Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλο στην Meizu  δεν ειναι ουτε η τιμη ουτε τα specs ειναι η σταθεροτητα του Flyme

προσθεσε ποιοτητα κατασκευης κ διαχρονικη υποστηριξη

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
aurio perimenw to meizu mx4 pro einai kalo les eisai euxaristimenos??...apo apopsi mpataria ti leei??

Ναι, πολύ, ειδικά γι' αυτά που έδωσα πριν απο 10 μήνες περίπου, όταν το πήρα.

Ίσως σε δυσκολέψει στην αρχή το home button (είναι το μοναδικό κουμπί που έχει)-δεν διαθέτει capacitive ούτε on screen (αν θες υπάρχει εφαρμογή) κ όλα γίνονται απο εκεί) τύπου iphone (αναγνώστης δαχτυλικου αποτυπωματος, scrolling και λοιπά. Προσωπικά τώρα πια το θεωρώ must have.

Η μπαταρία, άνετα μια μερα με διαρκώς ανοικτά 4g, wifi και σχεδόν συνέχεια bluetooth (handsfree).

Δημοσ.

δλδ θα εχει ακομη αυτη την απαραδεκτη καμερα που ειχε το m2 και την ιδια μετρια ποιοτητα των ηχειων μεγαφωνων? Αυτα δε θα τα φτιαξουν?

Δημοσ.

3 Megapixels με LED flash και phase detection autofocus καθώς και διάφραγμα f/2.2

Face detection όχι phase...

Edit: sorry δικό μου λάθος...είναι όντως phase detection

Δημοσ.

Ναι, πολύ, ειδικά γι' αυτά που έδωσα πριν απο 10 μήνες περίπου, όταν το πήρα. Ίσως σε δυσκολέψει στην αρχή το home button (είναι το μοναδικό κουμπί που έχει)-δεν διαθέτει capacitive ούτε on screen (αν θες υπάρχει εφαρμογή) κ όλα γίνονται απο εκεί) τύπου iphone (αναγνώστης δαχτυλικου αποτυπωματος, scrolling και λοιπά. Προσωπικά τώρα πια το θεωρώ must have. Η μπαταρία, άνετα μια μερα με διαρκώς ανοικτά 4g, wifi και σχεδόν συνέχεια bluetooth (handsfree).

to anoixa simera ki i mpataria mou teleiwse polu grhgora apo to 20% pou eixa kai epish eixe tin international rom 4.5.7i....auto me tin mpataria pisteuw pws tha strwsei meta apo kapoies wres fortiseis vgazeis 4 wres anoixti othoni???

Δημοσ.

@manthos_27 ....κάνε update στην 5.1.5.0Α (κυκλοφόρησε σήμερα) το θέμα με την μπαταρία θεωρώ πως θα λυθεί....είμαι στην 5.1.4.0Α και δεν έχω θέματα με την μπαταρία (μία μέρα ΑΝΕΤΑ)

Δημοσ.
@manthos_27 ....κάνε update στην 5.1.5.0Α (κυκλοφόρησε σήμερα) το θέμα με την μπαταρία θεωρώ πως θα λυθεί....είμαι στην 5.1.4.0Α και δεν έχω θέματα με την μπαταρία (μία μέρα ΑΝΕΤΑ)

pros to paron den mou irthe kapoio uptade akoma.. esena posi wra sou vgazei energi i othoni sou? euxaristw

Δημοσ.

pros to paron den mou irthe kapoio uptade akoma.. esena posi wra sou vgazei energi i othoni sou? euxaristw

Κάνε χάρη στον εαυτό σου και μην γράφεις κορακίστικα γιατί θα σου τα σβήσουν καθώς απαγορεύεται. 

Οθόνη πάντως υπολόγισε γύρω στις 4 - 4.5 ώρες. 

• Like 1
Δημοσ.
Κάνε χάρη στον εαυτό σου και μην γράφεις κορακίστικα γιατί θα σου τα σβήσουν καθώς απαγορεύεται. 

Οθόνη πάντως υπολόγισε γύρω στις 4 - 4.5 ώρες.

οκ. σ ευχαριστώ πολύ φιλε μου η μπαταρία μια χαρα ειναι και το κινητο απλα απιστευτο πολυ καλυτερο απο το ρεντμι νοτε 3

ακομα να μου έρθει το υpdate σ εμενα παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...