BrocasHelm Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl43334-1168502.html http://www.skroutz.gr/s/7563423/F-U-FL43334.html Τίμια πρόταση για 43άρα full hd. 1
Gauss3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Kάποιος συμφορουμίτης που ξέρει ας δώσει τα φώτα του και στους υπόλοιπους...
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Kάποιος συμφορουμίτης που ξέρει ας δώσει τα φώτα του και στους υπόλοιπους... Να ξερει τι; Επι των τιμων να πω ότι προσφατα εχει παιξει 259 και 251 από ΜΜ και κωτσοβολο αντιστοιχα. Πιθανον να την δουμε και χαμηλοτερα συντομα.
lio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 την ειχα αγορασει 279Ε !!!εχω δοκιμασει και το usb....super!!!απο τις πιο τιμιες αγορες που εχω κανει 2
Themos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για 43άρα fhd τα λεφτά φαίνονται καλά αλλά είναι δεν είναι 15% απ το σκρουτζ.
Gauss3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Να ξερει τι; Επι των τιμων να πω ότι προσφατα εχει παιξει 259 και 251 από ΜΜ και κωτσοβολο αντιστοιχα. Πιθανον να την δουμε και χαμηλοτερα συντομα. Από απόδοση, αξιοπιστία κτλ? Για να είμαι ειλικρινής παρά τα 3 χρόνια εγγύησης, γενικά αυτή την μάρκα δεν την έχω σε εκτίμηση. Αν υπάρχει κάποιος που την έχει ίσως θα μπορούσε να μας πει κάτι παραπάνω…
lio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από απόδοση, αξιοπιστία κτλ? Για να είμαι ειλικρινής παρά τα 3 χρόνια εγγύησης, γενικά αυτή την μάρκα δεν την έχω σε εκτίμηση. Αν υπάρχει κάποιος που την έχει ίσως θα μπορούσε να μας πει κάτι παραπάνω… την εχω ηδη κανα 5μηνο και την εχω σκισει στις ταινιες...!απο κατι τυπου turbox αξιοπιστια... 200++% 2
Themos3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το θέμα με την εγγύηση είναι ποιός έχει το service.Την F&U νομίζω την έχει ο Αμοιρίδης-Σαββίδης που απο διηγήσεις γνωστών δεν είναι και οτι καλύτερο... χωρίς φυσικά να έχω προσωπική εμπειρία ίσως κάποιος που έχει να βοηθούσε.
pano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 χωρίς φυσικά να έχω προσωπική εμπειρία ίσως κάποιος που έχει να βοηθούσε. Πρίν κάποια χρόνια που είχα πάει μια τηλεόραση στο service τους στην Αθήνα μια χαρά με εξυπηρετήσαν,τώρα βέβαια μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
hablando Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μπορεί κάποιος να απαντήσει αν παίζει ταινίες .avi με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων (με ίδιο όνομα) .srt ? Επίσης διαβάζει .mkv με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων-ίδιου ονόματος-σε .srt ?
LouCi4er Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μπορεί κάποιος να απαντήσει αν παίζει ταινίες .avi με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων (με ίδιο όνομα) .srt ? Επίσης διαβάζει .mkv με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων-ίδιου ονόματος-σε .srt ? Μια 32αρα που εχω εδω και δυο χρονια παιζει τα παντα,ξεχωριστους υποτιτλους,mkv,ολα.Αυτη που ειναι και πιο καινουργια,φανταζομαι οτι θα κανει το ιδιο,τουλαχιστον.Απο ποιοτητα εικονας οσοι την εχουν δει,εχουν παθει πλακα.2 χρονια σβηνει 6-7 ωρες το βραδυ,παιζει σερι ολη μερα και δεν εχει κανει κιχ.Ειναι και πως θα τυχει βασικα.Το μονο ελλατωμα ειναι ο σχετικα αδυναμος-φτωχος ηχος.Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.Καλα,239€ για 43αρα fhd ειναι κλεψιμο,δεν πολυπαρακολουθω βεβαια τις εξελιξεις γενικα στις τηλεορασεις αλλα μου φαινονται υπερβολικα λιγα τα χρηματα. 1
jokerakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 τίμιες οι F&U για τα λεφτά τους παίζει και αυτή στις 48"
HERTHAN Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πολύ καλή τιμή και πιστεύω για απλή χρηση ταινιουλες κλπ και ειδικά για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις είναι ότι πρέπει.
Sotosgl Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Funai & United. Τουρκικη Vestel τηλεοραση βαπτισμενη οπως και οι φουρνοι που φτιαχνονται Ελλαδα (ακομα γελαω με την Izola Πολωνιας βαπτισμενη Greek και τις αλλες μαρκετινιες που εφευρισκουν οι πωλητες σαινια για να χτυπησουν τον πατριωτισμο μας ) και 3 χρονια pick up and return απο τον χωρο σου. Πηρα την 38αρα του ΜΜ στα 199€ και δεν το μετανιωσα.(αν δεν την ειχα παρει θα την χτυπουσα αλλα η μικρη ειναι και Smart και με ενσωματομενο Wifi) Πηρα την 48αρα πριν ενα 8μηνο και συνδεδεμενη 24/7 σε pc στο σαλονι και παιζει απροβληματιστα. Αν καποιος μου ζητησει VFM TV αν δεν παιζει καμια LG 48αρα στα ιδια χρηματα θα τον στειλω καρφι για F&U και η αναλογια Τιμη/Inches ειναι φοβερη. Ευτυχως δεν εχουν σκασει τυπαδες με το κλασσικο βαλε αλλα 200€ και παρε Samsung. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από Sotosgl 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα