DYEL Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τι μπορώ να βάλω για υγρο υαλοκαθαριστηρων? Τελειωσε εντελως. Επειδή ψάχνοντας στο google "υγρό υαλοκαθαριστήρων" σχεδόν όλα τα αποτελέσματα είναι τύπου |καθαριστικό παρμπρίζ| "καθαριστικό τζαμιών" κλπ Μπορώ να βάλω στο δοχείο οποιοδήποτε? Η χρίση τους ειναι για το δοχείο ώστε να χρισημοποιουντε από τις πιτσιλιθρες ή για καθαρισμό των τζαμιών με πανί κλπ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Η χρηση του ειναι για να πετανε νερο οι πιτσιλιθρες. Βαλε βρυσης .... Το πολυ πολυ ατο που πουλανε τα βενζιναδικα 3 ευρω το 5λιτρο 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγώ βάζω νερό με υγρό από τα jumbo, μια χαρά είναι. Το καλύτερο βέβαια νομίζω είναι να χρησιμοποιείς απιονισμένο νερό. 1
thant Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόνο απιονισμενο νερο να βάζεις για να μην σου κανει άλατα με τον καιρό. Αν θες βάζεις και ενα μπουκαλάκι (οτι να ΄ναι) απο αυτα που ειναι αντιπαγωτικα/καθαριστικά. 2
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόνο απιονισμενο νερο να βάζεις για να μην σου κανει άλατα με τον καιρό. Αν θες βάζεις και ενα μπουκαλάκι (οτι να ΄ναι) απο αυτα που ειναι αντιπαγωτικα/καθαριστικά. Βάζω κατά καιρούς απιονισμένο αλλά όχι πάντα είναι η αλήθεια..
lary7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Απλο νερο και υγρο απο τα LIDL, το πιο οικονομικο που εχω βρει και με καλο αρωμα για τον ζεστο καιρο. Τον χειμωνα βεβαια θελει αντιπαγωτικο 1
NT1G Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Γιατί δεν πάτε σε ένα praktiker ή τίποτα παρόμοιο να πάρετε υγρό για τα τζάμια;
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τι μπορώ να βάλω για υγρο υαλοκαθαριστηρων? Τελειωσε εντελως. Επειδή ψάχνοντας στο google "υγρό υαλοκαθαριστήρων" σχεδόν όλα τα αποτελέσματα είναι τύπου |καθαριστικό παρμπρίζ| "καθαριστικό τζαμιών" κλπ Μπορώ να βάλω στο δοχείο οποιοδήποτε? Η χρίση τους ειναι για το δοχείο ώστε να χρισημοποιουντε από τις πιτσιλιθρες ή για καθαρισμό των τζαμιών με πανί κλπ? Νερό απλά ! Κατα προτίμηση απιονισμένο . Προσωπικά 13 χρόνια στο αμάξι βάζω νερό βρύσης . Ναι βούλωσαν μετά απο 8 χρόνια τα Μπεκ αλλά τα ξεβούλωσα για πλάκα .
alkis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Νερό απιονισμένο. Γιατί εξηγούμαι άμεσα:Μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα μπεκ, με μια καρφιτσα ξεβουλώνεις, κόστος 0 €. Υπάρχει πιθανότητα από το ζόρισμα να καψει το μοτερακι (12€ peugeot, 220€ opel).
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Νομίζω μπορείς να βάλεις και σκέτο καθαριστικό χωρίς νερό. Λογικά αυτό δεν βουλώνει τα μπεκ.
lary7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Νερό απιονισμένο. Γιατί εξηγούμαι άμεσα: Μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα μπεκ, με μια καρφιτσα ξεβουλώνεις, κόστος 0 €. Υπάρχει πιθανότητα από το ζόρισμα να καψει το μοτερακι (12€ peugeot, 220€ opel). Αμα ριχνουμε λιγο ξυδι λευκο μια στο τοσο λετε να γινει ζημια στο χρωμα?
kpins Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλό το ερώτημα. Κάποιος μου είχε πει ότι βάζει λίγο Ajax. Εσείς τι έχετε δοκιμάσει, εκτός από τα κλασικά καθαριστικα που πουλάνε στα μαγαζιά
alkis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/4/2016 στις 8:27 ΜΜ, lary7 είπε Αμα ριχνουμε λιγο ξυδι λευκο μια στο τοσο λετε να γινει ζημια στο χρωμα? 8 ώρες πριν, kpins είπε Καλό το ερώτημα. Κάποιος μου είχε πει ότι βάζει λίγο Ajax. Εσείς τι έχετε δοκιμάσει, εκτός από τα κλασικά καθαριστικα που πουλάνε στα μαγαζιά Απο το 2016 ειναι το θεμα Ναι το Ajax κανει κακο για τα λαστιχα (σωληνακια του συστηματος υαλοκαθαριστήρων), τα σκληραίνει. Το ξυδι δε θα τα σκληραίνει, αλλα δε ξερω τι μπορει να κανει στο βερνικι του αυτοκινητου.
kostasgr78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Απιονισμένο νερό με μια μικρή ποσότητα από το μπλε υγρό το ειδικό και όλα κομπλέ και νορμάλ κόστος. Για όσους τυχόν έχουν και αφυγραντήρα, μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το νερό αντί για απιονισμένο.
bromiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/4/2016 στις 7:32 ΜΜ, alkis13 είπε Υπάρχει πιθανότητα από το ζόρισμα να καψει το μοτερακι (12€ peugeot, 220€ opel). 150€ Toyota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα