παιξω lol ειναι σιγουρο οτι θα freezarei to pc τουλαχιστον 1 φορα .Πριν μερικουσ μηνες ενας φιλοσ μου που ''ξερει'' εβγαλε την καρτα γραφηκων μου που ειχα γτ λεει οτι ετρωγε πολυ ρευμα και μ εβαλε μια η οποια εκ πρωτης οψεος φαινετε για τα σκουπιδια.Anyway δεν ξερω αν φτεει αυτο καθος δεν ειχα το φριζαρισμα απο την αρχη .
Αυτο π θελω να ρωτησω φιλοι ειναι το εξης ..... τι πρεπει να κανω για να βαλω την παλια μου καρτα  κ να περασω τον driver της μηπως κ λυσω το θεματακι ? το format ειναι μονοδρομος σε αυτην την περιπτωση ?? Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις πως να βάλεις την κάρτα γραφικών. Δες πως να βάζεις και τις RAM μιας και είναι παρόμοια η διαδικασία.

http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Για το driver είναι πιο απλά τα πράγματα καθώς θα μπορέσεις να βρεις τα drivers στο site του κατασκευαστή.

Πες μας την κάρτα γραφικών που έχεις ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τα σωστά drivers

Δημοσ.

μαλλον δεν εγινα αντιληπτός φιλε μου ..αυτο που λεω ειναι οτι ενασ φιλοσ μ εκανε φορματ και μ εβαλε μια δικια του καρτα γραφικων  (δεν ξερω τι καρτα ειναι ) αυτο π θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω  να βαλω ξανα την παλια μ καρτα ...δηλαδη πρεπει να κανω φορματ η μπορω να διαγραπσω απλα τον driver poy ειναι περασμενος και μετα να κουμπωσω την αλλη καρτα κ να περασω τον δικο τησ driver ?? ( θελω να κουμπωσω μια svga pci-ex albatron 9600 GT 512mb )

Δημοσ.

Για κατέβασε το GPU-z και πες μας τι κάρτα σου έβαλε.

Κατέβασε και το HWmonitor και πες μας θερμοκρασίες. Μετά βάλε ένα HD (1080p) βίντεο στο YouTube να παίζει και δες μέχρι που θα ανέβει η θερμοκρασία.

Δημοσ.

κατεβασα φιλε μου αυτο το προγραμμα το gpu-z και μου βγαζει στο name : RadeonX1300 / X1550 series
                                                                                                           GPU : RV516
                                                                                                           Technology :90nm

ελπιζω να βοηθησα παω να κατευασω παω να κατευασω κ το αλλο κ να δω

Δημοσ.

2z6zdy8.jpgalbatron_9600gt_oclock.jpg

Κατέβασε τον driver της  albatron,

Κατέβασε το ddu και απεγκατέστησε τον driver.

Βάλε την παλιά σου κάρτα,εγκατέστησέ τον,και τελειωσες.

Η κάρτα πρέπει να συνδεθεί με το τροφοδοτικό.

Μπορείς πάντα απλά να καθαρίσεις την κάρτα σου.

Ή αλλιώς

https://www.skroutz.gr/s/255916/XFX-Radeon-HD5450-1GB.html

Θα τα βγάλεις από το ρεύμα. :-D

Δημοσ.

Καλά και γιατί έβαλες αυτήν την κάρτα; Η 9600 είναι καλύτερη... Σου έκανε νούμερα; Πολύχρωμα πίξελ κτλπ;

Anyway, κατέβασε και το CPU-z και πες μας στην καρτέλα της μητρικής τι γράφει στο μοντέλο για να σου πούμε πως να βγάλεις την κάρτα αυτή.

Η διαδικασία είναι απλή, σβήνεις τους Drivers της ΑΤΙ, σβήνεις το pc, το βγάζεις απο την πρίζα, βγάζεις την ΑΤΙ τελείως, βάζεις την Nvidia, βάζεις μπρος το PC και αν δεν βρει μόνο του Drivers βάζεις απο την Nvidia.

