gon1332 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ένα ερώτημα που μου προέκυψε είναι το εξής. Παρατήρησα πως είναι αρκετά συνηθισμένο ερώτημα και οι απαντήσεις ποικίλουν. Απ' όσα διάβασα, μπορεί να γίνει, αλλά με hacky τρόπο. Δεν έχω πάει σε βάθος με το Selenium, αλλά κατάλαβα πως πρέπει να υπάρχει ήδη ανοιχτός webdriver για να γίνει αυτό που θέλω. Υπάρχει όμως κι αυτή η ιδέα. Δεν έχω βουτήξει ακόμη (πάντα με python) για να το δοκιμάσω. Απλά ποστάρω για αρχή ώστε να πάρω ιδέες για το πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο ή αν υπάρχει καλύτερη λύση. Ας πούμε ότι θέλω να φτιάξω ένα script που να μου επιστρέφει το now-playing από το spotify webapp ή το youtube. Αυτά προφανώς είναι ήδη ανοικτά, οπότε για να κάνω αυτό που θέλω πρέπει να συνδεθώ σε αυτά τα συγκεκριμένα sessions.
pmav99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ενδιαφέρον και χρήσιμο είναι, αλλά δεν το έχω κοιτάξει ποτέ. Αν βγάλεις άκρη, πόσταρε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεται να είναι ήδη ανοικτά σε web browser. Το Selenium είναι ένας web browser. Το χρησιμοποιείς από τον κώδικα, στήνεις κι ένα cookie με αυτά που θες κι είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα