Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορώ να βάλω για υγρο υαλοκαθαριστηρων? Τελειωσε εντελως.

Επειδή ψάχνοντας στο google "υγρό υαλοκαθαριστήρων" σχεδόν όλα τα αποτελέσματα είναι τύπου

|καθαριστικό παρμπρίζ| "καθαριστικό τζαμιών" κλπ

Μπορώ να βάλω στο δοχείο οποιοδήποτε?

Η χρίση τους ειναι για το δοχείο ώστε να χρισημοποιουντε από τις πιτσιλιθρες ή για καθαρισμό των τζαμιών με πανί κλπ?

Δημοσ.

Εγώ βάζω νερό με υγρό από τα jumbo, μια χαρά είναι. Το καλύτερο βέβαια νομίζω είναι να χρησιμοποιείς απιονισμένο νερό.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο απιονισμενο νερο να βάζεις για να μην σου κανει άλατα με τον καιρό. Αν θες βάζεις και ενα μπουκαλάκι (οτι να ΄ναι) απο αυτα που ειναι αντιπαγωτικα/καθαριστικά.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο απιονισμενο νερο να βάζεις για να μην σου κανει άλατα με τον καιρό. Αν θες βάζεις και ενα μπουκαλάκι (οτι να ΄ναι) απο αυτα που ειναι αντιπαγωτικα/καθαριστικά.

Βάζω κατά καιρούς απιονισμένο αλλά όχι πάντα είναι η αλήθεια..

Δημοσ.

Απλο νερο και υγρο απο τα LIDL, το πιο οικονομικο που εχω βρει και με καλο αρωμα για τον ζεστο καιρο. Τον χειμωνα βεβαια θελει αντιπαγωτικο

• Like 1
Δημοσ.

Τι μπορώ να βάλω για υγρο υαλοκαθαριστηρων? Τελειωσε εντελως.

Επειδή ψάχνοντας στο google "υγρό υαλοκαθαριστήρων" σχεδόν όλα τα αποτελέσματα είναι τύπου

|καθαριστικό παρμπρίζ| "καθαριστικό τζαμιών" κλπ

Μπορώ να βάλω στο δοχείο οποιοδήποτε?

Η χρίση τους ειναι για το δοχείο ώστε να χρισημοποιουντε από τις πιτσιλιθρες ή για καθαρισμό των τζαμιών με πανί κλπ?

Νερό απλά ! Κατα προτίμηση απιονισμένο . Προσωπικά 13 χρόνια στο αμάξι βάζω νερό βρύσης . Ναι βούλωσαν μετά απο 8 χρόνια τα Μπεκ αλλά τα ξεβούλωσα για πλάκα . 

Δημοσ.

Νερό απιονισμένο. Γιατί εξηγούμαι άμεσα:

Μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα μπεκ, με μια καρφιτσα ξεβουλώνεις, κόστος 0 €.

Υπάρχει πιθανότητα από το ζόρισμα να καψει το μοτερακι (12€ peugeot, 220€ opel).

Δημοσ.

Νερό απιονισμένο. Γιατί εξηγούμαι άμεσα:

Μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα μπεκ, με μια καρφιτσα ξεβουλώνεις, κόστος 0 €.

Υπάρχει πιθανότητα από το ζόρισμα να καψει το μοτερακι (12€ peugeot, 220€ opel).

Αμα ριχνουμε λιγο ξυδι λευκο μια στο τοσο λετε να γινει ζημια στο χρωμα?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλό το ερώτημα. 

Κάποιος μου είχε πει ότι βάζει λίγο Ajax. 

Εσείς τι έχετε δοκιμάσει, εκτός από τα κλασικά καθαριστικα που πουλάνε στα μαγαζιά 

Δημοσ.
Στις 26/4/2016 στις 8:27 ΜΜ, lary7 είπε

Αμα ριχνουμε λιγο ξυδι λευκο μια στο τοσο λετε να γινει ζημια στο χρωμα?

8 ώρες πριν, kpins είπε

Καλό το ερώτημα. 

Κάποιος μου είχε πει ότι βάζει λίγο Ajax. 

Εσείς τι έχετε δοκιμάσει, εκτός από τα κλασικά καθαριστικα που πουλάνε στα μαγαζιά 

Απο το 2016 ειναι το θεμα :P

Ναι το Ajax κανει κακο για τα λαστιχα (σωληνακια του συστηματος υαλοκαθαριστήρων), τα σκληραίνει.

Το ξυδι δε θα τα σκληραίνει, αλλα δε ξερω τι μπορει να κανει στο βερνικι του αυτοκινητου.

Δημοσ.

Απιονισμένο νερό με μια μικρή ποσότητα από το μπλε υγρό το ειδικό και όλα κομπλέ και νορμάλ κόστος.

Για όσους τυχόν έχουν και αφυγραντήρα, μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το νερό αντί για απιονισμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...