Δημοσ.

την ξερω την mobo ειναι : ecs g31T-M&giga (775,DDR2,G31)

τι να σου πω φιλε για νουμερα δεν ξερω ..δεν την εβαλα εγω ..το μονο π ξερω ειναι οτι δεν εβρισκε driver gia windows7 

πιστευεις φιλε οτι η καρτα ειναι ο λογος που freezarei οταν μπενω game ?

Δημοσ.

Καλά και γιατί έβαλες αυτήν την κάρτα; Η 9600 είναι καλύτερη...

Όλα υποκειμενικά.

Είναι χειρότερη,αν θες να βλέπεις ταινίες.

Drivers δεν έχεις περάσει στην ati;

Ότι βάλαν τα παράθυρα;(Θα μου πεις βέβαια,έχουν;Παράθυρα...)

Δημοσ.

Εύκολο βγάλσιμο έχει αυτή η μητρική δεν πρέπει να έχεις θέμα.

Βγάζεις την βίδα που είναι απάνω στην κάρτα γραφικών και βιδώνει στο κουτί και μετά πατάς το άσπρο πλαστικό που έχει η μητρική απάνω στην θύρα της κάρτας για να την κρατάει, ενώ ταυτόχρονα τραβάς (δεν θέλει καθόλου δύναμη, χαλαρά).

Την άλλη την βάζεις κανονικά, σπρώχνεις, βλέπεις να έχει κάτσει ίδια και μετά βιδώνεις την βίδα που έβγαλες για να την κρατάει. Πρέπει να θέλει και τροφοδοσία μετά η άλλη κάρτα, ένα καλώδιο βρες που έρχεται απο το τροφοδοτικό και βάλε το στην κάρτα στην θέση που έχει. Πρόσεχε μην το βάλεις ανάποδα, δεν θέλει δύναμη και αυτό, χαλαρά μπαίνει. Μετά ανοίγεις βάζεις Drivers και βλέπεις.

Ανάλογα το τι εννοείς φριζάρισμα, αν εννοείς χαμηλά FPS και με την παλιά δεν στο έκανε τότε η κάρτα πρέπει να είναι, όμως αν ο επεξεργαστής χτυπάει 80ρια 90ρια και βάλε τότε μπορεί να παίζει και throtle, πες μας δηλαδή και θερμοκρασίες για να δούμε.

Η 9600 παντού καλύτερη είναι απο αυτήν, γιατί στις ταινίες; Λόγο κατανάλωσης το λες;

Δημοσ.

freezarisma εννοω σκαλωνει ..δεν ανταποκρινετε ..και επανερχεται μετα απο καποια λεπτα για να σ δωσω να καταλαβεισ ...σκαλωνει στο game παταω ctrl+alt+del και μετα απο καποια λεπτα τρομερα γρηγορα δειχνει οτι εχεις ''χασει'' απο το game και πεταει και την οθονη π μπενεισ με το ctrl+alt+del .

Απ οτι καταλαβα προτεινεις να αλαξω μηπως μπορεισ να μου πεισ κ τι driver θελει η 9600 για windows 7 ultimate 32 bit ?

Δημοσ.

Πας εδώ: link και βάζεις GeForce 9 series και στον κατεβάζει.

Για παιχνίδια που το θες ναι, καλύτερη είναι η 9600 άρα αν δεν έχει άλλο θέμα το pc ή η κάρτα σου καλύτερα θα είσαι με αυτήν.

Όσο για τα φριζαρίσματα δες και θερμοκρασίες και χρήση CPU/RAM (άσε το task manager να τρέχει όσο παίζεις και δες μην έχει κολλήσει στο 100% και το ένα και το άλλο) και θα δεις που οφείλονται. Αν δεν είναι φούλ ο επεξεργαστής και η μνήμη και έχεις καλές θερμοκρασίες τότε η κάρτα σε κρατάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...