10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν κταλαβαινω γτ βάζουν τόσους πολλούς πυρήνες;Αφού 8 πυρήνες στα PC δεν αξιοποιούνται πλήρως (έχω 8350). βάλε android ,να μην παραπονιέσαι. Ή άρχισε να κάνεις rendering.
boogie_thief Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ολα καλα με το flyme και ολα καλα σαν ροη στην χρηση του κινητου Το cleaner/antivirus που εχει κανει τη δουλεια που πρεπει να κανει Το αγορασα απο καταστημα στην αθηνα Ειχε κανονικα μεσα το playstore αλλα καμια αλλη εφαρμογη την google(φοβερο)!!! Αλλα ο ηχος ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει Και η ενταση ιδιαιτερα στα ακουστικα ειναι χαμηλη και συμπιεσμενη χωρις λογο... Η καμερα ειναι χαλια επισης απλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν την πολυχρησιμοποιω Κριμα γιατι ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του (m2 note)
christos084 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά όταν επιλεγεις ελληνικά από τις ρυθμίσεις για να μεταφράσεις το κινητό, τα μεταφράζει όλα ή αφήνει κινεζιλες όπως στα lenovo. Είναι ο μόνος λόγος που δεν παίρνω κινέζικα. Δεν θέλω ούτε μία λεξη τους να βλέπω μέσα.
tsiv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ας κάνω μία ερώτηση αν έχει μείνει κανείς εδώ... Μόλις πήρα το M3E Aπ' ότι ξέρω η Meizu είχε root τις συσκευές της από το εργοστάσιο. Το κατάργησε αυτό διότι δεν το βρίσκω στο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα